Ιδέες χειροτεχνίας

Συμβουλή χειροτεχνίας: φτιάξτε λουλούδια από χαρτί – μεγάλες ντάλιες από χαρτί

Φτιάξτε λουλούδια από χαρτί -dahlia-crepe-paper-large-do-it-yourself

Λουλούδια από χαρτί ανθίζουν ανά πάσα στιγμή και διακοσμούν το αγαπημένο σπίτι κάθε εποχή. Χάρη στη χαρακτηριστική δομή τους, οι ντάλιες γίνονται σχετικά εύκολα, ακόμη και για παιδιά. Αλλά είναι λίγο χρονοβόρο. Συγκεντρώσαμε μερικές απλές ιδέες με πώς να κάνετε όμορφα Φτιάξτε λουλούδια από χαρτί μπορώ.

Φτιάξτε λουλούδια από χαρτί και χρησιμοποιήστε τα για να διακοσμήσετε το σπίτι σας

Λουλούδια από χαρτί Tinker -χαρτί κρεπ-ντάλια-ροζ-διακόσμηση τραπεζιού

Οι όμορφες ντάλιες από κρεπ χαρτί δεν ξεθωριάζουν ποτέ. Μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε για να δημιουργήσετε μια όμορφη διακόσμηση τραπεζιού μόνοι σας – για παράδειγμα, διακοσμήστε κομψά το τραπέζι στην τραπεζαρία ή το μπουφέ στο διάδρομο. Είναι επίσης πολύ κατάλληλα για ρομαντικές διακοσμήσεις τοίχων.

Λουλούδια από χαρτί Tinker – μια τεράστια ντάλια από κρεπ χαρτί διακοσμεί τον τοίχο

Φτιάξτε λουλούδια από χαρτί-φτιάξτε μόνοι σας-φτιάξτε-ντάλια-κρέπα-χαρτί-μεγάλα

Όσο μεγαλύτερα είναι, τόσο καλύτερα βλέπουν οι χάρτινες ντάλιες στον τοίχο. Η χαρακτηριστική δομή των λουλουδιών ντάλια – τα φύλλα είναι πολύ κοντά μεταξύ τους στη μέση του λουλουδιού – έχει ως αποτέλεσμα μια κλίση που μπορεί να αναπαραχθεί όμορφα χρησιμοποιώντας χαρτί κρέπας. Είναι ακριβώς αυτό το αποτέλεσμα που κάνει τις χάρτινες ντάλιες ένα πραγματικό βλέμμα.

Κατασκευή λουλουδιών από λευκό χαρτί – ποια υλικά χρειάζονται για αυτό?

Λουλούδια από χαρτί Tinker -diy-dahlia-wall-decoration-white-copy paper

Για να φτιάξετε λουλούδια από χαρτί χρειάζεστε βασικά λίγο χαρτί, μολύβι, καλό ψαλίδι και κόλλα – ανάλογα με τις μεγαλύτερες παραλλαγές – ζεστή κόλλα, για την παραλλαγή χαρτιού κρέπας – κατά προτίμηση με βάση το νερό. Συνιστάται να σχεδιάσετε το λουλούδι χαρτιού σε στρογγυλή βάση από ισχυρότερο χαρτί, χαρτόνι ή χαρτόνι. Έτσι θα είχατε μια σταθερή βάση που θα κάνει πολύ πιο εύκολο να στερεωθείτε στον τοίχο αργότερα.

Κατασκευή λουλουδιών χαρτιού – ποιο χαρτί είναι καλό για αυτό το έργο χειροτεχνίας?

Λουλούδια από χαρτί Tinker -diy-dahlia-white-υλικά

Κατ ‘αρχήν, κάθε χαρτί είναι κατάλληλο για λουλούδια από χαρτί. Μόνο τα χοντρά, σταθερά χαρτιά μπορούν να χαρακτηριστούν ακατάλληλα επειδή δεν ταιριάζουν με το επιθυμητό λεπτό αποτέλεσμα του λουλουδιού. Εκτός από το κρεπ χαρτί, μπορεί να χρησιμοποιηθεί χαρτί υφάσματος και απλό λευκό χαρτί αν το επιθυμητό μέγεθος των λουλουδιών είναι Α4.

