σχέδιο

Πίνακας σερφ Mercedes-Benz για Garrett McNamara από φελλό

Σανίδα σερφ της Mercedes-Benz

Για άλλη μια φορά, το στούντιο σχεδίασης της Mercedes έχει αναπτύξει μια σανίδα για σερφ για τον σέρφερ Garrett McNamara. Αυτή τη φορά είναι φτιαγμένο εξ ολοκλήρου από πορτογαλικό φελλό. Ο διάσημος σέρφερ έχει τον τίτλο να σερφάρει στο μεγαλύτερο κύμα στο Ναζαρέ στην Πορτογαλία. Επίσης, χρησιμοποίησε σανίδες σέρφινγκ της Mercedes κατά τη διάρκεια μιας καταιγίδας το 2013 για να οδηγήσει τεράστια κύματα με 62,4 χλμ. / Ώρα. Και για το σκοπό αυτό το νέο Σανίδα σερφ της Mercedes-Benz εξυπηρετεί – μαζί του, επίσης, θα πρέπει να κατακτηθούν τα μεγαλύτερα κύματα στον κόσμο. Το σχεδιαστικό στούντιο της Mercedes συνεργάστηκε με την Corticeira Amorim Cork Composites για την παραγωγή. Μπορείτε να ρίξετε μια πιο προσεκτική ματιά στο εντυπωσιακό σχέδιο σε αυτό το άρθρο.

Σανίδα σερφ της Mercedes-Benz

Surfboard-κατασκευασμένο από πορτογαλικό-φελλό-ξύλο

Όπως ίσως θυμάστε, δεν είναι η πρώτη φορά που η Mercedes αναπτύσσει σανίδα σερφ για τον διάσημο σέρφερ McNamara. Το 2013 δημιουργήθηκε σε συνεργασία με BBDO Πορτογαλία το περίφημο σανίδι «Το ασημένιο βέλος των θαλασσών». Για το νέο έργο, χρησιμοποιήθηκε μόνο φελλός, ο οποίος παρασχέθηκε από εταιρεία με έδρα την Πορτογαλία και στην πραγματικότητα χρησιμοποιείται για την παραγωγή φελλών. Στο νέο μοντέλο λέει ο Garrett McNamara: «Δεδομένου ότι η Πορτογαλία είναι ο μεγαλύτερος παραγωγός φελλού, είναι λογικό να χρησιμοποιείτε αυτό το υλικό για να φτιάξετε μια σανίδα σερφ υψηλής απόδοσης για σερφ στο Ναζαρέ. Όταν σερφάμε σε μεγάλα κύματα, χρειαζόμαστε μια εύκαμπτη σανίδα ιστιοσανίδας που είναι ακόμα αρκετά σταθερή για να μην σπάσει ».

Mercedes -Benz σανίδα του σερφ – μια ματιά στην παραγωγή φελλού

the-hand-work-over-the-surfboard

Παρεμπιπτόντως, δεν ήταν όλο το φελλό βαμμένο με χρώμα κατά τη διάρκεια της επεξεργασίας και του σχεδιασμού. Ο πίνακας έχει διαφανή επίστρωση στις πλευρές, χάρη στην οποία το υλικό παραμένει ορατό. Αλλά ρίξτε μια ματιά μόνοι σας:

Διαμορφώνεται το σπορ μοντέλο

Σχεδιασμός-Mercedes-Benz-of-the-σανίδα του σερφ

“Το ασημένιο βέλος των θαλασσών” από το 2013

Σχεδιάστε σανίδα του σερφ