Ιδέες χειροτεχνίας

Tinker και σχέδιο Διακόσμηση φωτογραφιών Polaroid: 17 ιδέες καλής διάθεσης

φωτογραφίες polaroid διακόσμηση φούντες-κρεμαστές-τσιμπητές-ιδέα-εύκολες-φίλες

Ακόμα κι αν οι παλιές καλές φωτογραφίες Polaroid έχουν ξεθωριάσει στο φόντο στη δημοτικότητά τους λόγω των πρακτικών ψηφιακών φωτογραφικών μηχανών, οι συμπαθείς εικόνες εξακολουθούν να αυξάνονται ξανά. Αναγνωρίστηκε σχετικά γρήγορα ότι μια “πραγματική” φωτογραφία είναι καλύτερη από μια φωτογραφία στον υπολογιστή ή το τηλέφωνο. Επιπλέον, το Polaroid αναπτύσσεται γρηγορότερα από τις συνηθισμένες φωτογραφίες. Και αυτό με τη σειρά του καθιστά δυνατή τη χρήση των Polaroids αμέσως για διακοσμητικούς σκοπούς. Ανακαλύψατε τα Polaroids για τον εαυτό σας, τότε θα θέλαμε να σας δώσουμε κάποια έμπνευση Διακόσμηση φωτογραφιών Polaroid με το οποίο μπορείτε να δώσετε ζωή σε οποιοδήποτε δωμάτιο.

Διακόσμηση φωτογραφιών Polaroid για ποικιλία

polaroid φωτογραφίες deco παιδικό δωμάτιο-maedchenzimmer-ροζ-κίτρινο-τοίχος φωτογραφιών

Μια διακόσμηση φωτογραφιών Polaroid δεν είναι μόνο πρωτότυπη. Το πλεονέκτημα είναι ότι μπορείτε πάντα να τραβήξετε νέες φωτογραφίες και να αντικαταστήσετε τις παλαιότερες από τη διακόσμηση. Έτσι έχετε τις πιο πρόσφατες δραστηριότητες, εκδρομές ή άλλες περιστάσεις με μια ματιά χωρίς να χρειάζεται να περιμένετε για μια μακρά περίοδο ανάπτυξης.

Συνδυάστε θέματα διακόσμησης για τις φωτογραφίες Polaroid

polaroid φωτογραφίες deco vintage ιδέα-σχοινί ρούχων-δαντέλα-διακόσμηση-τοίχος

Ανάλογα με τον τύπο της διακόσμησης φωτογραφιών Polaroid που επιλέγετε, μπορείτε επίσης να επιλέξετε ένα συγκεκριμένο θέμα για τη συλλογή. Δημιουργήστε, για παράδειγμα, μια διάταξη εικόνων που ελήφθησαν στα γενέθλιά σας ή στα γενέθλια των φίλων σας. Επιλέξτε την τελευταία βόλτα, εκδρομή ή μια αυτοσχέδια φωτογράφιση.

Σχεδιάστε έναν τοίχο φωτογραφιών – συμβουλές και δημιουργικές ιδέες

Φτιάξτε μόνοι σας κολάζ φωτογραφιών – 55 ιδέες για χειροτεχνία

Φτιάξτε μόνοι σας κολάζ φωτογραφιών – 20 όμορφες ιδέες και οδηγίες

Αυθόρμητες φωτογραφίες

polaroid φωτογραφίες διακόσμηση απλή-ιδέα-μανταλάκια-τεχνητά-λουλούδια

Ως γνωστόν, οι καλύτερες φωτογραφίες είναι αυτές που τραβήχτηκαν αυθόρμητα επειδή δεν φαίνονται ποζάρουν. Μπορείτε να τα πάρετε σε μια σημαντική περίσταση, όπως γενέθλια, γάμο ή άλλου τύπου πάρτι, έχοντας μια φωτογραφική μηχανή Polaroid έτοιμη για χρήση από όλους. Αυτό προκαλεί ένα αποτέλεσμα έκπληξη και προσφέρει τις καλύτερες εικόνες για τη διακόσμηση φωτογραφιών Polaroid σας.