Φτιάξτε λουλούδια από λευκό χαρτί – διπλώστε πέταλα

χάρτινα λουλούδια-tinker-dahlia-do-it-yourself-white-large

Τώρα πρέπει να κόψετε πέταλα από το επιλεγμένο χαρτί. Στις πρώτες οδηγίες αυτά κόβονται σε διαφορετικά μεγέθη και στη συνέχεια τοποθετούνται ομόκεντρα το ένα πάνω στο άλλο. Για το σχήμα των μεμονωμένων λουλουδιών, μπορείτε να εκτυπώσετε ένα έτοιμο πρότυπο από το Διαδίκτυο και στη συνέχεια να το χρησιμοποιήσετε ή να δημιουργήσετε ένα μόνοι σας.

Tinker με μεγάλα χάρτινα λουλούδια – έτσι λειτουργεί!

Λουλούδια από χαρτί Tinker -dahlia-do-it-yourself-οδηγίες-wrap

Κατά το σχεδιασμό των λουλουδιών ή των φύλλων, βεβαιωθείτε ότι κάθε στρώμα περιφέρει έναν κύκλο. Απαιτούνται τουλάχιστον 7-10 στρώσεις φύλλων χαρτιού για να δημιουργήσετε ένα πλούσιο, υπέροχο λουλούδι χαρτιού. Σημειώστε την τυπική δομή – τα φύλλα είναι μεγαλύτερα στο κάτω μέρος και σχετικά μικρά στην κορυφή στη μέση, γι ‘αυτό είναι καλύτερα να ξεκινήσετε να σχεδιάζετε το διακοσμητικό λουλούδι σας από κάτω προς τα πάνω.

Φτιάξτε λουλούδια από χαρτί – φτιάξτε μόνοι σας λευκές ντάλιες από χαρτί

χαρτιά λουλούδια-tinker-dahlia-do-it-yourself-white-οδηγίες

Μια άλλη πιθανή προσέγγιση θα ήταν η αναστροφή του λουλουδιού χαρτιού – δημιουργία από πάνω προς τα κάτω, ξεκινώντας από τα μικρότερα φύλλα. Για να το κάνετε αυτό, διπλώστε πρώτα ένα μικρό τριαντάφυλλο για κάθε χαρτί λουλούδι, το οποίο αργότερα εισάγετε στη μέση. Τώρα φέρτε τα στρώματα των πετάλων μαζί αν τα αντισταθμίσετε λίγο. Τέλος, φτιάξτε το τριαντάφυλλο που μόλις φτιάξατε.

Κάνοντας λουλούδια από χαρτί – διπλώνοντας λευκές ντάλιες

λουλούδια χαρτί-tinker-dahlia-diy-οδηγίες-λευκό-αντίγραφο-χαρτί

Μια χάρτινη ντάλια μπορεί να σχεδιαστεί με διάφορους τρόπους. Αυτές οι οδηγίες φαίνονται πιο γεωμετρικές σε σύγκριση με τις άλλες που έχουμε ήδη παρουσιάσει παραπάνω. Για να επιτευχθεί αυτό το αποτέλεσμα, είναι επιτακτική ανάγκη να χρησιμοποιήσετε ένα πρότυπο. Επιπλέον, το σχήμα των φύλλων πρέπει να είναι ωοειδές και ελαφρώς μυτερό. Στη συνέχεια, με τη βοήθεια ενός χάρακα, διπλώστε τα μεμονωμένα φύλλα ακριβώς στη μέση, έτσι ώστε να έχετε μια κεντρική γραμμή.

