Χτενίσματα

50’s Hairstyle for Men: The Old School Haircut Scumbag Boogie

παλιά σχολεία χτενίσματα άνδρες βρώμικα boogie κούρεμα στυλ μουστάκι

Τα τελευταία χρόνια νιώθουμε έναν ρετρό άνεμο να πνέει τόσο στον κόσμο της μόδας όσο και στα παλιά σχολικά χτενίσματα για άνδρες. Ο πραγματικός ενθουσιασμός για όλα όσα θυμίζουν τις παλιές μέρες και εποχές διαμορφώνει τις νέες τάσεις ξανά και ξανά. Εκτός από την έντονη επιρροή στον εσωτερικό σχεδιασμό, το ρετρό κύμα υπαγορεύει επίσης τις τάσεις στο κούρεμα των ανδρών. Θέλετε να μάθετε τα χτενίσματα των 50s για τους άνδρες; Στη συνέχεια, διαβάστε εδώ, γιατί σας παρουσιάζουμε το Scumbag Boogie Hairstyle!

Old School Hairstyles for Men – Scumbag Boogie κάτω από το μικροσκόπιο

παλιά σχολεία χτενίσματα άνδρες βρώμικα boogie κούρεμα στυλ μουστάκι pompadour επίπεδη προοδευτική

Λοιπόν, όταν το ανδρικό ρετρό κούρεμα επιστρέψει στην τάση, θα είναι δύσκολο να επιλέξετε μια συγκεκριμένη παραλλαγή από τις μυριάδες επιλογές. Φορεμένο από πολλές προσωπικότητες, το Scumbag Boogie είναι ένα κούρεμα που είναι ένα από τα παλιά σχολικά χτενίσματα για άνδρες και δεν έχει καμία σχέση με την έλλειψη χαρακτήρα. Αντίθετα, εάν γνωρίζετε τις τάσεις, θα πρέπει να είστε εξοικειωμένοι με τους ακόλουθους όρους: «χτένα πάνω από ξεθώριασμα» – η προσπάθεια ενός χτενίσματος να κρύψει φαλακρά σημεία, «χωρισμός στο πλάι» – βαθύ χωρισμό και «κλίση» – α χτένισμα Κλίση που δεν χρειάζεται πάντα να είναι γραμμική. Έτσι, όταν συνδυάζουμε τα πάντα σε ένα, παίρνουμε μοντέρνα χτενίσματα old school.

παλιά σχολεία χτενίσματα άνδρες βρώμικα μπουγιέ κούρεμα στυλ γενειάδα κομψό παπιγιόν

Αυτά τα χτενίσματα της παλιάς σχολής είναι κατάλληλα για σχεδόν κάθε τύπο μαλλιών. Τα πλεονεκτήματά σας είναι οι διάφορες πιθανές παραλλαγές στυλ που είναι διαθέσιμες σε κάθε άντρα που έχει επίγνωση της μόδας στο κουρείο.

παλιά σχολεία χτενίσματα άνδρες βρώμικα boogie κούρεμα στυλ γενειάδα κομψό παπιγιόν ντεγκραντέ ξεθωριάζει χτένα

Για να χτενίζετε παλιά σχολικά χτενίσματα, όπως το μπιφτέκι, πρέπει να έχετε ελαφρώς πιο μακριά μαλλιά στο πάνω μέρος του κεφαλιού. Αυτό μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να σχηματίσει τη λεγόμενη «χτένα». Μόνο τότε μπορείτε να εξετάσετε το επόμενο κρίσιμο βήμα για την τελική απόδοση. Όπως ήδη υποψιάζεστε, είναι η πραγματοποίηση της κλίσης.

Πώς να αποκτήσετε το scumbag boogie

παλιά σχολεία χτενίσματα άνδρες σκατά μπουγιέ κούρεμα στυλ μακριά

Το ντεγκραντέ δίνει στον κουρευτή πλήρη ελευθερία κατά το χτένισμα. Το μήκος των πλευρών των μαλλιών μπορεί να ποικίλει, αλλά όχι πολύ. Αυτό επιτρέπει στο χτένισμα να εξατομικεύεται και να του δίνεται μια μοντέρνα συστροφή. Είναι σημαντικό να επιτευχθεί μια σταδιακή κλίση.

