σχέδιο

Παπούτσια σχεδιαστών – λαμπρή ιδέα των Nicole Goymann & Christoph John

σχεδιαστής της πρώτης συλλογής nicole goymann christoph john

Για πολλές γυναίκες, τα παπούτσια είναι το πάθος τους. Σπάνια δεν ανήκουν στην αδυναμία του γυναικείου φύλου, ακόμα κι αν οι κύριοι δεν κάνουν πάντα εξαίρεση. Δεν είναι λοιπόν περίεργο που όλο και περισσότεροι σχεδιαστές εργάζονται σε μοντέλα που κόβουν την ανάσα και τα βγάζουν στην αγορά και κάνουν τις καρδιές των γυναικών να χτυπούν πιο γρήγορα. ο Συλλογή παπουτσιών Léi Zǔ της Nicole Goymann και του Christoph John παρουσιάζει αυτά τα κομψά παπούτσια σχεδιαστών, τα οποία είναι κατασκευασμένα από απλά στριμμένα ακατέργαστα μεταξωτά νήματα. Ρίξτε μια πιο προσεκτική ματιά στα μοντέλα στην παρακάτω συλλογή.

Οι δημιουργικές ιδέες δημιουργούν ενδιαφέροντα παπούτσια σχεδιαστών

κομψές τρέχουσες ιδέες μοντέλου λαμπρές επιτυχημένες κινεζικές

Τα κομψά αξεσουάρ χαρακτηρίζονται από τις ακόλουθες λεπτομέρειες – τυλιγμένο ακατέργαστο μετάξι που προσαρμόζεται τέλεια στο πόδι, μουριά από χαρτί για ένα άνετο βήμα και μια ακρυλική φτέρνα που κάνει το παπούτσι να φαίνεται θηλυκό και κομψό. Ο θρύλος που είναι γνωστός για το ακατέργαστο μετάξι είναι επίσης ενδιαφέρον. Πρόκειται για τη θρυλική Κινέζα αυτοκράτειρα Λέι Ζου. Σύμφωνα με την ιστορία, δεν ανακάλυψε το μετάξι και εφηύρε την ύφανση. Είτε μπορείτε να πιστέψετε αυτόν τον μύθο είτε όχι, είμαστε πάντα χαρούμενοι για την ανακάλυψη!

Goymann και John

παπούτσια σχεδιαστών διαφορετικά μοντέλα κομψά μεγάλα νήματα μετάξι

Η Nicole Goymann και ο Christoph John είναι Γερμανοί σχεδιαστές και κατασκευαστές αυτών των υπέροχων μοντέλων παπουτσιών. Παρεμπιπτόντως, ο Goymann ερευνά αυτή τη στιγμή κινεζικές χειροτεχνίες και πολιτιστική κληρονομιά χρησιμοποιώντας κλωστοϋφαντουργικά προϊόντα στο Hangzhou. Ο John είναι σχεδιαστής προϊόντων, επίπλων και αυτοκινήτων και αυτή τη στιγμή εργάζεται στο στούντιο σχεδιασμού PINWU στο Hangzhou. Σε συνεργασία με τον John, δημιουργήθηκαν τα ελκυστικά σχέδια παπουτσιών, τα οποία λόγω του απλού και κομψού σχεδιασμού τους όχι μόνο κάνουν το βραδινό φόρεμα να φαίνεται σε νέο φως, αλλά είναι επίσης απόλυτα κατάλληλο για καθημερινή ζωή και εργασία.

σχεδιαστής που εκτελεί τέλεια κινεζικές ιδέες για την εφεύρεση της κεϊσερίνης

Αν θέλετε επίσης να νιώθετε πολυτέλεια, περιποιηθείτε τον εαυτό σας και χαρείτε τον εαυτό σας με κάτι πολύ ιδιαίτερο, μην περιμένετε άλλο, πάρτε ένα από τα έξι ελκυστικά σχέδια αμέσως. το άξιζαν!

διάσημοι σχεδιαστές λαμπρές ιδέες νήματα στριμμένα ενδιαφέροντα

Σχεδιαστής ακατέργαστου υλικού μεταξιού κουλουριασμένη ακρυλική παράγραφος