Ιδέες χειροτεχνίας

Πώς μπορείτε να φτιάξετε μια όμορφη διακόσμηση από μπουκάλια

διακόσμηση από μπουκάλια γυάλινα βάζα κρασιού ιδέες πολύχρωμων λαμπτήρων

Μπορεί να μην το έχετε παρατηρήσει στο παρελθόν, αλλά στην ορμητική καθημερινότητά μας πετάμε αντικείμενα που θα μπορούσαμε πραγματικά να χρησιμοποιήσουμε ξανά. Σήμερα θα σας δείξουμε μερικές υπέροχες ιδέες για το πώς να κάνετε μια όμορφη Διακόσμηση από μπουκάλια σχεδιάστε και διακοσμήστε το σπίτι σας με έναν πρωτότυπο τρόπο.

1. Διακόσμηση από μπουκάλια – Όμορφα βάζα από μπουκάλια κρασιού

διακόσμηση από μπουκάλια νήματα παστέλ χρώματα πολύχρωμα βάζα

Αυτή είναι ίσως η πιο κοσμική ιδέα για την επαναχρησιμοποίηση γυάλινων μπουκαλιών. Είναι ενδιαφέρον αφενός και εύκολο στην υλοποίηση αφετέρου. Για αυτό Διακόσμηση από μπουκάλια το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να κόψετε το λαιμό του μπουκαλιού εκεί που πιστεύετε ότι είναι καλύτερο και φυσικά να ξεπλύνετε καλά το μπουκάλι. Υπάρχουν πολλές τεχνικές για την κοπή γυάλινων φιαλών. Μπορείτε να βρείτε διάφορες συμβουλές σχετικά με αυτό στο Διαδίκτυο. Είναι καλύτερο να χρησιμοποιήσετε ένα ειδικό μαχαίρι και ένα ειδικό διαμαντένιο κορδόνι.

Ιδέα για χρυσά μπουκάλια

διακόσμηση από μπουκάλια diy ιδέα χρυσά σπρέι ρίγες βάζα

Φυσικά μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε τα μπουκάλια σε πλήρες μέγεθος για την ιδέα του βάζου. Σε αυτή την περίπτωση, μπορείτε να τα διακοσμήσετε με νήμα, μπογιά ή άλλα πράγματα.

Μπουκάλια με χρώμα μαυροπίνακα

διακόσμηση από μπουκάλια ιδέα βαφής μαυροπίνακα μαύρο πρωτότυπο δώρο

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε χρώμα μαυροπίνακα για να βάψετε τα μπουκάλια. Στη συνέχεια, μπορείτε επίσης να τα επισημάνετε ξεχωριστά και όποτε θέλετε. Ένα λουλούδι με έντονα χρώματα θα ξεχωρίσει επίσης ιδιαίτερα λόγω του μαύρου χρώματος του.

2. Πολυέλαιοι από μπουκάλια

διακόσμηση από μπουκάλια πολυέλαιος κεριά σχεδιασμός ρομαντισμός

Μην πετάτε τον παλιό πολυέλαιο! Αντ ‘αυτού, χρησιμοποιείτε το ράφι για να φτιάξετε ένα τέτοιο μοντέλο που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για φωτισμό με κεριά. Η ρομαντική ατμόσφαιρα είναι εγγυημένη!

Βάζο ως διακόσμηση για τον τοίχο

vase-wall-do-it-yourself-idea-flower

3. Διακόσμηση από μπουκάλια – στιλάτα ποτήρια

τσιμπήματα-πολύχρωμα-ποτήρια-ιδέες-από-μπουκάλια

Επίσης αυτή η ιδέα για το Διακόσμηση από μπουκάλια είναι εύκολο να εφαρμοστεί. Μπορείτε να αποκτήσετε ενδιαφέροντα και διαφορετικά μεγέθη ποτήρια κόβοντας το μπουκάλι στο μέγεθος που θέλετε και διακοσμώντας το κάτω μέρος. Το γυαλί ματ είναι επίσης μια εξαιρετική ιδέα. Υπάρχουν αρκετές τεχνικές για να το κάνετε αυτό, αλλά ο ευκολότερος τρόπος θα ήταν να χρησιμοποιήσετε αλουμινόχαρτο. Μπορείτε επίσης να αναζητήσετε ματ πάστα ή σπρέι στα καταστήματα. Είναι επίσης σημαντικό να τρίψετε τις αιχμηρές και κοπτικές άκρες λείες. Για να το κάνετε αυτό, χρησιμοποιήστε μια πέτρα για να ακονίσετε ένα μαχαίρι και γυαλόχαρτο.

