Ιδέες χειροτεχνίας

Διακοσμήστε φέτες δέντρων για τα Χριστούγεννα – όμορφες ιδέες χειροτεχνίας για όλους

Οι φέτες των δέντρων διακοσμούν για τις ιδέες των Χριστουγέννων τα χριστουγεννιάτικα διακοσμητικά

Έχετε ήδη πάρει τη γεύση για να διακοσμήσετε το σπίτι με ξύλινους δίσκους σε διάφορες περιστάσεις; Τότε σίγουρα θα θελήσετε να επιστρέψετε σε αυτή την όμορφη ιδέα διακόσμησης την περίοδο των Χριστουγέννων. Και έτσι ώστε η διακόσμηση από φέτες δέντρων να είναι πραγματικά Χριστουγεννιάτικη, μπορείτε να τη διακοσμήσετε και να τη σχεδιάσετε με μεγάλη ποικιλία τρόπων. Παρά το ευρύ φάσμα για να διαλέξετε, ίσως εξακολουθείτε να αναζητάτε κάποια έμπνευση ή καθοδήγηση για να χρησιμοποιήσετε για τα χειροτεχνικά σας έργα. Και εκεί ερχόμαστε στη βοήθειά σας. Συγκεντρώσαμε μερικές δημιουργικές ιδέες για το πώς μπορείτε να διακοσμήσετε φέτες δέντρων για τα Χριστούγεννα και να δημιουργήσετε μια μοναδική και ρουστίκ χριστουγεννιάτικη διακόσμηση φέτας δέντρου. Απλώς μιμηθείτε τις ιδέες ή χρησιμοποιήστε τις ως έμπνευση για τις δικές σας δημιουργίες!

Χριστουγεννιάτικες χειροτεχνίες με ξύλο και χαρτί επαφής

Διακοσμήστε φέτες δέντρων για τα Χριστούγεννα Φτιάξτε τα δικά σας μενταγιόν

Μια παραλλαγή με την οποία μπορείτε να διακοσμήσετε φέτες δέντρων για τα Χριστούγεννα είναι να τις σχεδιάσετε με οποιοδήποτε μοτίβο. Για αυτό μπορεί να χρησιμοποιηθεί ακρυλικό χρώμα, το οποίο μπορεί να εφαρμοστεί όχι μόνο με αυτοσχέδιες σφραγίδες, αλλά και με χαρτί επαφής. Η δεύτερη παραλλαγή χρησιμοποιείται για αυτές τις οδηγίες. Εκτός από τους ξύλινους δίσκους, χρειάζεστε επίσης χρώματα και χαρτί επαφής. Κόψτε το επιλεγμένο μοτίβο στο χαρτί επαφής. Πώς να αποκτήσετε ένα στένσιλ.

Στη συνέχεια κολλήστε το χαρτί στο τζάμι και χρωματίστε το κομμένο μοτίβο. Τέλος, το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να κόψετε μια μικρή τρύπα στην πάνω περιοχή του ξύλινου δίσκου, να περάσετε το νήμα μέσα από αυτό και να το δέσετε μεταξύ τους. Στη συνέχεια, μπορείτε να κρεμάσετε τις διακοσμήσεις του χριστουγεννιάτικου δέντρου στο δέντρο.

Διακοσμήστε φέτες δέντρων για τα Χριστούγεννα με ένα κολλητήρι

Οι φέτες των δέντρων για τα Χριστούγεννα διακοσμούν ξύλο που καίει κολλητικό σίδερο από έλατο με γκρι χρώμα

Είναι επίσης ωραία ιδέα να κάψετε χριστουγεννιάτικα μοτίβα στο ξύλο και να φτιάξετε μόνοι σας μια όμορφη διακόσμηση φέτας δέντρου. Απλά χρησιμοποιήστε ένα συγκολλητικό σίδερο για αυτό. Μην ανησυχείτε αν δεν έχετε χρησιμοποιήσει κάποιο από αυτά στο παρελθόν. Ακόμα και οι αρχάριοι τα πάνε τέλεια. Και σίγουρα έχετε αρκετούς δίσκους για να εξασκηθείτε λίγο. Επίσης, πάρτε χρώμα, νήμα, ταινία και κόλλα E6000.

