Ιδέες χειροτεχνίας

Trolls tinker with kids – 12 δημιουργικές ιδέες εμπνευσμένες από τα τρολ

Τα τρολ κάνουν χειροτεχνίες με-παιδιά-εύκολα

Τα τρολ από την ομώνυμη ταινία είναι ένας πολύ ιδιαίτερος κόσμος που είναι απείρως χαρούμενος και χορεύει συνεχώς, τραγουδάει και αγκαλιάζει. Αυτά τα υπέροχα πλάσματα έχουν έντονα χρώματα σώματος και αστεία μαλλιά που στέκονται πάντα ψηλά. Τα τρολ και οι προκάτοχοί τους – τα μαγικά τρολ είναι ιδιαίτερα δημοφιλή στα παιδιά και επιλέγονται όλο και περισσότερο ως το σύνθημα για τα γενέθλια και τα πάρτι των παιδιών. Αν ψάχνετε για διασκεδαστικά έργα χειροτεχνίας για εσάς και τα παιδιά σας, τότε μπορείτε να φτιάξετε μαζί τα χαριτωμένα τρολ. Συλλέξαμε μερικές ιδέες χειροτεχνίας φιλικές προς τα παιδιά με οδηγίες που είναι εμπνευσμένες από τα χαρούμενα τρολ από το δέντρο των τρολ.

Χαριτωμένα τρολάκια μπερδεμένα με χριστουγεννιάτικες μπάλες

trolls-tinker-nevojshme-υλικά

Τα πολύχρωμα τρολ είναι αξιαγάπητα πλάσματα που είναι πολύ δημοφιλή στα παιδιά. Από τότε που κυκλοφόρησε η ταινία το 2016, όλο και περισσότερα παιχνίδια έχουν κατασκευαστεί με τα τρολ. Ωστόσο, μπορείτε επίσης να φτιάξετε φιλικά τρολάκια στο σπίτι, τα οποία είναι τέλεια ως παιχνίδια για τα παιδιά ή διακοσμητικά για το νηπιαγωγείο. Στα παρακάτω θα βρείτε δημιουργικά έργα χειροτεχνίας από διάφορα υλικά που μπορείτε να μιμηθείτε με τα παιδιά. Στα πρώτα έργα χειροτεχνίας, τα trolls Poppy and Branch είναι φτιαγμένα από χριστουγεννιάτικες μπάλες. Εδώ μπορείτε να βρείτε τη λίστα με όλα τα υλικά που χρειάζεστε.

  • 2 διαφανείς χριστουγεννιάτικες μπάλες από γυαλί
  • Ακρυλικό χρώμα ανοιχτό πράσινο και ροζ
  • Χειροποίητη τσόχα σε ροζ, ανοιχτό πράσινο, σκούρο πράσινο και μπλε χρώμα
  • Ροζ και γκρι νήματα
  • μολύβια
  • Νύχι για βελόνα στεγνής τσόχας
  • Κόλλα
  • ψαλίδι

Trolls-tinker-acrylic-balls-paint

Εάν φτιάχνετε τα τρολ με χριστουγεννιάτικα μπιχλιμπίδια από γυαλί, θα πρέπει πρώτα να βάψετε τα στολίδια. Αφαιρέστε το στέμμα και ρίξτε λίγο από το κατάλληλο χρώμα στην μπάλα. Στη συνέχεια, ανακινήστε τη μπάλα μέχρι να καλυφθεί εντελώς με μπογιά. Τοποθετήστε τη μπάλα σε χαρτί κουζίνας με το άνοιγμα στραμμένο προς τα κάτω, έτσι ώστε να αποστραγγιστεί το υπόλοιπο χρώμα. Επαναλάβετε αυτά τα βήματα για το άλλο τρολ.

trolls-tinker-balls-μαλλιά-νήματα

Ενώ το χρώμα στεγνώνει, μπορείτε να αρχίσετε να φτιάχνετε τα διασκεδαστικά μαλλιά. Για αυτό χρειάζεστε νήματα σε ροζ και γκρι αναλόγως για παπαρούνα και κλαδί. Κόψτε περίπου 2 μέτρα νήματα για κάθε τρίχα. Βάλτε τις δύο άκρες του κορδονιού μαζί και κόψτε το στη μέση αρκετές φορές μέχρι το αποτέλεσμα των μαλλιών που θέλετε. Κόψτε τη μέση με ένα δεύτερο κομμάτι σπάγκο και κόψτε τις άκρες. Χρησιμοποιώντας το νύχι της στεγνής βελόνας, βουρτσίστε το ροζ νήμα για να χτενίσετε τα υπέροχα μαλλιά της Πόπι. Βάλτε τον κόμπο στην μπάλα και τοποθετήστε το στέμμα σε αυτό. Τώρα τραβήξτε τα “μαλλιά” γύρω από το στέμμα έτσι ώστε να μην είναι πλέον ορατά.