4. Ένα πιάτο για το σερβίρισμα ορεκτικών

φλατ-μπουκάλια-μπουκάλια-τυρί-σερβίρισμα-ιδέα

Αυτή η ιδέα για ένα Διακόσμηση από μπουκάλια πρέπει να σου τράβηξε αμέσως την προσοχή γιατί είναι πραγματικά πρωτότυπη. Το μόνο πρόβλημα εδώ είναι ότι αυτή η ιδέα είναι δύσκολο να εφαρμοστεί αν δεν έχετε έναν κατάλληλο φούρνο. Ένα άλλο ερώτημα είναι αν αξίζουν τον κόπο, λαμβάνοντας υπόψη ότι υπάρχουν παρόμοια πιάτα στην αγορά σε κανονικές τιμές.

5. Φωτεινά μπουκάλια

λαμπερά-μπουκάλια-κάνε-μόνος-τσιγκούνη-ιδέα-πολύχρωμα

Τα γυάλινα μπουκάλια είναι ιδιαίτερα κατάλληλα ως διακόσμηση για το σπίτι την περίοδο των Χριστουγέννων. Εξαρτάται από εσάς πώς θα χρησιμοποιήσετε τα φώτα για αυτό Διακόσμηση από μπουκάλια τακτοποιήστε και τι χρώματα επιλέγετε. Εάν σκοπεύετε να τρυπήσετε το μπουκάλι, τότε πρέπει να ξέρετε ότι μπορείτε να το κάνετε με ένα τρυπάνι και ένα ειδικό τρυπάνι από διαμάντια με αργές στροφές.

6. Ένας πρωτότυπος πυρσός

τοίχο-κήπο-πυρσούς-φτιάξε τον εαυτό σου-μπλε

Αυτός ο πυρσός ως Διακόσμηση από μπουκάλια είναι πρωτότυπο και πρακτικό. Η ιδέα είναι κατάλληλη τόσο για εσωτερικούς όσο και για εξωτερικούς χώρους του σπιτιού. Επίσης δεν είναι τόσο δύσκολο να μιμηθείς.

7. Ένας πολυέλαιος φτιαγμένος από μπουκάλια

DIY-πολυέλαιοι-από-μπουκάλια-κρασί-τσιμπήματα

Έχετε προσέξει ποτέ πόσο κοστίζει ένας πολυέλαιος τελευταία; Ακόμα και ο πιο συνηθισμένος πολυέλαιος μπορεί να κοστίσει αρκετά χρήματα σε πολλές περιπτώσεις. Με αυτό κατά νου, είναι μια πρακτική και φθηνή ιδέα για κάποιον Διακόσμηση από μπουκάλια, για να φτιάξετε μόνοι σας από γυάλινα μπουκάλια.

Και ακόμη περισσότερες ιδέες για μια διακόσμηση φιαγμένη από μπουκάλια:

ωραία-ιδέα-για-μπερδέματα-με-χρησιμοποιημένα-μπουκάλια

Φλιτζάνια αυγών

αυγοθήκη-κάνε-μόνος-κόψε-μπουκάλια

Ωραία κηροπήγια

Κεριά-από-μπουκάλια-τσιμπήματα-ιδέα-διακοσμήσεις τραπεζιού

Κηροπήγια με διακόσμηση

λαμπάδα-από-μπουκάλια-κρασί-ιδέα

λάδι-λάμπα-μπουκάλια κρασιού-φτιάξτε τη δική σας ιδέα-τσίμπημα

κομμένα μπουκάλια-κρασί-μπύρα-μαστοριά

tinker-idea-wine-bottles-use-glowing

μπιμπερό-μπουκάλια-κρασί-παραλία-ιδέα-αστεία