Ιδέες χειροτεχνίας

Σχεδιάστε μια ομπρέλα – αρωματίστε την παλιά αντηλιακή προστασία

ομπρέλα σχέδιο καρπούζι-μοτίβο-ιδέα-κήπος-παραλία

Υπάρχουν πραγματικά πολλά διαφορετικά σχέδια για ομπρέλες. Παρ ‘όλα αυτά, δεν είναι ασυνήθιστο για εσάς απλά να μην βρείτε το σωστό. Ευτυχώς, όλα μπορούν να αλλάξουν γρήγορα, ειδικά όταν πρόκειται για χρώματα και σχέδια. Or ίσως έχετε μια παλιά ομπρέλα που δεν φαίνεται πλέον τόσο ελκυστική, αλλά που θέλετε να τη χρησιμοποιήσετε; Τότε η σημερινή ιδέα είναι για Σχεδιάστε μια ομπρέλα ακριβώς για σένα Σε λίγα μόνο βήματα θα μάθετε πώς μπορείτε να βάλετε οποιοδήποτε μοτίβο στην ομπρέλα σας για να δημιουργήσετε μια ξεχωριστή εμφάνιση.

Σχεδιάστε μια ομπρέλα με μοτίβο το καρπούζι

σχεδιασμός σκίαστρο αντηλιακή προστασία-βεράντα-έπιπλα-πυρήνες-μαύρο

Στο παράδειγμα, ένα καρπούζι επιλέχθηκε ως μοτίβο για το σχεδιασμό μιας ομπρέλας. Αυτό συνδυάζεται υπέροχα με τα τέλη της άνοιξης και του καλοκαιριού και μετατρέπει την πρακτική προστασία από τον ήλιο σε ένα αναζωογονητικό και πικάντικο αξεσουάρ. Εκτός από ένα πινέλο, χρειάζεστε ροζ, μαύρο, καθώς και ανοιχτό πράσινο και σκούρο πράσινο χρώμα, ένα αστάρι σε μορφή σπρέι και πιθανώς κολλητική ταινία για μάσκα.

Σχεδιάστε μια ομπρέλα – καθαρίστε εκ των προτέρων

σχέδιο-ομπρέλα-καθαρισμός-αστάρι-οδηγίες-εύκολο

Για να μπορείτε να απολαύσετε τη νέα όψη ομπρέλας για μεγάλο χρονικό διάστημα και το χρώμα να κολλήσει καλά, είναι ιδιαίτερα σημαντικό να καθαρίσετε καλά την ομπρέλα πριν σχεδιάσετε την ομπρέλα. Χρησιμοποιήστε ένα υγρό πανί για αυτό ή ξεπλύνετε πολύ όμορφα με τον εύκαμπτο σωλήνα κήπου.

Ελέγξτε την ομπρέλα

σχέδιο σκίαστρο λευκό-παλιό-ανακύκλωση-ιδέα-αξεσουάρ

Θα πρέπει επίσης να βεβαιωθείτε ότι το πλαίσιο είναι αλλιώς ακόμα άθικτο. Οι λεκέδες σκουριάς στο ύφασμα επίσης δεν μπορούν να καλυφθούν μόνο με χρώμα, τουλάχιστον αν είναι ανοιχτόχρωμο. Σκεφτείτε λοιπόν εκ των προτέρων αν το παλιό αξεσουάρ είναι πραγματικά ακόμα κατάλληλο για ομπρέλα.

αλφαβητάρι

σχέδιο-ομπρέλα-χρώμα-ροζ-χρώμα-πινέλο-diy-project

Όπως σε όλα τα έργα βαφής και βαφής, χρειάζεστε ένα αστάρι στην αρχή. Αυτό είναι ιδιαίτερα σημαντικό εάν το ύφασμα της ομπρέλας είναι πολύ λεπτό. Προσφέρονται πρακτικά αστάρια με τη μορφή ψεκασμού για ευκολότερη εφαρμογή. Εφαρμόστε το αστάρι για το σχεδιασμό της ομπρέλας στο εσωτερικό.

Χρωματίστε το εσωτερικό

σχέδιο-ομπρέλα-υπόστρωμα-μουσαμά-κήπος-σχεδιασμός-εγκατάσταση

Στη συνέχεια, είναι η σειρά του χρώματος για να σχεδιάσετε την ομπρέλα. Απαιτείται ροζ απόχρωση για το μοτίβο του καρπουζιού. Απλώστε πρώτα το χρώμα και μετά αφήστε το να στεγνώσει καλά. Στη συνέχεια, προστίθεται ένα δεύτερο στρώμα. Μην βάφετε τις πεσμένες άκρες σε αυτό το χρώμα.