Trolls-tinker-οδηγίες-εύκολο-diy

Τώρα μπορείτε να κάνετε τα πρόσωπα των τρολ. Ο ευκολότερος τρόπος για να βάψετε τα μάτια, το στόμα και τη μύτη με μόνιμα στυλό και έτσι να σχεδιάσετε τα πρόσωπα. Τα αυτιά είναι εξαιρετικά εύκολο να γίνουν από τσόχα και να κολλήσουν στα πλάγια. Η Princess Poppy έχει επίσης ένα ειδικό λουλούδι κεφαλής που κοσμεί τα μαλλιά της.

Τα τρολ φτιάχνουν χειροτεχνίες από χαρτί με παιδιά

Trolls-tinker-template-coloring-children

Τα υπέροχα τρολ μπορούν επίσης να γίνουν από χαρτί με παιδιά. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε έτοιμα πρότυπα καθώς και να σχεδιάσετε μόνοι σας τα τρολ. Με χάρτινα πιάτα και πρότυπο εκτύπωσης για Poppy και Guy Diamond μπορείτε να φτιάξετε μόνοι σας αυτές τις αστείες φιγούρες για το γραφείο. Απλά διπλώστε τις πλάκες χαρτιού στη μέση και κολλήστε το πρότυπο που ζωγραφίζουν τα παιδιά στο μισό της πλάκας χαρτιού.

trolls-tinker-handprints-children

Μια άλλη μεγάλη ιδέα για να φτιάξετε τρολ με παιδιά είναι τα αποτυπώματα χεριών. Τα παιδιά αρέσουν ακριβώς στα δάχτυλα και μπορούν να χρησιμοποιηθούν για να δημιουργήσουν υπέροχες εικόνες. Η εκτύπωση στο χέρι είναι τέλεια για τη ζωγραφική των τρολ, με την παλάμη να αντιπροσωπεύει το κεφάλι και τα δάχτυλα να αντιπροσωπεύουν τα αστεία μαλλιά. Το μόνο που έχουν να κάνουν τα παιδιά είναι να βάψουν τα αυτιά τους, να σχεδιάσουν τα πρόσωπα και τα trolls έχουν τελειώσει.

trolls-tinker-colour-paper-easy

Εάν τα παιδιά σας απολαμβάνουν να εργάζονται με χαρτί, μπορείτε να φτιάξετε και να διακοσμήσετε μαζί αυτά τα απλά τρολ. Για αυτό χρειάζεστε έγχρωμο χαρτί στα χρώματα των τρολ, καθώς και ψαλίδι, κόλλα και στυλό. Ζητήστε από τα παιδιά να κόψουν πρώτα ένα ορθογώνιο για το κεφάλι και στη συνέχεια να κόψουν τα κατάλληλα σχήματα για τα αυτιά και τα μαλλιά. Στη συνέχεια, τα διάφορα μέρη ενώνονται και έτσι τα τρολ κονκάρουν. Αυτό το έργο χειροτεχνίας είναι πολύ απλό και είναι τέλειο ως παιχνίδι σε θεματικό πάρτι Trolls.

trolls-tinker-paper-props-trolls-party

Διαφορετικά στηρίγματα για αστείες φωτογραφίες πάρτι στο θεματικό πάρτι Trolls μπορούν επίσης να γίνουν από έγχρωμο χαρτί. Τα στηρίγματα σχεδιάζονται σε μίσχους και συγκρατούνται μπροστά από το πρόσωπο με μια φωτογραφία. Αυτή είναι μια καλή ιδέα όταν σχεδιάζετε ένα φωτογραφικό περίπτερο για τα παιδιά. Φτιάξτε τα μαλλιά και τις μύτες των τρολ από χρωματιστό χαρτί και τραβήξτε αστείες αναμνηστικές φωτογραφίες με τα παιδιά.

trolls-tinker-paper-bag-οδηγίες

Εάν δεν έχετε έγχρωμο χαρτί στο σπίτι, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε μια απλή χάρτινη σακούλα για να φτιάξετε τα τρολ. Μπορεί εύκολα να βαφτεί με μπογιά και να μετατραπεί σε αγαπημένο τρολ του παιδιού σας. Σε αυτό το έργο, η τεχνητή γούνα χρησιμοποιείται για να κάνει τα μαλλιά και να κόβονται στο κατάλληλο σχήμα. Οι λεπτομέρειες στη συνέχεια επικαλύπτονται με αφρώδες ελαστικό και το υπέροχο τρολ είναι έτοιμο.

