Χτενίσματα

Χτενίσματα με υποχωρούσα γραμμή μαλλιών για άνδρες – κατάλληλες παραλλαγές για τη γραμμή των μαλλιών

Μια υποχωρούσα γραμμή μαλλιών δεν πρέπει να σημαίνει ότι πρέπει να πιάνετε τα κουρέματα και να τα τελειώνετε όλα όταν επιλέγετε χτενίσματα με υποχωρούσα γραμμή μαλλιών. Εκτός από μια εντελώς φαλακρή κορώνα, για παράδειγμα, υπάρχουν πολλοί τρόποι για να χτυπήσετε ένα επεκτεινόμενο μέτωπο με τα μαλλιά που έχετε ακόμα. Εκτός από τα πολλά σαμπουάν, μαλακτικά και προϊόντα τριχόπτωσης, τα καλλωπισμένα κουρέματα και χτενίσματα με υποχωρούσα γραμμή μαλλιών μπορούν να κάνουν μεγάλη διαφορά όταν πρόκειται για φαλάκρα. Επιπλέον, η συντριπτική πλειοψηφία των ανδρών τείνουν να ακολουθούν μια συγκεκριμένη σειρά όταν κόβουν τα μαλλιά τους.

χτενίσματα με υποχωρούσες γραμμές μαλλιών για άνδρες κούρεμα κρύβουν γραμμή μαλλιών

Η πιο συχνά χρησιμοποιούμενη ταξινόμηση είναι η ταξινόμηση Nordwood. Αρχικά, τα μαλλιά στους κροτάφους αρχίζουν να αραιώνουν, δημιουργώντας μια μυτερή γραμμή μαλλιών. Καθώς αυτό εξελίσσεται, τα μαλλιά αρχίζουν να αραιώνουν και στο πάνω μέρος του κεφαλιού. Ο συνδυασμός διπορικής ύφεσης και αραίωσης του στέμματος επεκτείνεται μέχρι να συναντηθούν, αφήνοντας γυμνό το πάνω μέρος του κεφαλιού.

χτενίσματα με υποχωρούσα γραμμή μαλλιών για άνδρες κούρεμα γραμμή μαλλιών σκοτεινή ταξινόμηση nordwoood

Τα καλά νέα, ωστόσο, είναι ότι αυτή η πρώτη φάση της τριχόπτωσης είναι το πιο εύκολο να κρυφτεί. Απλά αφήστε τα μαλλιά να μακρύνουν μπροστά. Εξαιτίας αυτού, οι εκδόσεις χτενισμάτων με υποχωρούσα γραμμή μαλλιών, όπως το κούρεμα του Καίσαρα, είναι μια τεράστια τάση αυτή τη στιγμή. Το καμουφλάζ δεν είναι η μόνη λύση, ωστόσο. Μπορείτε επίσης να τυλίξετε γύρω από τη γραμμή των μαλλιών με κοψίματα ή ίσια πίσω μαλλιά. Απλά ρίξτε μια ματιά στις προτάσεις μας για να ανακαλύψετε τα καλύτερα χτενίσματα με υποχώρηση για τα μαλλιά σας.

Σταματήστε την τριχόπτωση! Αιτίες, θεραπεία και οι πιο συχνές ερωτήσεις

Οδηγός Μεταμόσχευσης Μαλλιών – Μέθοδοι, Κίνδυνοι και Κόστος

Buzz Cut Hairstyles για άνδρες – Τα 10 καλύτερα κουρέματα που επιστρέφουν στην τάση

Χτενίσματα με υποχωρούσα γραμμή μαλλιών – γωνιακά κρόσσια

χτενίσματα με υποχωρούσες γραμμές μαλλιών για άνδρες κούρεμα γραμμή μαλλιών καλύπτουν γωνιακά κρόσσια

Στο πρώτο σημάδι υποχώρησης της γραμμής των μαλλιών, τα μαλλιά αρχίζουν να μακραίνουν περισσότερο γύρω από τη γραμμή των μαλλιών. Αυτό το δροσερό κοντό χτένισμα για λεπτά μαλλιά μετατρέπει τα πιο μακριά μαλλιά σε γωνιακά κτυπήματα που καλύπτουν ένα ψηλό μέτωπο με κομψό τρόπο. Κάποιο ατημέλητο στυλ στο πίσω μέρος ολοκληρώνει τη μοντέρνα εμφάνιση.