Φτιάξτε λουλούδια από χαρτί και τακτοποιήστε όμορφα στον τοίχο

χάρτινα λουλούδια-tinker-dahlia-white-wall-decoration-modern

Στη φύση, τα φύλλα των ανθών των λουλουδιών είναι ελαφρώς τυλιγμένα προς τα έξω. Για να επιτύχετε αυτό το αποτέλεσμα στα λουλούδια από χαρτί, θα χρειαστείτε ένα εργαλείο – ένα στρογγυλό μολύβι ή ξυλάκι. Πριν τοποθετήσετε τα φύλλα χαρτιού το ένα στο άλλο, τυλίξτε τις εξωτερικές άκρες τους γύρω από το στρογγυλό ραβδί ή το μολύβι και τυλίξτε το λίγο.

Λουλούδια από χαρτί Tinker – με μίσχο

χάρτινα λουλούδια-tinker-dahlia-stem-do-it-yourself-diy

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τα όμορφα σχεδιασμένα λουλούδια από χαρτί ως διακοσμητικά τοίχου ή να τα βάλετε στο τραπέζι σε ένα βάζο σαν πραγματικές ντάλιες. Φυσικά, το μέγεθος των λουλουδιών πρέπει να το επιτρέπει. Μπορείτε εύκολα να προσθέσετε ένα στέλεχος στο κάτω μέρος του λουλουδιού. Το φτιάχνετε από ισχυρότερο σύρμα, το οποίο καλύπτετε με πράσινο νήμα.

Φτιάξτε λουλούδια από χαρτί και χρησιμοποιήστε τα ως απλά αλλά δημιουργικά διακοσμητικά τραπεζιού

χαρτί-λουλούδια-τσίμπημα-ντάλια-τραπέζι-διακόσμηση-λευκό-κρέπα-χαρτί-βάζο. JPG

Συμβουλή χειροτεχνίας: Το χαρτί κρέπα, το οποίο μοιάζει πολύ με τη φυσική δομή των λουλουδιών, είναι το καλύτερο για ντάλιες από χαρτί. Μπορείτε να επιλέξετε λεπτούς, ανοιχτόχρωμους τόνους, όπως κρέμα, ανοιχτό ροζ, κίτρινο-πορτοκαλί ή λευκό. Μπορείτε να τα αγοράσετε σε ρολά ή ως φύλλο 50 x 250 εκατοστά στο βιοτεχνικό κατάστημα ή από είδη γραφείου.

Κατασκευή χάρτινων λουλουδιών με παιδιά – απλές ντάλιες για διακόσμηση τοίχων

χάρτινα λουλούδια-τσίμπημα-παιδιά-ντάλια-χρωματιστό-χαρτί-χωνί-περιτύλιγμα-τοίχο-διακόσμηση

Τώρα υπάρχουν ευφάνταστες ιδέες για την κατασκευή χάρτινων λουλουδιών με παιδιά. Συνιστάται να επιλέξετε μια μεγαλύτερη παραλλαγή, επειδή είναι πολύ πιο εύκολο να το μιμηθείτε και επομένως είναι επίσης κατάλληλο για παιδιά.

Φτιάξτε λουλούδια από χαρτί με παιδιά και διακοσμήστε τον τοίχο με αυτά

χάρτινα λουλούδια-τσιγκούνη-παιδιά-ντάλια-μεγάλα-σκάφη-χαρτί-μπιτς

Με τις όμορφες χάρτινες ντάλιες σε έντονα χρώματα, κάθε παιδί μπορεί να διακοσμήσει το παιδικό του δωμάτιο και να διακοσμήσει τους τοίχους εκεί με τις δικές του δημιουργίες. Πάρτε τα χρήσιμα υλικά και φύγετε !

Κατασκευή χάρτινων λουλουδιών με παιδιά – οδηγίες

χαρτιά λουλούδια-τσιμπιδάκι-παιδιά-ντάλια-χειροτεχνία-χαρτί-χρώμα-χαρτί-οδηγίες

Αρχικά, σκεφτείτε σε ποια χρώματα θέλετε τα λουλούδια από χαρτί. Στη συνέχεια, πάρτε απλό χρωματιστό χαρτί Α4 στις επιλεγμένες αποχρώσεις. Το χαρτί Origami θα ήταν επίσης μια καλή επιλογή επειδή είναι πιο εύκολο να σχηματιστεί.