Κλασικά σχεδιασμού

polaroid-φωτογραφίες-διακόσμηση-καρδιά-σχήμα-αναμνήσεις-αγάπη-υπνοδωμάτιο-σχέδιο

Ένα κλασικό μεταξύ των ιδεών διακόσμησης φωτογραφιών Polaroid είναι να στερεώσετε τις εικόνες κοντά στον τοίχο και έτσι να δημιουργήσετε έναν τοίχο φωτογραφιών. Διάφορα σχήματα μπορούν να δημιουργηθούν εδώ. Αν θέλετε να συνδυάσετε αναμνήσεις με το αγαπημένο σας πρόσωπο, ένα σχήμα καρδιάς είναι πολύ κατάλληλο, για παράδειγμα.

Γεωμετρικός σχεδιασμός

polaroid-photos-decoration-geometric-pattern-net-yarn-diy

Δεν είναι πλέον μυστικό ότι τα γεωμετρικά σχήματα ήταν πολύ μοντέρνα εδώ και καιρό. Χρησιμοποιήστε αυτήν την τάση για να φτιάξετε μόνοι σας τη δική σας προσωπική διακόσμηση φωτογραφιών Polaroid. Κολλήστε καρφίτσες στον τοίχο και στη συνέχεια συνδέστε τις με συμβολοσειρά για να δημιουργήσετε ένα δίκτυο γεωμετρικών σχημάτων. Εκεί μπορείτε τώρα να επισυνάψετε τις εικόνες Polaroid, να τις επεκτείνετε ανά πάσα στιγμή ή να τις ανταλλάξετε.

Πρωτότυπο σταντ φωτογραφιών

polaroid-φωτογραφίες-διακόσμηση-πρωτότυπη-έμπνευση-βιβλίο-περίπτερο-εικόνες-παρουσίαση

Αν σας αρέσει η πρωτοτυπία, τότε δημιουργήστε μια ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα βάση φωτογραφιών στην οποία μπορείτε να εμφανίσετε τις φωτογραφίες σας Polaroid. Για αυτήν τη διακόσμηση φωτογραφιών Polaroid χρειάζεστε μόνο οποιοδήποτε βιβλίο, οι σελίδες του οποίου περιτυλίγετε. Επαναλάβετε αυτό αρκετές φορές. Τώρα μπορείτε να εισαγάγετε τις εικόνες μεταξύ των ρολών που δημιουργούνται με αυτόν τον τρόπο.

Διακοσμήστε το ψυγείο

polaroid-photos-deco-magnet-do-it-yourself-tip-tips

Οι μαγνήτες είναι μια δημοφιλής ιδέα διακόσμησης για το ψυγείο ή άλλες μεταλλικές επιφάνειες στο σπίτι. Με τη βοήθειά σας μπορείτε να φτιάξετε μόνοι σας μια υπέροχη ψεύτικη διακόσμηση φωτογραφιών Polaroid και να σχεδιάσετε το διαμέρισμά σας ή να δώσετε τη διακόσμηση. Αυτό είναι χρήσιμο όταν δεν έχετε Polaroids στο χέρι αλλά θέλετε πραγματικά το βλέμμα. Θα σας δείξουμε οδηγίες για το πώς να φτιάξετε υπέροχους μαγνήτες Polaroid.

Διακόσμηση φωτογραφιών Polaroid – λίγα υλικά

polaroid-φωτογραφίες-διακόσμηση-πηλός-αυτο-στέγνωμα-diy-αρχάριοι

Χρειάζεστε είτε αυτο-στεγνώνοντας πηλό χειροτεχνίας είτε πηλό για το φούρνο, ταινία πλύσης, κολλητική ταινία ή μονωτική ταινία, ένα κοφτερό και μυτερό μαχαίρι (π.χ. μαχαίρι χαλιού), χάρακα και μικρούς μαγνήτες. Εάν ο πηλός σας έχει ψηθεί, θα πρέπει επίσης να έχετε έτοιμο χαρτί ψησίματος όταν θέλετε να κάνετε τη διακόσμηση φωτογραφιών Polaroid.

Κόψτε τον πηλό

polaroid-φωτογραφίες-διακόσμηση-χειροτεχνία-πηλός-κοπή-ορθογώνιο-χάρακας

Ο πηλός πρώτα απλώνεται σαν ζύμη. Θα πρέπει να εκτιμήσετε το μέγεθος με βάση τις φωτογραφίες που σκοπεύετε να χρησιμοποιήσετε αργότερα. Δεδομένου ότι δεν μπορείτε να πάρετε ένα τέλειο ορθογώνιο σχήμα εδώ, μπορείτε απλά να κόψετε την περίσσεια με ένα μαχαίρι και χάρακα. Ελέγξτε εκ των προτέρων εάν το κομμάτι είναι αρκετά μεγάλο για τη φωτογραφία.