Κούρεμα με υφή Caesar

χτενίσματα με υποχωρούσα γραμμή μαλλιών για άνδρες κούρεμα γραμμή μαλλιών κρύβουν υφή καίσαρ

Η προσθήκη περιθωρίων για άνδρες φαίνεται δροσερή και δεν απαιτεί μεγάλη προσπάθεια στυλ. Αυτά τα χτενίσματα με υφή με υποχωρούσα γραμμή μαλλιών είναι δημοφιλή κλασικά που μπορείτε να φορέσετε οπουδήποτε. Τα μαλλιά είναι κοντά στα πλάγια και πίσω με κάποιο μήκος στο στέμμα που κόβεται και χτενίζεται για να φέρει αιχμηρή υφή. Αυτός ο τύπος μοντέρνας εμφάνισης είναι επίσης κατάλληλος για άνδρες με κανονικά μαλλιά.

Χτενίσματα με υποχωρούσα γραμμή μαλλιών á la Steve McQueen

χτενίσματα με υποχωρούσα γραμμή μαλλιών για άνδρες κούρεμα απόκρυψη γραμμής μαλλιών steve mcqueen

Το διαμορφωμένο και πιο μακρύ κούρεμα ήταν ένα από τα χτενίσματα των Steve McQueen για τους άνδρες. Είναι μια απλή, αρρενωπή εμφάνιση που αποπνέει δροσιά χωρίς κόπο. Επιπλέον, μπορείτε να φορέσετε ένα τέτοιο χτένισμα με ή χωρίς φουρκέτες, καθώς η άκρη που σαρώνεται στο πλάι ελαχιστοποιεί την εμφάνιση υποχώρησης κροτάφων ή υψηλού μετώπου.

Κούρεμα Ivy League

χτενίσματα με υποχωρούσες γραμμές μαλλιών για άνδρες κούρεμα σκοτεινό πρωτάθλημα κισσού

Αυτό το κούρεμα με πινέλο με λίγο μήκος στην κορυφή είναι η δημοφιλής Ivy League. Τέτοια χτενίσματα που υποχωρούν μπορεί να έχουν ή όχι πλευρικό μέρος. Φυσικά, δεν πρέπει όλοι οι κομμωτές να είναι εξοικειωμένοι με τον όρο, αλλά το κόψιμο δεν είναι δύσκολο. Στις κοντές πλευρές μπορεί να δοθεί μια μικρή κλίση, ενώ οι πάνω τρίχες στη μετάβαση στο πίσω μέρος του κεφαλιού και μπροστά στο μέτωπο εκτείνονται. Αυτό το χτένισμα και το στυλ είναι απόλυτα μοντέρνα αυτή τη στιγμή.

Χτενίσματα με υποχωρούσα γραμμή μαλλιών για πυκνά μαλλιά

χτενίσματα με υποχωρούσες γραμμές μαλλιών για άνδρες κούρεμα γραμμή μαλλιών κρύβουν παχιά μαλλιά

Thinkσως νομίζετε ότι τα πλούσια μαλλιά καθιστούν ευκολότερη την απόκρυψη μιας γραμμής τρίχας, αλλά αυτό δεν συμβαίνει πάντα και μερικές φορές δεν είναι. Η αντίθεση μεταξύ χοντρών και λεπτότερων μαλλιών μπορεί να τραβήξει την προσοχή στο τελευταίο. Αυτό το μοντέρνο στυλ μαλλιών εστιάζει την πληρότητα στο πάνω μέρος του κεφαλιού, παίρνοντας το βάρος προς το περιθώριο του μετώπου και προσθέτοντας ένα ελαφρύ ξεθώριασμα στα πλάγια και στο πίσω μέρος του κεφαλιού. Ένας δομημένος σχεδιασμός διατηρεί την εμφάνιση μοντέρνα και φρέσκια.

