Χτενίσματα

Το χτένισμα του Ντέιβιντ Μπέκαμ με την πάροδο των χρόνων και μερικές συμβουλές για το επαναστύλωμα

Τα χτενίσματα του Ντέιβιντ Μπέκαμ έκοψαν τα μακριά εξωτερικά μαλλιά

Ως ένας από τους πιο διάσημους άντρες στον κόσμο, ο Ντέιβιντ Μπέκαμ έχει γίνει ένα πραγματικό εικονίδιο της ανδρικής μόδας. Εκτός από τις αθλητικές του επιτυχίες, ο πρώην ποδοσφαιριστής είναι επίσης γνωστός για το εξαιρετικά μοντέρνο και ποικίλο στυλ του. Η εμφάνισή του θεωρείται πρότυπο για πολλούς άντρες που θέλουν μια μοντέρνα εμφάνιση. Με τα χρόνια, η διασημότητα άλλαξε την εμφάνισή του και, κυρίως, το χτένισμά του αρκετές φορές. Επομένως, στο άρθρο, παρουσιάζουμε την αλλαγή στο χτένισμα του Ντέιβιντ Μπέκαμ με την πάροδο των ετών και τα καλύτερα κουρέματα του. Συλλέξαμε επίσης μερικές χρήσιμες συμβουλές για το πώς μπορείτε να διακοσμήσετε μόνοι σας την εμφάνιση του Άγγλου ποδοσφαιριστή. Αποκαλύπτουμε επίσης πώς μοιάζει το τρέχον χτένισμα του Μπέκαμ στο τέλος του άρθρου.

Πώς αλλάζουν τα χτενίσματα του David Beckham με τα χρόνια?

david beckham χτένισμα στυλ συμβουλές κούρεμα

Από χοντρά χτενίσματα μικρού μήκους έως μεσαίου μήκους έως κάτω: υπάρχουν μόνο λίγα κουρέματα που ο Μπέκαμ δεν έχει δοκιμάσει. Ο ποδοσφαιριστής έχει τολμήσει ακόμη και ασυνήθιστα χτενίσματα όπως το mohawk και το δημοφιλές επί του παρόντος ανδρικό κουλούρι και τα έχει μετατρέψει σε πραγματικές τάσεις. Θα ρίξουμε μια πιο προσεκτική ματιά στη μεγάλη ποικιλία χτενισμάτων του εικονιδίου ανδρικού στυλ στα παρακάτω.

Τυπικά 90s: κουρτινά μαλλιά και ξανθές ανταύγειες

Ντέιβιντ Μπέκαμ χτένισμα 90s ξανθές ανταύγειες κουρτινά μαλλιά

Τα 90s ήταν μια περίεργη εποχή για χτενίσματα τόσο για γυναίκες όσο και για άνδρες. Wasταν επίσης η εποχή που ο 19χρονος Μπέκαμ έκανε το ντεμπούτο του στον ποδοσφαιρικό κόσμο. Εκείνη την εποχή φορούσε τις λεγόμενες κουρτίνες ή κουρτινά μαλλιά, που είναι χτένισμα με μακριά κτυπήματα. Χαρακτηριστικό αυτού είναι η μεσαία χωρίστρα, η οποία αφήνει τα κτυπήματα να πέσουν σαν δύο «κουρτίνες» και στις δύο πλευρές του προσώπου. Οι ξανθιές ανταύγειες στα μαλλιά στρογγυλεύουν εντελώς το look των 90s.

Τα κοντά κουρέματα του Ντέιβιντ Μπέκαμ

buzzcut κοντό κούρεμα david beckham χτένισμα εύκολη φροντίδα

Στις αρχές της νέας χιλιετίας, το χτένισμα του David Beckham έχει αλλάξει σημαντικά. Ο ποδοσφαιριστής χώρισε με τα μεσαίου μήκους, ξανθά μαλλιά του και επέλεξε το σπαστό κοντό τσαμπουκά. Χωρίς αμφιβολία, αυτό το χτένισμα είναι το πιο εύκολο στο στυλ γιατί το μόνο που χρειάζεστε είναι ένα κούρεμα μαλλιών.