Τι χρειάζεται για την κατασκευή χάρτινων λουλουδιών με παιδιά

χαρτι-λουλουδι-τσινκερ-παιδια-νταλια-οδηγιες-υλικα

Τώρα θα χρειαστεί επίσης να προετοιμάσετε ένα ψαλίδι, έναν χάρακα, μια ζεστή κόλλα και ένα στυλό για αυτό το έργο χειροτεχνίας. Παρέχετε επίσης τους κύκλους από χαρτόνι που θα χρησιμεύσουν ως σταθερή βάση για τα λουλούδια από χαρτί και ό, τι άλλο μπορεί να κάνει το παιδί μόνο του.

Φτιάξτε λουλούδια από χαρτί με παιδιά – κόψτε το χαρτί σε κομμάτια

χάρτινα λουλούδια-τσιγκούνη-παιδιά-ντάλια-οδηγίες-δημιουργικά

Τα τετράγωνα του ίδιου μεγέθους πρέπει να γίνονται από τα χρωματιστά φύλλα χαρτιού. Μισάρετε το Α4 και σκίστε τα μισά στα δύο. Στη συνέχεια, μετρήστε το πλάτος του τετραγώνου και συντομεύστε το μήκος σε αυτήν τη μέτρηση. Τώρα το πρώτο τετράγωνο είναι έτοιμο. Μπορεί επίσης να χρησιμεύσει ως πρότυπο για το επόμενο.

Κάνοντας λουλούδια από χαρτί με παιδιά – από τα κομμάτια χαρτιού 

χαρτί-λουλούδια-τσίμπημα-παιδιά-ντάλια-χαρτί-χωνί-περιτύλιγμα

Συνολικά απαιτούνται 100 τετράγωνα για μια μεγάλη χάρτινη ντάλια, φυσικά ο αριθμός ποικίλλει ανάλογα με το επιθυμητό μέγεθος. Στη συνέχεια σχηματίζονται χοάνες από τα τετράγωνα, οι άκρες των οποίων απλώς καλύπτονται με thesafilm.

Φτιάξτε λουλούδια από χαρτί με παιδιά – στερεώστε χωνιά χαρτιού σε κύκλο

χάρτινα λουλούδια-τσίμπημα-παιδιά-ντάλια-χωνί-διπλώστε-κόλλα

Τα ανοίγματα της χοάνης πρέπει να διαφέρουν σε μέγεθος για την εσωτερική και την εξωτερική σειρά. Αυτά με τα μεγαλύτερα ανοίγματα είναι πρώτα κολλημένα σε ένα χάρτινο κύκλο από έξω προς τα μέσα, στη συνέχεια και στα μικρότερα χωνιά επίσης. Προχωράς αργά προς τα μέσα από τον γύρο στον γύρο.

Φτιάξτε λουλούδια από χαρτί με παιδιά και χρησιμοποιήστε όμορφα

χάρτινα λουλούδια-μπερδεμένα-παιδιά-ντάλια-τοίχο-διακόσμηση-πολύχρωμα-δημιουργικά

Μπορείτε εύκολα να φτιάξετε έναν κύκλο χαρτιού για τη βάση του λουλουδιού χαρτιού μόνοι σας από χαρτόνι. Για να το κάνετε αυτό, παίρνετε ένα πιάτο, το γράφετε γύρω στο χαρτόνι και κόβετε τον κύκλο.

Φτιάξτε χάρτινα λουλούδια με παιδιά και χρησιμοποιήστε τα για να διακοσμήσετε τον τοίχο στο παιδικό δωμάτιο

χάρτινα λουλούδια-τσιγκούνη-παιδιά-ντάλια-μεγάλος-τοίχος-διακόσμηση

Tinker χαρτί λουλούδια με παιδιά – σχέδιο πολύχρωμο ή μονόχρωμο

χάρτινα λουλούδια-tinker-do-it-yourself-dahlia-wall-decoration-creative

Για μια αρμονική διακόσμηση τοίχων, ο χρωματικός σχεδιασμός έχει μεγάλη σημασία. Επιλέξτε ευχάριστους τόνους που ταιριάζουν με τα έπιπλα και το σαλόνι στο δωμάτιο. Οι ζεστές αποχρώσεις και οι γήινες αποχρώσεις γενικά έχουν ένα ζεστό αποτέλεσμα, οι παστέλ αποχρώσεις – θετικές και φρέσκες.