Δημιουργήστε ένα πλαίσιο

polaroid-photos-decoration-frames-tinker-make-ψυγείο-σχέδιο

Στη συνέχεια, κόψτε την εσωτερική περιοχή του πήλινου κομματιού. Εάν είστε ικανοποιημένοι με το αποτέλεσμα, αφήστε αυτή τη διακόσμηση φωτογραφιών Polaroid να στεγνώσει καλά ή ψήστε τον πηλό στο φούρνο όπως περιγράφεται στις οδηγίες στη συσκευασία και στη συνέχεια αφήστε τον να κρυώσει καλά.

Κολλήστε τον μαγνήτη στη θέση του

polaroid-photos-decoration-magnet-stick-photo-adhesive-tape-washi

Στη συνέχεια κολλήστε έναν μικρό μαγνήτη στο πίσω μέρος και στην κορυφή. Θα πρέπει επίσης να αφήσετε την κόλλα να στεγνώσει καλά πριν προχωρήσετε. Μπορείτε επίσης να κολλήσετε μαγνήτες απευθείας σε μια εικόνα Polaroid και στη συνέχεια να τους κρεμάσετε στο ψυγείο χωρίς αυτοσχέδιο πλαίσιο. Ωστόσο, λάβετε υπόψη ότι δεν θα είναι εύκολο να αφαιρεθεί αργότερα. Τώρα προσθέστε τη φωτογραφία με τη βοήθεια κολλητικής ταινίας και τελειώσατε.

Μοτίβο στον λευκό τοίχο

polaroid-φωτογραφίες-διακόσμηση-μοντέρνα-έμπνευση-washi-tape-black-office

Αυτή η ιδέα είναι ιδιαίτερα εύκολη στην εφαρμογή για μια διακόσμηση φωτογραφιών Polaroid. Οι εικόνες είναι κολλημένες απευθείας στον τοίχο. Για να μην καταστρέψετε τον τοίχο, είναι καλύτερο να χρησιμοποιήσετε ηλεκτρική ταινία ή ταινία με μοτίβο, καθώς δεν κολλάνε πολύ σφιχτά. Μια χρωματιστή ζώνη κάνει επίσης τη διακόσμηση του τοίχου πιο χαρούμενη. Η ιδέα λειτουργεί καλά αν δεν θέλετε να ανοίξετε τρύπες.

Ένα δαχτυλίδι από φωτογραφίες Polaroid

polaroid-φωτογραφίες-διακόσμηση-δαχτυλίδι-τοίχος-διακόσμηση-μπερδεμένο-κουμπί

Σχεδιάστε ένα τέτοιο δαχτυλίδι ως διακόσμηση φωτογραφιών Polaroid και διακοσμήστε τον τοίχο με αυτό. Χρησιμοποιήστε ό, τι υλικό θέλετε: χαρτί, χαρτόνι, σύρμα ή οτιδήποτε άλλο έχετε στο χέρι. Δεν υπάρχουν όρια στο πώς μπορείτε να το κλείσετε. Συνηθισμένο κορδόνι, αλυσίδα ή βελονάκι, η επιλογή είναι απόλυτα δική σας.

Διακοσμήστε με κλαδιά

polaroid-φωτογραφίες-διακόσμηση-κλαδιά-διακοσμήσεις τοίχων-εικόνες-κρέμονται-βάρος

Είναι πολύ μοντέρνο να διακοσμήσετε το εσωτερικό με κλαδιά. Αυτό δίνει μια νότα στη φύση. Με ένα κλαδί μπορείτε επίσης να φτιάξετε μόνοι σας μια διακόσμηση φωτογραφιών Polaroid. Κρεμάστε λίγο κορδόνι από το κλαδί σε αρκετή απόσταση και μοιράστε τις φωτογραφίες σε αυτό. Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε διακοσμητικά μαργαριτάρια για ωραίο φινίρισμα και βάρος.