Διακοσμήστε φέτες δέντρου για Χριστουγεννιάτικες οδηγίες Ιδέα χειροτεχνίας για να διακοσμήσετε το χριστουγεννιάτικο δέντρο

Για να κάνετε χειροτεχνίες με φέτες δέντρων για τα Χριστούγεννα, επιλέξτε πρώτα οποιοδήποτε μοτίβο με το οποίο θα θέλατε να διακοσμήσετε τις φέτες των δέντρων για τα Χριστούγεννα και σχεδιάστε το με ένα μολύβι στον ξύλινο δίσκο. Στη συνέχεια “σχεδιάζετε” αυτό το μοτίβο με το συγκολλητικό σίδερο. Καίγεται στο ξύλο. Στη συνέχεια, μπορείτε να σχεδιάσετε το μοτίβο με οποιοδήποτε χρώμα. Εδώ, για παράδειγμα, η καμένη περιοχή γεμίστηκε με λευκή μπογιά και το υπόλοιπο τμήμα του παραθύρου σχεδιάστηκε με διαφορετικές αποχρώσεις του γκρι. Ανάλογα με το μοτίβο, μπορείτε επίσης να βρείτε τα δικά σας σχέδια. Μπορείτε είτε να συνδέσετε το νήμα με τη βοήθεια μιας τρύπας, όπως στο παραπάνω παράδειγμα, είτε απλά να το κολλήσετε στο πίσω μέρος, όπως φαίνεται εδώ. Διακοσμήστε επίσης με ένα κόκκινο φιόγκο.

Διακοσμήστε ξύλινους δίσκους με χρώμα μαυροπίνακα

χριστουγεννιάτικα διακοσμητικά φέτες δέντρων μαυροπίνακα χρώμα χριστουγεννιάτικη διακόσμηση

Οι σχάρες των δέντρων μπορούν επίσης να σχεδιαστούν γρήγορα και εύκολα χρησιμοποιώντας χρώμα μαυροπίνακα. Με αυτόν τον τρόπο, μπορείτε να επισημάνετε τα τζάμια ξεχωριστά, κάτι που είναι εξαιρετικό ως χριστουγεννιάτικη διακόσμηση τραπεζιού, μεταξύ άλλων. Ο καθένας παίρνει απλά ένα προσωπικό μήνυμα στο πιάτο του ή μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τη διακόσμηση τραπεζιού από ξύλινους δίσκους για το κέντρο του τραπεζιού και να προσθέσετε ένα γενικότερο μήνυμα.

Χριστουγεννιάτικη διακόσμηση φετών δέντρων μενταγιόν διακοσμήσεις τραπεζιού φίλοι οικογενειακά δώρα

Χρησιμοποιήστε το χρώμα του μαυροπίνακα για να δημιουργήσετε ένα απλό σχήμα κύκλου ή επιλέξτε οποιοδήποτε άλλο χριστουγεννιάτικο σχήμα. Τα αστέρια ή τα έλατα, για παράδειγμα, είναι κατάλληλα. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να γράψετε στο τζάμι με στυλό κιμωλίας. Εάν θέλετε να διακοσμήσετε τις φέτες των δέντρων για τα Χριστούγεννα, μπορείτε επίσης να σχεδιάσετε κάτι ωραίο με το στυλό κιμωλίας. Γίνετε δημιουργικοί και αφήστε τη φαντασία σας ελεύθερη!

Χριστουγεννιάτικες διακοσμήσεις Tinker μόνοι σας – μια εναλλακτική λύση στο κλασικό χριστουγεννιάτικο στεφάνι

διακοσμήστε για χριστουγεννιάτικο δέντρο φέτες στεφάνι ιδέα διάταξη σχεδιασμός βρόχος έλατο πράσινο

Το κλασικό στεφάνι της πόρτας είναι σίγουρα πολύ όμορφο για τα Χριστούγεννα και σίγουρα δεν πρέπει να λείπει μια διακόσμηση στην πόρτα. Αλλά δεν χρειάζεται πάντα να είναι παραδοσιακό, δεν συμφωνείτε; Και δεδομένου ότι είστε ήδη στη διαδικασία να φτιάξετε χριστουγεννιάτικα πράγματα με ξύλινους δίσκους, μπορείτε επίσης να αντικαταστήσετε το χριστουγεννιάτικο στεφάνι με αυτόν τον τρόπο; Μπορείτε να δείτε πώς μπορεί να φαίνεται στην παραπάνω εικόνα. Ένα δαχτυλίδι είναι απλά κατασκευασμένο από τους ξύλινους δίσκους. Για να δημιουργηθεί αυτό και μια χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα, πρέπει να διακοσμήσετε τις φέτες των δέντρων για τα Χριστούγεννα. Αυτό μπορεί να γίνει με μια μικρή διάταξη πράσινου πεύκου, με χριστουγεννιάτικες μπάλες ή κουκουνάρια. Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε μια έτοιμη ρύθμιση.

