Ιδέες χειροτεχνίας

Ένα όμορφο τραπέζι από κεριά και περγαμηνή

κερί-διακόσμηση-τραπέζι-diy-ιδέα-περγαμηνή

Σήμερα έχουμε οδηγίες για ένα Διακοσμήσεις τραπεζιού από κεριά και περγαμηνή για εσάς, τόσο απλή είναι ακόμη και για τους λιγότερο επιδέξιους ανάμεσά μας. Ταιριάζει υπέροχα ως διακόσμηση για το γάμο, ειδικά αν προτιμάτε να κάνετε χωρίς λουλούδια ή θέλετε να εξοικονομήσετε χρήματα με λιγότερες συνθέσεις λουλουδιών. Χρειάζεστε, μεταξύ άλλων, διαφανή γυάλινα βάζα ή όμορφα ποτήρια οποιουδήποτε σχήματος.

Μια όμορφη διακόσμηση τραπεζιού από κεριά και περγαμηνή – οι συνδυασμοί

κερί-διακόσμηση-κάνε-μόνος-τραπέζι

Εάν θέλετε, μπορείτε να συνδυάσετε ποτήρια διαφορετικών μεγεθών μεταξύ τους. Απλώς περιηγηθείτε στο Διαδίκτυο ή σε διάφορα καταστήματα, γιατί αν είστε τυχεροί μπορείτε επίσης να βρείτε βάζα ή ποτήρια που πωλούνται και άρα φθηνότερα. Το υπέροχο είναι ότι μπορείτε να πουλήσετε ξανά τα βάζα αργότερα αν δεν τα χρειάζεστε. Με ένα, ωστόσο, μπορείτε να είστε σίγουροι ότι αυτό συμβαίνει Διακοσμήσεις τραπεζιού από κεριά θα δημιουργήσει μια υπέροχα ζεστή και ζεστή ατμόσφαιρα, γιατί αυτή είναι ακριβώς η δύναμη των κεριών.

Για τις διακοσμήσεις τραπεζιού από κεριά και περγαμηνή χρειάζεστε:

περγαμηνή-κεριά-διακόσμηση-τραπέζι-ιδέα-φτιάξτο μόνος σου

  • Περγαμηνή, κατά προτίμηση με όμορφο μοτίβο
  • κυλινδρικά αγγεία
  • Φώτα τσαγιού ή κεριά LED
  • κολλητική ταινία

Μερικές συμβουλές

κερί-διακόσμηση-οδηγίες-ιδέα-πώς-να-φτιάξεις μόνος σου

Το κόλπο σε αυτό το έργο για α Διακοσμήσεις τραπεζιού από κεριά είναι να βρείτε αρκετά περγαμηνή που δεν είναι πολύ βαρετή και ταιριάζει στην περίσταση. Θα πρέπει ιδανικά να έχει ένα υπέροχο μοτίβο. Μπορεί ακόμη και να βρείτε μερικά φυλλάδια που ταιριάζουν με το γάμο. Και πάλι, αναζητήστε το στο διαδίκτυο ή ρωτήστε ένα χαρτοπωλείο για διαφορετικά σχέδια και στυλ. Μόλις βρείτε τη σωστή περγαμηνή, τα υπόλοιπα θα είναι τόσο εύκολα, ακόμη και ένα παιδί Διακοσμήσεις τραπεζιού από κεριά μπορούσε να τσιμπήσει Απλώς τυλίξτε το γύρω από το βάζο, κόψτε το περίσσευμα και κολλήστε τα δύο άκρα μαζί με κολλητική ταινία.

Η τελική σύνθεση

κεριά-διακόσμηση-περγαμηνή-τριαντάφυλλα-τσάι-φως

Όταν έρθει η ώρα να ανάψετε τα κεριά, θα ήταν προτιμότερο να χρησιμοποιήσετε έναν αναπτήρα, ειδικά για τα ψηλότερα βάζα. Εάν απαγορεύεται να ανάβετε κεριά στην αίθουσα του γάμου, θα έχετε επιτέλους την ευκαιρία να δοκιμάσετε αυτά τα μοντέρνα κεριά LED. Για να αρωματίσετε τα πράγματα και να προσθέσετε περισσότερα μοτίβα, επιλέξτε μερικές ωραίες χαρτοπετσέτες. Εξαρτάται απόλυτα από το γούστο σας αν επιλέξετε χαρτοπετσέτες ή χαρτοπετσέτες. Σε αντίθεση με τις περισσότερες διακοσμήσεις τραπεζιών, μπορείτε να συνεχίσετε να τα χρησιμοποιείτε μετά το γάμο, να διακοσμείτε το σπίτι σας με αυτά και να δημιουργείτε μια ζεστή ατμόσφαιρα. Αυτός είναι αρκετός λόγος για να σου δώσει αυτό Διακοσμήσεις τραπεζιού από κεριά και τσίμπημα με περγαμηνή, δεν θα το βρείτε?

Η ιδέα με περγαμηνό χαρτί είναι ιδανική για γαμήλια κεριά 

περγαμηνή-διακόσμηση-κεριά-ιδέα-γάμος

 Μια ιδέα με μικρά αμπαζούρ

κεριά-κρασί-ποτήρι-γάμος-διακόσμηση-ιδέα

 Τυλίξτε τα ποτήρια κρασιού με το χαρτί 

κεριά-φωτιστικό-τραπέζι-διακόσμηση-κρασί-ποτήρι-περγαμηνή

 Μια ιδέα γάμου 

γάμος-κεριά-ιδέα-αγάπη-γραφή-περγαμηνή-διακόσμηση

 Εκτυπώθηκε θεματικά 

γάμος-βραδινό-τραπέζι-διακόσμηση-ιδέα-περγαμηνή-κεριά