Δίχρωμα λουλούδια ντάλια

χαρτί-λουλούδια-μπερδέματα-ντάλιες-δίχρωμες-σφουγγαρίδες-κουκίδες

Ένα ωραίο αποτέλεσμα μπορεί επίσης να επιτευχθεί πολύ εύκολα με αυτήν την ενδιαφέρουσα τεχνική. Βουτήξτε ένα σφουγγάρι μακιγιάζ σε ροζ ακρυλικό χρώμα και τρίψτε το στην άκρη του κίτρινου φύλλου χαρτιού. Πειραματιστείτε με τις αντιθέσεις ανάμεσα στο φως και το σκοτάδι!

Χάρτινες ντάλιες με vintage ταλέντο

χαρτί λουλούδια λουλούδια παλιά-βιβλίο-σελίδες-vintage-αποτέλεσμα-πεταλούδες

Με παλιές σελίδες βιβλίων μπορείτε να δημιουργήσετε υπέροχες και αριστοκρατικές διακοσμήσεις με vintage ταλέντο. Οι επιμέρους περιοχές μπορούν επίσης να τονιστούν με σπρέι ή λάμψη. Όμορφες διακοσμήσεις, όπως οι πεταλούδες από χαρτί, δίνουν στην ντάλια χαρτιού την τελευταία πινελιά.

Φτιάξτε λουλούδια από χαρτί και χρησιμοποιήστε τα για να διακοσμήσετε τη συσκευασία δώρου

χάρτινα λουλούδια-tinker-dahlia-glossy-paper-δώρο-διακόσμηση

Για να φτιάξετε συσκευασίες δώρων για κάποιον ξεχωριστά δημιουργικά και πραγματικά πρωτότυπα, μπορείτε να φτιάξετε μερικά χάρτινα λουλούδια και να τα χρησιμοποιήσετε για να τα διακοσμήσετε. Σε αυτή την περίπτωση, φυσικά, οι χάρτινες ντάλιες θα φαίνονται καλύτερα σε μια ελαφρώς μικρότερη εκδοχή. Σας προτείνουμε να χρησιμοποιήσετε ένα πιο δυνατό χαρτί – για παράδειγμα, χειροποίητο χαρτόνι επικαλυμμένο με λάμψη.

Φτιάξτε λουλούδια από χαρτί για μια δημιουργική διακόσμηση γάμου

χάρτινα λουλούδια-τσίμπημα-γαμήλια-διακόσμηση-ντάλια-κάνε-μόνος-σου

Τα όμορφα χάρτινα λουλούδια ταιριάζουν πολύ με τις διακοσμήσεις γάμου. Φτιαγμένα με αριστοτεχνικό τρόπο στο χέρι, μπορούν ακόμη και να αντικαταστήσουν πλήρως τα πραγματικά λουλούδια. Επιπλέον, αυτή η εναλλακτική λύση λουλουδιών είναι φιλική προς το περιβάλλον.

Tinker χαρτί λουλούδια και σχεδιάστε ένα δημιουργικό κινητό

χαρτί-λουλούδια-μπερδεμένα-παιδιά-ντάλια-κινητά-κορίτσια-ροζ

Μια άλλη έμπνευση για το πώς να χρησιμοποιήσετε λουλούδια από χαρτί για όμορφες διακοσμήσεις είναι να φτιάξετε πολύ μικρές ντάλιες και να τις κολλήσετε σε ένα κινητό για κρέμασμα. Πρέπει να κολλήσετε δύο λουλούδια από χαρτί και να στερεώσετε την ταινία στο κινητό ενδιάμεσα.