σχέδιο

Σύγχρονη θέρμανση – η νέα ξυλόσομπα σχεδιαστών καίει κορμούς δέντρων

Σύστημα αρχικής ιδέας τύμπανο ανοξείδωτο ατσάλι

Ο διαχωρισμός του ξύλου για το τζάκι αποτελεί παρελθόν – νέο Ξύλινη σόμπα σχεδιαστών μπορεί να κάψει κορμούς δέντρων. Αυτό εξοικονομεί μεγάλη προσπάθεια εάν φτιάχνετε μόνοι σας το καυσόξυλο και επιπλέον κόστος αν το αγοράσετε έτοιμο.

Ξυλόσομπα σχεδιαστών – σύγχρονη και λειτουργική θέρμανση

πρωτότυπο σαλόνι σκανδιναβικό στυλ

Η ξυλόσομπα προσφέρει μια οικονομικά αποδοτική εναλλακτική λύση στη θέρμανση με ηλεκτρικό ρεύμα και φυσικό αέριο. Ποιος θα μπορούσε να αντισταθεί στη ρομαντική ατμόσφαιρα που δημιούργησε το τρίξιμο της σόμπας; Αλλά για να απολαύσετε τη σταθερή ζεστασιά, πρέπει να εργαστείτε σκληρά – πρώτα το ξύλο πρέπει να σπάσει και στη συνέχεια να τοποθετείται τακτικά στη σόμπα. Απο Ξύλινη σόμπα σχεδιαστών από Michiel Martens και ο Roel de Boer σώζει το πρόβλημα – μπορεί να κάψει κούτσουρα. Η φωτιά ανάβει σε ένα στρογγυλό τύμπανο, ενώ μια ανοξείδωτη κατασκευή σε κυλίνδρους συγκρατεί τον κορμό του δέντρου. Ο κορμός του δέντρου πρέπει απλώς να ωθείται προς τα μέσα σε τακτική βάση. Όσο μεγαλύτερο είναι το κούτσουρο, τόσο περισσότερο θα καίει η σόμπα.

Η ξύλινη σόμπα σχεδιαστών παρουσιάζει μια νέα ιδέα

Θέρμανση εναλλακτικών καυσόξυλων χωρίς διάσπαση

Απο Ξύλινη σόμπα σχεδιαστών παρουσιάζει μια νέα ιδέα – η οποία έχει αποδειχθεί εξαιρετικά λειτουργική. Για να κάνετε την επένδυση αξιόλογη, μπορείτε να κανονίσετε την παράδοση των δένδρων που κόβονται απευθείας με ιδιοκτήτες δασών ή χονδρεμπόρους. Η επιλογή του σωστού τύπου ξύλου μπορεί επίσης να εξοικονομήσει πολλά έξοδα. Το σκληρό ξύλο καίει περισσότερο σε σύγκριση με το μαλακό ξύλο και δημιουργεί μια τέλεια εικόνα φλόγας. Το ξύλο πρέπει να αποθηκεύεται με μεγάλη προσοχή. Το ξηρό ξύλο καίει όμορφα και δεν καπνίζει.

Οι ιδιαιτερότητες της κατασκευής της ξυλόσομπας απαιτούν προσεκτικό σχεδιασμό και την επιλογή της σωστής θέσης. Η σόμπα καταλαμβάνει περισσότερο χώρο από το παραδοσιακό τζάκι – και είναι μάλλον ακατάλληλη για μικρά δωμάτια. Είναι καλύτερο να τοποθετήσετε την ξυλόσομπα μακριά από εύφλεκτα καλύμματα δαπέδου / παρκέ, laminate ή χαλιά /. Η σόμπα δεν χρειάζεται να τοποθετηθεί πολύ κοντά στο παράθυρο με κουρτίνες. Ο τακτικός καθαρισμός του κάδου είναι απολύτως απαραίτητος.

Η σόμπα που καίει ξύλο καίει κορμούς δέντρων – και εξοικονομεί την προσπάθεια διάσπασης του ξύλου

ο νέος κορμός δένδρων εξοικονόμησης χρημάτων

Η θέρμανση με ξυλόσομπα είναι φθηνότερη από ό, τι με φυσικό αέριο ή ηλεκτρικό ρεύμα

βάλτε ιδέες σχεδιασμός κάψτε κορμό δέντρου

Πρωτότυπη ιδέα, τέλεια εκτέλεση

Ξύλο που καίει σαλόνι μεταλλικό μοντέρνο σχεδιασμό

Οι κορμοί των δέντρων καταλαμβάνουν χώρο στο δωμάτιο

Κορμός δέντρων σύγχρονη έννοια θέρμανση χειμώνα

Το τύμπανο περιστρέφεται ενώ καίγεται

καίει εντελώς κορμό δέντρου νέου σχεδίου Ολλανδία

Ρύθμιση κατασκευής φούρνου Επιλέξτε επένδυση δαπέδου

Κάψτε ξύλινο κορμό δέντρου πρωτότυπη ιδέα σχεδιασμού