Ντέιβιντ Μπέκαμ χτένισμα iro ξυρισμένες πλευρές

Το μωσαϊκό Becks έχει γίνει ένα εικονικό χτένισμα που κέρδισε γρήγορα δημοτικότητα κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου. Ο ποδοσφαιριστής δεν φορούσε ένα κλασικό mohawk με μακριές ακίδες, αλλά μια πολύ πιο κοντή έκδοση. Το χτένισμα μπορεί να θεωρηθεί ως προάγγελος του undercut, αλλά με σημαντικά λιγότερα μαλλιά από πάνω.

Ντέιβιντ Μπέκαμ χρώμα μαλλιών ξανθά ατημέλητα μαλλιά

Το ψεύτικο mohawk ήταν ένα από τα πιο δημοφιλή χτενίσματα του David Beckham και μάλιστα αναφερόταν από πολλούς ως το κύμα Beckham. Με αυτό το κούρεμα, οι πλευρές δεν ξυρίζονται, αλλά είναι ελαφρώς πιο κοντές από τα πάνω μαλλιά, τα οποία είναι λίγο στριμωγμένα. Η σταρ του ποδοσφαίρου άλλαξε αργότερα το ατημέλητο βλέμμα με ένα κομψό κουδούνι.

Με τα χρόνια, ο David Beckham άλλαξε αρκετές φορές το χρώμα των μαλλιών του, σε διαφορετικές αποχρώσεις του ξανθού. Είδαμε τα μαλλιά του τόσο ανοιχτό ξανθά όσο και σκούρα ξανθά, τα οποία στις περισσότερες περιπτώσεις συντονίστηκαν με το χτένισμα της γυναίκας του, Βικτώρια. Μια πραγματική εμφάνιση συνεργάτη!

Το μεσαίου μήκους χτένισμα David Beckham

Ντέιβιντ Μπέκαμ χτενίσματα με τα χρόνια μαλλιά μεσαίου μήκους μισάνοιχτα

Αν και έχει φορέσει τα μαλλιά του πολύ κοντά, ο Ντέιβιντ Μπέκαμ είναι ένας πραγματικός θαυμαστής μεσαίου μήκους μαλλιών. Το μεσαίο κούρεμα προσφέρει σημαντικά περισσότερες επιλογές styling για τα μαλλιά, τις οποίες ο ποδοσφαιριστής άρεσε να πειραματίζεται. Φόρεσε το γνωστό ανδρικό χτένισμα κουλούρι πριν καν γίνει τάση. Επομένως, θα πρέπει να παραδεχτεί κανείς ότι ο Becks είναι ένας πραγματικός trendsetter όταν πρόκειται για ανδρικά χτενίσματα.

david beckham μεσαίου μήκους χτενίσματα μαλλιά πλεγμένα χτενίσματα μικρές πλεξούδες

Τα πλεξούδες cornrows ή rasta θεωρούνται ένα από τα περίεργα χτενίσματα του David Beckham που έχει φορέσει. Αυτό σίγουρα δεν ήταν το καλύτερο χτένισμά του, αλλά απόλαυσε βραχυπρόθεσμη δημοτικότητα στους θαυμαστές του εκείνη την εποχή. Ωστόσο, εάν θέλετε ένα μοντέρνο χτένισμα πλεξούδας, αυτές οι πλεξούδες δεν συνιστώνται. Μπορείτε να ρίξετε μια ματιά σε δημοφιλείς παραλλαγές αυτού του στυλ σε αυτήν την ανάρτηση για ανδρικές πλεξούδες.