Τα δημοφιλή τρολ κατασκευάζουν χειροτεχνίες από ρολά από χαρτί υγείας

trolls-tinker-toilet-roll-tinker-idea-kids

Τα ρολά από χαρτί υγείας είναι ένα από τα πιο δημοφιλή υλικά για χειροτεχνίες με παιδιά και πολλές υπέροχες φιγούρες μπορούν να φτιαχτούν από αυτά. Αν θέλετε να κάνετε τρολ, μπορείτε επίσης να ανακυκλώσετε άδεια ρολά χαρτιού υγείας. Για να σχεδιάσετε την Princess Poppy, θα πρέπει να βάψετε το ρολό χαρτιού σε ροζ χρώμα. Τα μαλλιά είναι σίγουρα ένα από τα πιο σημαντικά χαρακτηριστικά των τρολ και τα τεχνητά μαλλιά κούκλας από το κατάστημα χειροτεχνίας μπορούν να χρησιμοποιηθούν για αυτό. Μπορείτε επίσης να φτιάξετε τα ρούχα του Poppy μόνοι σας, για παράδειγμα χρησιμοποιώντας λίγο σιφόν.

trolls-tinker-χαρτί υγείας-ρολά-τσόχα-δημιουργικό

Μπορείτε να φτιάξετε όσα τρολ θέλετε από ρολά χαρτιού υγείας και ακόμη και να σχεδιάσετε ολόκληρο το δέντρο τρολ. Ακολουθούν δύο απλές ιδέες για την παπαρούνα και το κλαδί, η κάθε μια φτιαγμένη με ρολό χαρτιού και τσόχα χειροτεχνίας. Τόσο τα μαλλιά όσο και τα ρούχα μπορούν να κολληθούν με τσόχα και να κολληθούν στο ρολό της τουαλέτας. Αυτά τα χαριτωμένα τρολ μιμούνται γρήγορα και κάνουν τέλειες κούκλες για τα παιδιά.

Τα αστεία τρολ κάνουν χειροτεχνίες ως στυλό και μαγνήτες

trolls-tinker-pen-attachments-trolls-hair

Εάν τα τρολ είναι μερικοί από τους αγαπημένους ήρωες κινουμένων σχεδίων των παιδιών σας, μπορείτε να τα χρησιμοποιήσετε για να φτιάξετε διάφορα καθημερινά πράγματα. Τα συνημμένα με στυλό είναι πολύ δημοφιλή τον τελευταίο καιρό και τα παιδιά θα χαρούν όταν βλέπετε τον αγαπημένο τους χαρακτήρα κάθε φορά που γράφουν. Παρακάτω θα βρείτε απλές οδηγίες χειροτεχνίας για προσαρτήματα στυλό Trolls που μπορείτε να φτιάξετε μόνοι σας στο σπίτι.

trolls-tinker-kids-pen-attachment-hair

Τα προσαρτήματα στυλό είναι ιδανικά για μολύβια και μπορούν να κολληθούν απευθείας πάνω τους. Για το σκοπό αυτό, κόβεται ένα μικρό κομμάτι τεχνητής γούνας για χειροτεχνίες και κολλάται στο πίσω μέρος του μολυβιού με κόλλα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε μια ελαστική ταινία για να δέσετε τη γούνα μέχρι να στεγνώσει τελείως η κόλλα. Στη συνέχεια, φτιάξτε τα πιο σημαντικά στοιχεία του επιλεγμένου τρολ από τσόχα και συνδέστε τα στη γούνα. Τώρα το προσάρτημα για το μολύβι είναι έτοιμο.

