σχέδιο

Το Butler Designer Organizer από ξύλο εντυπωσιάζει με κομψότητα και στιλ

στοιχείο τοίχου μπάτλερ σχεδιαστής οργανωτής από ξύλο

Αυτό το όμορφο Οργανωτής σχεδιαστών έγινε από τον σχεδιαστή Κέρτις Μίκλισ δημιουργήθηκε και ονομάστηκε μπάτλερ. Το μπάτλερ είναι μια πρακτική λύση για εκείνους τους ανθρώπους που συνεχίζουν να χάνουν τα μικρά τους πράγματα όπως τα κλειδιά και τα γυαλιά. Ο διοργανωτής είναι πρακτικός, αλλά διαθέτει επίσης ένα κομψό και κομψό σχέδιο.

Ο κομψός σχεδιασμός μπάτλερ με τετράγωνο σχήμα

σκούρο ξύλο σχεδιασμός οργανωτής μπάτλερ από ανοιχτό ξύλο από ξύλο

Ο Μπάτλερ Οργανωτής σχεδιαστών σχεδιάστηκε για να είναι εξαιρετικά λειτουργικό και πολύ πρακτικό. Το συρόμενο διαμέρισμα από σκούρο ξύλο κρύβει ένα ηλεκτρονικό ρολόι. Όταν το διαμέρισμα παραμεριστεί, μπορείτε να δείτε το ρολόι και να κρεμάσετε τα ποτήρια σε αυτό. Έχει γίνει μια ρωγμή στην επάνω περιοχή του διοργανωτή όπου μπορείτε να βάλετε το πορτοφόλι και τα κλειδιά σας. Συνδέστε τον οργανωτή στον τοίχο δίπλα στην μπροστινή πόρτα και δεν θα χάσετε ένα κομμάτι.

Ο οργανωτής Butler Designer Organizer από ξύλο με απλό σχέδιο

συρόμενα πάνελ μπάτλερ σχεδιαστής ξύλινος οργανωτής

Ο Μπάτλερ Οργανωτής σχεδιαστών δεν δημιουργήθηκε μόνο για πρακτικό σκοπό. Το σχέδιο Butler δημιουργήθηκε σε ένα κομψό τετράγωνο σχήμα με στρογγυλεμένες γωνίες. Τα εξαρτήματα είναι κατασκευασμένα από φυσικό ξύλο και έχουν δομή που μοιάζει με στρώμα. Ο διοργανωτής είναι μικρός, πρακτικός και κομψός και ταιριάζει στον τοίχο καθώς και σε οποιοδήποτε άλλο μέρος του σπιτιού σας όπου μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε πιο λογικά.

Ο διοργανωτής μπάτλερ με όλες τις λειτουργίες του

ηλεκτρονικό ρολόι οργανωτής μπάτλερ σχεδιασμός από ξύλο

Το κομψό τετράγωνο σχήμα με στρογγυλεμένες γωνίες

τετράγωνο σχήμα μπάτλερ σχεδιαστής οργανωτής από ξύλο

Η κατασκευή που μοιάζει με στρώμα λεπτομερώς

στρώματα κατασκευή μπάτλερ οργανωτής σχεδιασμός από ξύλο

Άδειος χώρος για το φορτιστή

φορτιστής λευκό μπάτλερ οργανωτικό σχέδιο από ξύλο