Ideaηφίστε ιδέα για διακοπές

polaroid-φωτογραφίες-διακόσμηση-χριστουγεννιάτικα-έλατα-κλαδιά-πεύκα-κώνοι-ξύλο-πλαίσιο

Μπορείτε επίσης να προσαρμόσετε την ιδέα με τα υποκαταστήματα στις διαφορετικές διακοπές. Χρησιμοποιήστε για διακόσμηση φωτογραφιών Polaroid για τα Χριστούγεννα, για παράδειγμα, κλαδιά έλατου και χρώματα πράσινο, κόκκινο και λευκό. Μπορείτε επίσης να επιλέξετε φορσυθιά το Πάσχα. Οι φωτογραφίες Polaroid μπορούν επίσης να τοποθετηθούν σε μικρά καρέ ή απλά να μιμηθούν ένα πλαίσιο.

Διακόσμηση τελευταίας στιγμής με φωτογραφίες

polaroid-photos-decoration-do-it-yourself-flowers-spring-flair

Για αυτήν τη διακόσμηση φωτογραφιών Polaroid, κρεμάστε ένα κορδόνι στον τοίχο έτσι ώστε να μοιάζει με νήμα ρούχων και στη συνέχεια σφίξτε τα Polaroids με μικρά ρούχα ή άλλα κλιπ. Το όλο πράγμα θυμίζει επίσης ένα σκοτεινό δωμάτιο, στο οποίο οι φωτογραφίες είναι κρεμασμένες σε μια χορδή για να αναπτυχθούν. Διακοσμήστε το κορδόνι με οποιαδήποτε στοιχεία. Τα τεχνητά λουλούδια είναι πολύ κατάλληλα.

Τα φώτα των νεράιδων ως εναλλακτική λύση

polaroid-φωτογραφίες-διακόσμηση-φωτισμός-νεραϊδόφωτα-κρεμαστές-εικόνες-κατασκευή

Αντί για μια χορδή, μια αλυσίδα φώτων μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί υπέροχα. Αυτό δίνει αμέσως στο δωμάτιο μια ρομαντική ατμόσφαιρα. Παίρνετε μια εντυπωσιακή διακόσμηση φωτογραφιών Polaroid, η οποία χρησιμεύει επίσης ως μονωμένος φωτισμός. Επιπλέον, τα φώτα των νεράιδων προσφέρουν άφθονο χώρο για πολλές φωτογραφίες. Χρησιμοποιήστε κλιπ, αυτοκόλλητα ή ταινία για να το κλείσετε.

Κορνίζες με διαφορά

polaroid-φωτογραφίες-διακόσμηση-εικόνες-κορνίζες-ιδέα-κορδόνι-σφιγκτήρες

Τα κολάζ είναι αναμφίβολα πολύ δημοφιλή. Αλλά αν δεν θέλετε να κολλήσετε τις φωτογραφίες σας Polaroid μία φορά ή απλά να δοκιμάσετε κάτι διαφορετικό, χρησιμοποιήστε ένα μεγαλύτερο πλαίσιο εικόνας χωρίς το γυαλί. Κλείστε ξανά τη συμβολοσειρά από τη μια άκρη στην άλλη και διανείμετε τις αγαπημένες σας εικόνες σε αυτήν. Η κορνίζα ως διακόσμηση φωτογραφιών Polaroid μπορεί τώρα να κρεμαστεί στον τοίχο ή να τοποθετηθεί οπουδήποτε.

Διακόσμηση από παράθυρο

polaroid-φωτογραφίες-διακόσμηση-παράθυρο-πλαίσιο-έμπνευση-δώρο-ιδέα-πάγκος-σφαίρα

Αυτή η ιδέα, στην οποία χρησιμοποιείται ένα παλιό παράθυρο, είναι επίσης πολύ πρωτότυπη. Οι φωτογραφίες είναι κολλημένες απευθείας στο γυαλί και έτσι προστατεύονται καλύτερα. Το παλιό πλαίσιο παραθύρου είναι υπέροχα κατάλληλο για ρουστίκ ή shabby chic στιλ και μπορεί να διακοσμήσει οποιοδήποτε δωμάτιο. Άχνετε για μια πρωτότυπη ιδέα δώρου για έναν φίλο ή συγγενή; Στη συνέχεια, επιλέξτε αυτήν ή μία από τις άλλες ιδέες διακόσμησης φωτογραφιών Polaroid!