trolls-tinker-foam-rubber-διακοσμούν

Αν θέλετε να φτιάξετε μόνοι σας πολύχρωμα μαγνήτες για το ψυγείο με τα παιδιά, μπορείτε να τα φτιάξετε ως τρολάκια. Το μόνο που χρειάζεστε για έναν μαγνήτη τρολ είναι: χρωματιστό αφρώδες καουτσούκ, googly μάτια, νήμα και μαγνήτες. Βρείτε πρώτα ένα μικρό πρότυπο τρολ ή φτιάξτε μόνοι σας. Στη συνέχεια κόψτε πολλά τρολ σε διαφορετικά χρώματα από το αφρώδες ελαστικό και αφήστε τα παιδιά να διακοσμήσουν τα πρόσωπα όπως επιθυμούν.

trolls-tinker-magnets-ψυγείο

Στη συνέχεια, μπορείτε να φτιάξετε τα μαλλιά των τρολ από νήματα σε διαφορετικά χρώματα. Στη συνέχεια κολλούνται στο πίσω μέρος των τρολ μαζί με τους μικρούς μαγνήτες. Τα μαλλιά θα γίνουν πιο αφράτα όταν χωρίζετε το νήμα. Αφού στεγνώσει καλά η κόλλα, οι πολύχρωμοι μαγνήτες τρολ είναι έτοιμοι να τοποθετηθούν στο ψυγείο.

Φτιάξτε τα δικά σας πολύχρωμα trol μαλλιά

trolls-tinker-colour-hair-tulle-headband

Τα Trolls προσφέρουν επίσης εξαιρετικές ιδέες για κοστούμια για κάθε περίσταση. Τα κοστούμια των τρολ είναι πολύχρωμα και διασκεδαστικά και είναι σίγουρο ότι θα αγαπήσουν τα παιδιά. Είτε πρόκειται για θεματικό πάρτι είτε για καρναβάλι είτε για Απόκριες, μπορείτε εύκολα να φτιάξετε μόνοι σας μια φορεσιά τρολ. Το πιο σημαντικό χαρακτηριστικό σε αυτή την περίπτωση είναι τα έντονα χρωματισμένα μαλλιά που στέκονται πάντα ψηλά. Ακολουθούν δύο ιδέες για να κάνετε τα μαλλιά σας από διαφορετικά υλικά – τούλι και faux γούνα. Όταν φτιάχνετε τα μαλλιά του trolls, το μόνο που χρειάζεστε είναι να ταιριάξετε ρούχα και το κοστούμι είναι έτοιμο.

Trolls-tinker-οδηγίες-μαλλιά-τούλι

Αν θέλετε να μπερδέψετε τα μαλλιά σας με τούλι, χρειάζεστε τούλι στο επιλεγμένο χρώμα, καθώς και κορδέλα, ελαστική ταινία, φιόγκο και τσόχα για την κατασκευή αξεσουάρ μαλλιών. Το τούλι είναι δεμένο με λωρίδες στο λουρί κεφαλής, όπως φαίνεται στην εικόνα. Θα χρειαστείτε περίπου 12 λωρίδες για όλα τα μαλλιά σας. Όταν κόβονται όλες οι λωρίδες, τα άκρα τραβιούνται μεταξύ τους και δένονται με μια ελαστική ταινία. Τέλος, δέστε ένα φιόγκο στην ελαστική ταινία και διακοσμήστε τα μαλλιά με λουλούδια από τσόχα όπως επιθυμείτε.

trolls-tinker-headband-hair-do-yourself

Η δεύτερη παραλλαγή για την κατασκευή των μαλλιών των τρολ είναι με faux γούνα. Η γούνα πρέπει να είναι το χρώμα του επιλεγμένου τρολ. Σε αυτή την περίπτωση χρειάζεται ξανά μια κεφαλόδεση, αλλά χρειάζεστε ακόμα λίγο χαρτόνι και ένα πιστόλι θερμής κόλλας. Το χαρτόνι μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να σχεδιάσει την faux γούνα προς τα πάνω για να αναδημιουργήσει τα μαλλιά της τρολ.

trolls-tinker-hair-headband-faux fur

Στις εικόνες θα βρείτε τις οδηγίες χειροτεχνίας για αυτό το έργο. Μια κατασκευή που μοιάζει με σταυρό είναι χτισμένη από χαρτόνι, η οποία καθορίζει το σχήμα των μαλλιών. Η ψεύτικη γούνα στη συνέχεια προσαρτάται σε αυτήν με τη ζεστή κόλλα και η κεφαλή με τα μαλλιά της τρολ είναι έτοιμη. Εάν είναι επιθυμητό, ​​τα μαλλιά μπορούν να διακοσμηθούν περαιτέρω με αξεσουάρ μαλλιών.