Φτιάξτε χριστουγεννιάτικα στολίδια από ξύλο – διακοσμήστε φέτες δέντρων για τα Χριστούγεννα με νύχια και κλωστή

Φέτες δέντρων διακοσμούν για χριστουγεννιάτικα νύχια νήματα χορδή χριστουγεννιάτικα μοτίβα καραμέλα ζαχαροκάλαμο μελόψωμο άνθρωπος

Μπορείτε επίσης να διακοσμήσετε ξύλινους δίσκους για τα Χριστούγεννα με συνηθισμένα νύχια και κλωστή. Για να γίνει αυτό, είναι καλύτερο να σχεδιάσετε πρώτα το επιθυμητό μοτίβο με ένα μολύβι. Αυτό μπορεί να είναι ένα χριστουγεννιάτικο δέντρο, ένας μελόψωμος, ένα ζαχαροκάλαμο, μια νιφάδα χιονιού ή κάτι παρόμοιο. Στη συνέχεια σφυρίξτε μικρά καρφιά στη φέτα του δέντρου κατά μήκος των γραμμών που έχετε σχεδιάσει. Θα πρέπει να κολλήσουν λίγο. Τώρα μπορείτε να τυλίξετε νήματα ή κορδόνια οποιουδήποτε χρώματος γύρω από τα νύχια για να δημιουργήσετε το περίγραμμα του σχεδίου. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτές τις όμορφες διακοσμήσεις όχι μόνο για να διακοσμήσετε το χριστουγεννιάτικο δέντρο, αλλά και για να διακοσμήσετε το τραπέζι, το τζάκι, τα παράθυρα ή τους τοίχους με αυτά.

Διακοσμήστε φέτες δέντρων για τα Χριστούγεννα – ιδέες με ύφασμα

διακοσμήστε για χριστουγεννιάτικο δέντρο φέτες ύφασμα αυτοκόλλητο βελούδο κομμένο τσόχα

Παρόμοια με την πρώτη ιδέα με το χαρτί επαφής, τα μοτίβα εφαρμόζονται στις σχάρες των δέντρων. Ωστόσο, αυτή τη φορά δεν είναι βαμμένα, αλλά κολλημένα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε παλιά θραύσματα υφάσματος ή τσόχα για να κόψετε όμορφα σχέδια με τη βοήθεια ενός κόφτη. Στη συνέχεια, απλά κολλήστε το στο παράθυρο. Δεν έχει σημασία αν δημιουργείτε μικρές φέτες ή μεγαλύτερες με αυτόν τον τρόπο. Εναλλακτικά, μπορούν επίσης να χρησιμοποιηθούν έτοιμα αυτοκόλλητα. Δεδομένου ότι η κόλλα τους πιθανότατα δεν είναι αρκετά ισχυρή, μπορείτε να εφαρμόσετε επιπλέον.

Σχεδιάστε ξύλο με φωτογραφίες ως ιδέα δώρου

Χριστουγεννιάτικη διακόσμηση δέντρων σχάρες φωτογραφία ιδέα δώρου φτιάξτε μνημονιακή μνήμη μόνοι σας

Χωρίς αμφιβολία, τέτοιοι φωτογραφικοί ξύλινοι δίσκοι είναι μια εξαιρετική ιδέα δώρου για τα Χριστούγεννα. Μπορούν να γίνουν όσο μεγάλο θέλετε. Απλώς δημιουργήστε τη φωτογραφία στο κατάλληλο μέγεθος ή εκτυπώστε την μόνοι σας. Μπορείτε να οργανώσετε μια μικρή φωτογράφιση ειδικά για αυτόν τον σκοπό, αλλά μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε παλαιότερες αναμνηστικές φωτογραφίες, οι οποίες στη συνέχεια είναι απλά κολλημένες στον ξύλινο δίσκο. Και εδώ, η φωτογραφία δεν χρειάζεται απαραίτητα να κοπεί σε στρογγυλό σχήμα. Μια αντίθεση ορθογωνίου ή τετραγώνου στο στρογγυλό ξύλο φαίνεται επίσης πολύ ενδιαφέρουσα και είναι μια καλή παραλλαγή. Στη συνέχεια, το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να μεταφέρετε τη φωτογραφία στο ξύλο.

Οι παππούδες και οι γιαγιάδες ειδικά είναι εγγυημένοι ότι θα χαίρονται για μια τέτοια ανάμνηση από τα εγγόνια τους, την οποία μπορούν να κρεμάσουν στο χριστουγεννιάτικο δέντρο ή να βάζουν στο τζάκι κάθε χρόνο. Αλλά αυτή η ιδέα είναι επίσης ένα μεγάλο δώρο για τους καλύτερους φίλους ή εραστές. Μπορείτε επίσης να συνδυάσετε τη φωτογραφία με μία από τις παραπάνω ιδέες, για παράδειγμα προσθέτοντας ένα γράμμα με το κολλητήρι ή με τη βοήθεια χρώματος μαυροπίνακα και ένα στυλό κιμωλίας.