Κοντό κοντό κούρεμα ξεθωριάζει για λεπτά μαλλιά

χτενίσματα με υποχωρούσα γραμμή μαλλιών για άνδρες κούρεμα γραμμή τρίχας κάλυψη combover ξεθώριασμα λεπτών μαλλιών

Το combover είναι μια πολύ συχνά γελοιοποιημένη λύση στην τριχόπτωση, αλλά δεν αξίζει καθόλου αυτή τη φήμη. Με το σωστό κόψιμο και στυλ, τέτοια χτενίσματα που υποχωρούν προσφέρουν αποτελεσματική κάλυψη κατά τα πρώτα στάδια της φαλάκρας των ανδρών. Το δέρμα ξεθωριάζει στα πλάγια και στο χτυπημένο κεφάλι όπου τα μαλλιά συνεχίζουν να μεγαλώνουν σε όλο το πάχος. Αυτό κάνει τα μαλλιά να φαίνονται πιο αντίθετα από πάνω. Μακρύτερα μαλλιά, χτενισμένα στη μία πλευρά, καλύπτουν τη γραμμή των μαλλιών και τα πρώτα στάδια μιας φαλακρής περιοχής.

Stσια μαλλιά με κουρκούτι

χτενίσματα με υποχωρούσα γραμμή μαλλιών για άνδρες κούρεμα γραμμή μαλλιών κρύβουν ευθεία τρίχα

Δεν υπάρχει τίποτα πιο ελκυστικό από την αυτοπεποίθηση. Αυτός ο κύριος πάσχει από τριχόπτωση αλλά δεν προσπαθεί να το κρύψει. Κομψά χτενίσματα με υποχωρούσα γραμμή μαλλιών φοριούνται κοντά ή μεσαίου μήκους σε λεία φούντα με τσουγκράνα. Αντί να προσπαθείτε να κρύψετε μια γραμμή μαλλιών, αυτό το βλέμμα λειτουργεί μια χαρά με τα στοιχεία που περιγράφονται. Τα κτυπήματα είναι για όλους και αυτή η γραμμή μαλλιών είναι αρκετά ενδιαφέρουσα και ελκυστική. Το στυλ μπορεί επίσης να συνδυαστεί πολύ καλά με ένα κοστούμι pinstripe, για παράδειγμα.

Buzz κούρεμα με ξεθώριασμα

χτενίσματα με υποχωρούσες γραμμές μαλλιών για άνδρες κούρεμα κρυμμένα γραμμή τρίχας buzz cut fade

Αυτός ο συνδυασμός είναι επίσης ένα δημοφιλές κοντό κούρεμα για άνδρες καθώς σας επιτρέπει να δείχνετε πολύ στιλάτα χωρίς μήκος. Τέτοια χτενίσματα με υποχωρούσα γραμμή μαλλιών θα συνεχίσουν να είναι μια καλή επιλογή επειδή η τριχόπτωση των ανδρών συνεχίζεται. Το μικρό μήκος ελαχιστοποιεί τη διαφορά μεταξύ αραιωμένων και λαχταριστών μαλλιών. Μπορείτε να φορέσετε το κόψιμο ακόμη πιο κοντά εάν εμφανιστεί φαλακρό σημείο στο στέμμα του κεφαλιού.

Κρύψτε την υποχωρούσα γραμμή των μαλλιών

κάτω από γένια, μια υποχωρούσα γραμμή μαλλιών κρύβει συμβουλές και ιδέες για άνδρες

Μια υποχωρούσα γραμμή μαλλιών είναι κοινή σε πολλούς άνδρες, οπότε δεν είστε μόνοι. Ενώ δεν μπορείτε να ενθουσιαστείτε με τα μαλλιά σας να γίνονται πιο λεπτά, υπάρχουν καλά νέα. Η ελαχιστοποίηση της εμφάνισης μιας υποχωρούσας γραμμής τρίχας ή αραίωσης των μαλλιών είναι αρκετά εύκολη. Ακολουθούν μερικές συμβουλές για να καλύψετε ή να καμουφλάρετε μια υποχωρούσα γραμμή μαλλιών.

