σχέδιο

Χειροποίητα επιτραπέζια σκεύη από πορσελάνη – συλλογή από Max Lamb

Πορσελάνινα επιτραπέζια σκεύη Max Lamb

Σας παρουσιάζουμε τη νέα χειροποίητη συλλογή Max Lamb Επιτραπέζια σκεύη από πορσελάνη, που συνδυάζει ρουστίκ και λειτουργικό σε ένα. Τα φλιτζάνια και οι κανάτες του ήταν φτιαγμένα απευθείας από κόκαλα της Κίνας. Ένας λιθοξόος σκάλισε τα κύπελλα από το τραχύ υλικό. Τα πιάτα σκόπιμα δεν γυαλίστηκαν έτσι ώστε να διατηρηθεί η ρουστίκ εμφάνιση. Ο σχεδιασμός έχει αυτό το σίγουρο που τραβάει την προσοχή – και εξακολουθεί να είναι πρακτικό και πλήρως λειτουργικό. Ενώ η επιφάνεια έχει παραμείνει τραχιά, έχει γυαλίσει το εσωτερικό του έτσι ώστε τα κύπελλα να μπορούν να χρησιμοποιηθούν χωρίς κανένα πρόβλημα.

Επιτραπέζια σκεύη από πορσελάνη – μια μοντέρνα ματιά στο παραδοσιακό υλικό

χειροποίητη κούπα πορσελάνης

Οι αδελφοί Τζόνσον ξεκίνησαν το 1882, Επιτραπέζια σκεύη από πορσελάνη για την παραγωγή. 130 χρόνια αργότερα η εταιρεία είναι μία από τις πιο διάσημες στην Αγγλία. Τα προϊόντα τους είναι αποκλειστικά, χειροποίητα και με πολύ ενδιαφέρουσες πινελιές. Η οικογενειακή εταιρεία έγινε γνωστή για τα εξαιρετικά σχέδια της, τα οποία συχνά δημιουργούν οπτικές ψευδαισθήσεις και δείχνουν την πορσελάνη με καινοτόμους τρόπους. Από τον φωτισμό έως τα επιτραπέζια σκεύη – η εταιρεία 1880 προσφέρει σχεδόν όλα όσα μπορούν να κατασκευαστούν από πορσελάνη. Συνεργάζονται στενά με πολλούς ταλαντούχους σχεδιαστές από όλο τον κόσμο για να διασφαλίσουν ότι κάθε νέα συλλογή ανταποκρίνεται στις προσδοκίες των πελατών. Ένα παραδοσιακό υλικό ανακαλύπτεται ξανά στα σχέδιά τους και παρουσιάζεται στο κοινό.

Πορσελάνινα πιάτα με ενδιαφέρον σχήμα

Συλλογή πορσελάνης με ρουστίκ εμφάνιση

Ο σχεδιαστής αυτού Επιτραπέζια σκεύη από πορσελάνηΜαξ Λάμπ γεννήθηκε στην Κορνουάλη της Αγγλίας. Η προτίμησή του για φυσικά υλικά και δημιουργική φύση φαίνεται καθαρά στα έργα και τα σχέδιά του. Μετά την αποφοίτησή του από το πανεπιστήμιο στο Λονδίνο, στέφθηκε Designer of the Future στο Μαϊάμι / Βασιλεία και έκτοτε παρουσίασε αρκετές εκθέσεις σε όλο τον κόσμο. Το αρνί είναι ιδιαίτερα δημοφιλές για τις όμορφες δημιουργίες του που κατασκευάζονται παραδοσιακά. Επιδιώκει πάντα τον διάλογο μεταξύ του κατασκευαστή και του πελάτη, έτσι ώστε στο τέλος να δημιουργούνται λειτουργικά και εμπνευσμένα μοντέλα.

Εξαιρετικά και εντυπωσιακά σχέδια από τον Max Lamb

Πορσελάνινο φλιτζάνι επιτραπέζιων σκευών νέου σχεδιασμού

Μοντέρνα χειροποίητη κανάτα

χειροποίητο σερβίτσιο πορσελάνινο σκεύος

Ενδιαφέρουσα χειροποίητη κανάτα

χειροποίητα επιτραπέζια σκεύη