παλιά σχολεία χτενίσματα άνδρες σκουπίδια στυλ μπουγιέ κούρεμα μοντέρνο

Ένα άλλο ιδιαίτερο χαρακτηριστικό του Scumbag Boogie είναι η σαφώς καθορισμένη γραμμή. Αυτό χαρακτηρίζει τα παλιά χτενίσματα για άντρες και τους δίνει μια ιδιαίτερη έλξη. Εάν η γραμμή είναι δεξιά ή αριστερά πρέπει να διευκρινιστεί στην αρχή για να επιτευχθεί το επιθυμητό οπτικό αντίκτυπο.

παλιά σχολεία χτενίσματα άνδρες σκουπίδια μπουγιέ στυλ κούρεμα μακρύ ρετρό χρώμα

Τα χτενίσματα του παλιού σχολείου κάνουν μια πραγματική επιστροφή τα τελευταία χρόνια, κάτι που συμβαίνει για καλό λόγο. Η ευελιξία και η ευκολία συντήρησης κάνουν το Scumbag Boogie ένα κούρεμα που είναι κατάλληλο τόσο για επίσημες όσο και για casual ντουλάπες και περιστάσεις. Για ευνόητους λόγους, το προσωπικό στυλ υπαγορεύει πώς χτενίζονται και χτενίζονται τα μαλλιά. Για παράδειγμα, θυμηθείτε τις εκδόσεις pompadour. Αυτά μπορούν να προσαρμοστούν ανάλογα με το μήκος του κεφαλιού, το μεμονωμένο γούστο και την περίσταση. Κυμαίνονται από τα πιο λιτά έως τα πιο περίτεχνα σχέδια.

παλιά σχολεία χτενίσματα άνδρες σκουπίδια boogie κούρεμα στιλ γυαλιά μουστάκι

Το χτένισμα της δεκαετίας του ’50 για τους άνδρες δεν μπορεί μόνο να μιμηθεί ένα πομπαντούρ, αλλά και να παρουσιαστεί ως κούρεμα με πινέλο ή τη λεγόμενη “επίπεδη κορυφή”. Αυτή η τολμηρή έκδοση είναι ιδανική για άντρες που θέλουν να ξεχωρίζουν από το πλήθος με ένα μοναδικό και μοντέρνο στυλ.

Η μεγάλη επιστροφή του χτενίσματος των 50s στη σκηνή

παλιά σχολεία χτενίσματα άνδρες scumbag boogie κούρεμα στυλ κοντό μοντέρνο

Δεδομένου ότι πρόκειται για την επιστροφή των παλιών σχολικών χτενισμάτων, είναι επιτακτική ανάγκη να αφιερώσετε μερικές λέξεις σε μια άλλη τάση που έχει πολλά κοινά με το θέμα αυτού του οδηγού. Αυτός είναι φυσικά ο τρόπος ζωής των hipster. Ο κοινός παρονομαστής εδώ είναι ο ισχυρισμός για μια μεταμόρφωση ρούχων και μαλλιών. Όπως ίσως ήδη γνωρίζετε, το μούσι είναι το must αξεσουάρ για κάθε hipster εμφάνιση που αξίζει το όνομα. Όταν ένα μούσι γενειάδας ή χίπστερ συνδυάζεται με το χτένισμα της δεκαετίας του ’50, αποκτάτε ένα πολύ δυάρι που δεν περνάει απαρατήρητο αυτές τις μέρες.

παλιά σχολεία χτενίσματα άνδρες βρώμικα μπουγιέ κούρεμα στυλ μουστάκι πομπαντούρ

Είτε είστε λάτρεις των χτενισμάτων παλιάς σχολής είτε όχι, είστε ελεύθεροι να περιηγηθείτε στη συλλογή εικόνων μας για να έχετε μια σαφή ιδέα για το Scumbag Boogie. Όχι μόνο θα γνωρίσετε τα ξεχωριστά χαρακτηριστικά, αλλά θα μάθετε επίσης πώς να τα προσαρμόσετε στο δικό σας στυλ και ντουλάπα.

παλιά σχολεία χτενίσματα άνδρες βρώμικα μπουγιέ κούρεμα στυλ κομψό ξεθώριασμα χτένα

Χτένισμα 50s για άντρες scumbag boogie κούρεμα στυλ ξεθωριάζει χτένα

50s χτένισμα για άνδρες scumbag boogie στυλ κούρεμα τριήμερη γενειάδα

50s χτένισμα για άνδρες scumbag boogie κούρεμα στυλ ρετρό γενειάδα

50s χτένισμα για άνδρες scumbag boogie κούρεμα στυλ κοντό προοδευτικό

Χτένισμα 50s για άνδρες scumbag boogie κούρεμα σε στυλ μακράς ξεθώριασης χτένα