κρύψτε μια υποχωρούσα γραμμή μαλλιών bradley cooper χτένισμα κομψό συνδυασμό κομψά με μούσι

Πολλοί άνδρες πιστεύουν ότι πρέπει να καλύψουν τις υποχωρούσες γραμμές μαλλιών τους, αλλά αυτό δεν συμβαίνει απαραίτητα. Υπάρχουν πολλά στυλ και μοντέρνα αντρικά χτενίσματα για να διαλέξετε. Το combover, για παράδειγμα, είναι ένα αρκετά αμφιλεγόμενο στυλ. Αυτό μπορεί να λειτουργήσει καλά, αλλά μπορεί επίσης να είναι καταστροφικό. Γι ‘αυτό τον βάζουμε στη λίστα μας. Ο αποφασιστικός παράγοντας σε αυτό το χτένισμα είναι αν έχετε λεπτά μαλλιά ή απλά υποχωρείτε. Εάν έχετε υπερβολικά λεπτά μαλλιά, παραδεχτείτε αυτό το στυλ δεν είναι για εσάς και αναζητήστε κάτι διαφορετικό προσπαθώντας να κάνετε τα μαλλιά σας πιο πυκνά. Διαφορετικά, αυτό το κούρεμα θα μπορούσε να είναι ακριβώς αυτό που ψάχνετε. Επίσης, αν έχετε σχετικά μακριά μαλλιά και θέλετε να τα διατηρήσετε έτσι, τότε αυτό το στυλ πρέπει να ληφθεί υπόψη.

Ξύρισμα κεφαλιού

κρύψτε μια υποχωρούσα γραμμή μαλλιών bruce willis shave look κομψή

Έτσι μερικές φορές τα κουρέματα γίνονται περίπλοκα όταν θέλετε να κρύψετε την υποχωρούσα γραμμή των μαλλιών σας. Τότε τι λέτε για ένα καθαρό ξύρισμα; Το ξύρισμα κεφαλής είναι μια από τις πιο προφανείς λύσεις. Εάν δεν έχετε μαλλιά, τότε δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για τη γραμμή των μαλλιών. Βεβαίως, αυτό το στυλ είναι πολύ αποτελεσματικό και μπορεί να φαίνεται υπέροχο – το μόνο πράγμα είναι ότι μάλλον είχατε αυτήν την ιδέα μέχρι τώρα και ψάχνετε για κάτι άλλο. Αυτό είναι απολύτως κατανοητό, αλλά σίγουρα θα πρέπει να σκεφτείτε το ξύρισμα αν πιστεύετε ότι θα ταιριάζει στο σχήμα του προσώπου σας.

Χτένισμα Mohawk για άνδρες με υποχωρούσα γραμμή μαλλιών

jude law με irokesen κούρεμα κρυψώνα υποχωρώντας γραμμή μαλλιών mohawk irokesen χτένισμα

Το mohawk ή mohawk είναι πιο μακρύ στυλ από μερικά από τα άλλα που αναφέρονται εδώ. Δεν εννοούμε τίποτα τρελό, απλά ένα μοχάκ μικρού έως μεσαίου μήκους με κομμένες πλευρές. Οι κομμένες πλευρές τραβούν την προσοχή μακριά από την υποχωρούσα γραμμή των μαλλιών σας, ώστε να μπορείτε να ορίσετε το σχήμα των μαλλιών σας με ένα τέτοιο κούρεμα. Το mohawk μπορεί να είναι όσο θέλετε, ακόμα κι αν αυτό είναι μόνο μια ίντσα.