σχέδιο

Το πλωτό σπίτι του Dymitr Malcew

dymitr-malcew-floating-house-water-night

Αυτό πλωτό σπίτιs είναι ένα θεαματικό έργο που σχεδιάστηκε από τον αρχιτέκτονα Dymitr Malcew με έδρα τη Σιγκαπούρη για τον Γάλλο εργολάβο H2ORIZON, μια εταιρεία που ειδικεύεται σε πλωτές κατασκευές.

Το πλωτό σπίτι του Dymitr Malcew – ένα καινοτόμο έργο

κολάζ-dymitr-malchew-house-floating-project

Οτι πλωτό σπίτι δημιουργήθηκε για ανθρώπους που εκτιμούν την ελευθερία και τη φύση στο κατώφλι τους. Το κινητό σπίτι χτίστηκε σε μια πλωτή πλατφόρμα, η οποία θεωρητικά μπορεί εύκολα να μετακινηθεί σε διαφορετικές τοποθεσίες. Το σύστημα είναι παρόμοιο με ένα ασιατικό κτίριο και είναι απλό αλλά άνετο. Όλοι οι χώροι διαβίωσης είναι σε ένα επίπεδο έτσι ώστε όλο το σπίτι να είναι λειτουργικό.

Πώς στήνεται το πλωτό σπίτι;

dymitr-malcew-floating-house-living-area

Οτι πλωτό σπίτι προσφέρει δύο πολυτελή υπνοδωμάτια, δύο μπάνια, σαλόνι και κουζίνα, τα οποία έχουν άμεση πρόσβαση στη γύρω βεράντα, ώστε να μπορείτε να απολαύσετε πλήρως τον έξω κόσμο από κοντά.

Ένα άνετο σκάφος στη θάλασσα

dymitr-malcew-fern-water-house-boat

Οτι πλωτό σπίτι από Dymitr Malcew στην πραγματικότητα έχει μερικές από τις λειτουργίες ενός συνηθισμένου σκάφους – μπορεί να αγκυροβολήσει σε οποιαδήποτε μαρίνα ή προβλήτα και αυτό το καθιστά πολύ εύκολο στη μεταφορά. Ο καπετάνιος πρέπει μόνο να αποφασίσει ποια εξωτική θέση πρέπει να επιτευχθεί και να φύγουμε. Ο ανοιχτός σχεδιασμός του πλωτού σκάφους προσφέρει εκπληκτική θέα και εμπειρίες. Μπορείτε να απολαύσετε μοναδικές εικόνες 360 μοιρών της φύσης ενώ τρέχετε το σπίτι σας ή απλώς σε διακοπές. Εάν το σκάφος είναι σε ρηχά νερά, μπορείτε να κολυμπήσετε κατευθείαν από το κατάστρωμα.

Το σαλόνι με πανοραμικά παράθυρα και ξύλινα έπιπλα

πλωτό-σπίτι-σαλόνι-έργο-βάρκα

Η απλή επίπλωση γίνεται με φιλικά προς τη φύση χρώματα.

Το εξωτικό έργο που λατρεύουν οι λάτρεις της φύσης

eco-house-floating-water-designer-malchew

Στο πλωτό σπίτι μπορείτε να παρακολουθήσετε τις υλοποιήσεις του καιρού.

Ο χώρος του υπνοδωματίου με βεράντα

dymitr-malcew-house-θάλασσα-υπνοδωμάτιο-δωμάτιο

Το υπνοδωμάτιο είναι ευρύχωρο και έχει τρισδιάστατη θέα, ενώ το κατάστρωμα – βεράντα προσφέρει ηλιόλουστα και λουτρά νερού.

Το σκάφος του σπιτιού μπορεί να δέσει σαν ένα κανονικό σκάφος

dymitr-malcew-designer-house-boat-night

Τη νύχτα το σπίτι φωτίζεται με ενσωματωμένα φώτα.