Πράσινο χρώμα

σχέδιο-ομπρέλα-διακοσμήστε-καλοκαιρινό-σαλόνι-αντηλιακή προστασία-ντεκό

Ενώ περιμένετε να στεγνώσει το χρώμα μετά το πρώτο ροζ στρώμα, μπορείτε να χρωματίσετε το εσωτερικό των κρεμασμένων τμημάτων για να φτιάξετε την ομπρέλα. Χρησιμοποιήστε το σκούρο πράσινο χρώμα για αυτό. Αφήστε ένα κενό περίπου 7 cm μεταξύ αυτού του σκούρου πράσινου και ροζ χρώματος. Αυτό είναι συγκεκριμένα βαμμένο στο ανοιχτό πράσινο χρώμα. Και οι δύο αποχρώσεις συμπληρώνονται με ένα δεύτερο στρώμα, οπότε το πρώτο είναι πολύ σημαντικό να στεγνώσει καλά.

Χρησιμοποιήστε ταινία

Δημιουργήστε ομπρέλα αφρού-πινέλο-πράσινο-χρώμα-χρώμα

Δεν είναι υποχρεωτική η χρήση δύο αποχρώσεων του πράσινου για την ομπρέλα. Ωστόσο, το μοτίβο του καρπουζιού φαίνεται πιο αληθινό με αυτόν τον τρόπο, επειδή ο καρπός αποτελείται επίσης από διαφορετικές αποχρώσεις του πράσινου. Αν θέλετε και τα τρία χρώματα να είναι απόλυτα ίσια, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε μονωτική ταινία ή κολλητική ταινία.

Σχεδιάστε το εξωτερικό της ομπρέλας

design-parasol-green-lacquer-decoration-do-it-yourself

Το επόμενο βήμα είναι να σχεδιάσετε το εξωτερικό της ομπρέλας στις σειρές. Τα μεμονωμένα τριγωνικά στοιχεία χρωματίζονται εναλλάξ σε ανοιχτό και σκούρο πράσινο. Δεδομένου ότι η ομπρέλα έχει συνήθως ζυγό αριθμό τέτοιων στοιχείων, αυτό δεν πρέπει να αποτελεί πρόβλημα.

Κάλυμμα βαφής

σχέδιο-ομπρέλα-διακόσμηση-υπαίθριο-αίθριο-έπιπλα κήπου-χαλαρώστε

Και πάλι, χρειάζονται δύο στρώσεις για το σχεδιασμό της ομπρέλας, προχωρώντας όπως και στο εσωτερικό. Ένα αδιαφανές αποτέλεσμα είναι πολύ σημαντικό, διαφορετικά το ροζ χρώμα θα φανεί. Μπορείτε επίσης να προσθέσετε ένα τρίτο στρώμα εάν είναι απαραίτητο.

Βάψτε τους πυρήνες

Σχέδιο-ομπρέλα-καρπούζι-πυρήνες-βαφή-μαύρο-σχέδιο

Τέλος, και αφού στεγνώσουν καλά όλα τα άλλα χρώματα, προσθέστε τους πυρήνες στο σχέδιο της ομπρέλας με το μαύρο χρώμα. Μπορείτε να τα βάψετε ελεύθερα ή μπορείτε να σχεδιάσετε ένα στένσιλ εκ των προτέρων εάν θέλετε όλοι οι πυρήνες να φαίνονται ίδιοι. Οι πυρήνες μπαίνουν στο εσωτερικό της σκιάς στο ροζ χρώμα.

Βάλτε την ομπρέλα

σχέδιο-ομπρέλα-σκιά-καθιστικό-χώρος-καρέκλες-μπαστούνι-έπιπλα-κήπος

Μόλις ολοκληρώσετε όλα τα βήματα για να σχεδιάσετε μια ομπρέλα, μπορείτε τελικά να την εγκαταστήσετε στον κήπο. Θα λάβετε ένα ελκυστικό αξεσουάρ που θα σας φέρει σε μια υπέροχη ανοιξιάτικη ή καλοκαιρινή διάθεση. Αλλά η νέα παλιά ομπρέλα δεν είναι μόνο ένα πραγματικό βλέμμα στον κήπο σας. Αφού σχεδιάσετε την ομπρέλα, μπορείτε επίσης να τη χρησιμοποιήσετε για τη λίμνη ή στην παραλία για να προστατευτείτε από τον δυνατό ήλιο. Είναι εγγυημένο ότι θα βάλετε σε όλους και εσάς μια υπέροχη διάθεση.