σχέδιο

Το κομψό σχεδιαστικό ξενοδοχείο στη Ζυρίχη προσφέρει μια εξαιρετική ατμόσφαιρα

design ξενοδοχείο με εξαιρετική ατμόσφαιρα εξωτερική θέα

Το αποκλειστικό Ξενοδοχείο σχεδιαστών Το B2 Botique Hotel + Spa άνοιξε το 2011 σε ένα πολύ αξιόλογο βιομηχανικό τέταρτο στη Ζυρίχη. Το ξενοδοχείο ήταν χρονολογημένο Αρχιτέκτονες Althammer Hochuli έχει σχεδιαστεί και διαθέτει 60 δωμάτια και σουίτες και μια βιβλιοθήκη. Με τα χρόνια το κτίριο έχει ανακαινιστεί και ξαναχτιστεί αρκετές φορές. Η εννοια του Ξενοδοχείο σχεδιαστών ακολουθεί την αρχική δομή του κτιρίου. Η διαδικασία αναδιαμόρφωσης αναπτύσσεται σε τρία διαφορετικά σενάρια, τα οποία μπορούν να ταυτιστούν με τις ακόλουθες λέξεις κλειδιά – αναδιαμόρφωση, κατασκευή και εγκατάσταση.

Δομή και επίπλωση του σχεδιαστικού ξενοδοχείου στη Ζυρίχη

design ξενοδοχείο με μια εξαιρετική βιβλιοθήκη ατμόσφαιρας

Στις μέρες μας, αν κατεβείτε στο φουαγιέ από το Ξενοδοχείο σχεδιαστών Όταν μπαίνετε, παρατηρείτε πρώτα τα τρία τεράστια παράθυρα, σαν να είναι βγαλμένα από καθεδρικό ναό. Αυτά ήταν τα απομεινάρια ενός πρώην ζυθοποιείου. Το φουαγιέ οδηγεί στην ευρύχωρη βιβλιοθήκη με περισσότερα από 33.000 βιβλία. Υπάρχουν ψηλά παράθυρα ανάμεσα στα ράφια των βιβλίων που φτάνουν μέχρι την οροφή, επιτρέποντας τη θέα στον πρώτο όροφο. Οι επισκέπτες μπορούν να φτάσουν στα δωμάτια μέσω ανοιχτού φουαγιέ. Ένα θεαματικό σώμα φωτός απλώνεται από τον πρώτο όροφο μέχρι την οροφή. Τα παράθυρα έχουν ρυθμιστεί ώστε να εξασφαλίζεται η απρόσκοπτη θέα του φωτισμού. Η διαίρεση του δωματίου ακολουθεί την κατασκευή των παραθύρων της πρόσοψης. Κάθε δωμάτιο ήταν ξεχωριστά σχεδιασμένο και επιπλωμένο από άποψη μεγέθους, αναλογιών και ατμόσφαιρας. Τα μοντέρνα εξαρτήματα στο μπάνιο έρχονται σε αντίθεση με τα κυρίως παραδοσιακά υλικά που χρησιμοποιούνται για την επίπλωση του Ξενοδοχείο σχεδιαστώνs χρησιμοποιήθηκαν.

Ο εσωτερικός σχεδιασμός στο ξενοδοχείο σχεδιαστών

design ξενοδοχείο με μια εξαιρετική ατμόσφαιρα αίθουσα συνεδριάσεων

Δύο παλιοί φεγγίτες φωτίζουν το παλιό μηχανουργείο. Αυτά τα δύο στοιχεία σχηματίζουν δύο εσωτερικές αυλές, οι οποίες πλαισιώνονται από τα δωμάτια. Οι επισκέπτες που περπάτησαν τους διαδρόμους από Ξενοδοχείο σχεδιαστών με τα πόδια, σίγουρα θα απολαύσετε τη θέα στις εσωτερικές αυλές, καθώς είναι πολύ ενδιαφέροντα επιπλωμένα. Το δάπεδο των αυλών είναι καλυμμένο με τζάμια από πράσινα γυάλινα μπουκάλια. Το πράσινο χρώμα των υαλοπινάκων έρχεται σε καλή αντίθεση με τα κόκκινα δρομάκια που καλύπτουν το υπόλοιπο πάτωμα. Τα δωμάτια του ξενοδοχείου χαρακτηρίζονται από τα μεγάλα παράθυρα. Τα πανίσχυρα συρόμενα ρολά επιτρέπουν στους επισκέπτες να ελέγχουν την πρόσβαση στο φως στο δωμάτιο.

Ενδιαφέρουσα κατασκευή σπίτι-σπίτι

σχεδιαστικό ξενοδοχείο με εξαιρετικό σαλόνι ατμόσφαιρας

Μια κατασκευή σε σπίτι αναδεικνύει την πολυτέλεια του αρχιτεκτονικού στυλ αυτού Ξενοδοχείο σχεδιαστών. Ένα ψυκτικό πλοίο συνδέει τις δύο πτέρυγες του κτιρίου και περιέχει οκτώ μεγάλες σουίτες. Ο σχεδιασμός και η δομή του πλοίου reefer είναι διαφορετική από το υπόλοιπο κτίριο και κατασκευάστηκε κυρίως από χαλύβδινα στοιχεία. Η οπτική αποκόλληση του κελύφους από τη διαστολή υποστηρίχθηκε από την ομοιογενή δομή από ξύλο βελανιδιάς. Οι σουίτες στο καράβι με σκάφη προσφέρουν εκπληκτική θέα στην πόλη έξω.

Ο πολυτελής χώρος σπα προσφέρει χαλάρωση

σχεδιαστικό ξενοδοχείο με εξαιρετική ατμόσφαιρα πισίνα

στο Ξενοδοχείο σχεδιαστών είναι το ιαματικό λουτρό & Spa Zurich, το οποίο προσφέρει χώρο 3.300 τετραγωνικών μέτρων για χαλάρωση. Η τεράστια πισίνα στην οροφή του ξενοδοχείου είναι ιδιαίτερα εντυπωσιακή. Οι επισκέπτες μπορούν να απολαύσουν τις περιποιήσεις σπα ανενόχλητες χωρίς να ανησυχούν για την πληρωμή. Το κόστος για τον χώρο του σπα μεταφέρεται αυτόματα στο κόστος του δωματίου.

Φουαγιέ σχεδιαστών μεταφέρει άνεση και άνεση

design ξενοδοχείο με εξαιρετικό φουαγιέ ατμόσφαιρας

Σύγχρονη αίθουσα συνεδριάσεων που φαίνεται από ψηλά

σχεδιαστικό ξενοδοχείο με εξαιρετική ατμόσφαιρα

Κομψή επίπλωση lounge

design ξενοδοχείο με εξαιρετικό φωτισμό ατμόσφαιρας

Μοντέρνα επιπλωμένο δωμάτιο

σχεδιαστικό ξενοδοχείο με υπνοδωμάτια εξαιρετικής ατμόσφαιρας

Μπάνιο με γυάλινο τοίχο

ντιζάιν ξενοδοχείο με έναν εξαιρετικό ατμοσφαιρικό γυάλινο τοίχο

Σύγχρονη τέχνη για την κρεβατοκάμαρα

design ξενοδοχείο με πίνακες εξαιρετικής ατμόσφαιρας

Δωμάτια με έπιπλα σχεδιαστών

design ξενοδοχείο με εξαιρετική ατμόσφαιρα

Υπνοδωμάτιο με ξύλινα στοιχεία

design ξενοδοχείο με δωμάτια με εξαιρετική ατμόσφαιρα

Πολυτελής χώρος σπα στο ξενοδοχείο

ντιζάιν ξενοδοχείο με εξαιρετική ατμόσφαιρα υδρομασάζ

Πισίνα για χαλάρωση

ντιζάιν ξενοδοχείο με μια εξαιρετική ατμόσφαιρα νερού λεκάνης

Χώρος χαλάρωσης στο κέντρο σπα

design ξενοδοχείο με εξαιρετική ατμόσφαιρα χαλάρωσης

Πισίνα από ξύλο

ντιζάιν ξενοδοχείο με σάουνα εξαιρετικής ατμόσφαιρας

Πισίνα στην οροφή

σχεδιαστικό ξενοδοχείο που κολυμπά με μια εξαιρετική ατμόσφαιρα

Ωραία θέα στην πόλη από την ταράτσα

σχεδιαστικό ξενοδοχείο με εξαιρετική ατμόσφαιρα πόλης

Πισίνα με ζεστό νερό

σχεδιαστικό ξενοδοχείο με εξαιρετική ατμόσφαιρα και πανοραμική θέα

Απολαύστε το κολύμπι το βράδυ

ντιζάιν ξενοδοχείο με εξαιρετική ατμόσφαιρα νυχτερινή θέα