Το χτένισμα Pompadour του Beckham

Το χτένισμα του Ντέιβιντ Μπέκαμ χαμήλωσε το μεγάλο μουστάκι

Αφού αποσύρθηκε ως ποδοσφαιριστής, το στυλ του Μπέκαμ άλλαξε προς μια θετική κατεύθυνση. Είναι μοντέλο εσώρουχου από το 2012 και κάνει πολλές φωτογραφίσεις για αυτό. Το χτένισμά του φαίνεται πάντα τέλεια διακοσμημένο εκεί και βασίζεται στις τελευταίες τάσεις στα αντρικά χτενίσματα.

pompadour χτένισμα David beckham re-styling tips τζελ μαλλιών

Ο πρώην ποδοσφαιριστής έχει γίνει πιο κομψός από ποτέ τα τελευταία χρόνια. Οι εμφανίσεις του στο κόκκινο χαλί και σε διάφορες εκδηλώσεις χαρακτηρίζονται πάντα από εντυπωσιακή εμφάνιση και το χτένισμά του δεν αποτελεί εξαίρεση. Είτε ένα κομψό χτένισμα pompadour είτε το μοντέρνο χτένι, τα μαλλιά Becks φαίνονται πάντα υπέροχα.

Αναδημιουργήστε το χτένισμα του Μπέκαμ με χτένα

χτένα πάνω από το χτένισμα του Ντέιβιντ Μπέκαμ κομψή εμφάνιση

Τα ανδρικά χτενίσματα με χωρισμό στο πλάι είναι όλο και τώρα και η τελευταία διαφημιστική εκστρατεία ονομάζεται comb-over. Αυτό το χτένισμα είναι ένα από τα αγαπημένα μας looks του Μπέκαμ και είναι σχετικά εύκολο να ξαναστυλιστεί με τη σωστή τεχνική. Προϋπόθεση για αυτό είναι να έχετε ένα κατάλληλο κούρεμα.

Ντέιβιντ Μπέκαμ χτένισμα μοντέρνα τρέχουσα χτένα πάνω

Για να μπορέσετε να χτενίσετε το μοντέρνο χτένισμα με χτένα, τα μαλλιά σας πρέπει να είναι πιο κοντά στα πλάγια, αλλά όχι ξυρισμένα και τα πάνω μαλλιά πρέπει να είναι μεσαίου μήκους. Στη συνέχεια, χτενίζετε αυτό το χτένισμα του David Beckham με μια χτένα, λίγη κρέμα styling και ένα πιστολάκι. Το μοντέρνο χτένισμα συνδυάζεται καλύτερα με τριήμερη γενειάδα.

Η εμφάνιση έξω από το κρεβάτι

david beckham μεσαίου μήκους μαλλιά από το κρεβάτι

Τα casual χτενίσματα είναι τέλεια για την καθημερινή ζωή και επιλέξαμε μια υπέροχη παραλλαγή στυλ από τα χτενίσματα του David Beckham. Το λεγόμενο out-of-bed look φαίνεται αντρικό και δημιουργεί ένα επαναστατικό βλέμμα. Παρόλο που φαίνεται να είναι πολύ εύκολο να το φροντίσεις, αυτό το χτένισμα χρειάζεται σωστό στυλ για να μην δείχνει ατημέλητο.

χτένισμα david beckham στυλ συμβουλές προϊόντα μαλλιών

Για να μπορέσετε να αναδημιουργήσετε την εμφάνιση, τα μαλλιά σας θα πρέπει και πάλι να είναι μακριά στην κορυφή και πιο κοντά στα πλαϊνά. Η δομή των μαλλιών παίζει επίσης σημαντικό ρόλο. Τα παχιά μαλλιά που έχουν φυσικά φωτεινά κύματα είναι τα καλύτερα. Για το τέλειο χτένισμα έξω από το κρεβάτι του Ντέιβιντ Μπέκαμ, οι πλευρές θα πρέπει να χτενίζονται ομαλά προς τα κάτω, ενώ τα πάνω μαλλιά έχουν μια ακατάστατη εμφάνιση.

Πώς μοιάζει το τρέχον χτένισμα του David Beckham?

τρέχον χτένισμα Ντέιβιντ Μπέκαμ μεσαίου μήκους μαλλιά άντρας κουλούρι βρεγμένη εμφάνιση

Αφού κοιτάξατε τα διάφορα χτενίσματα του David Beckham τα τελευταία 20 χρόνια, ίσως αναρωτηθείτε ποιο χτένισμα φοράει τώρα το εικονίδιο του αντρικού στυλ. Το χτένισμα David Beckham το 2017 είναι μεσαίου μήκους και συνήθως είναι διακοσμημένο σε ένα μικρό κότσο στο πίσω μέρος του κεφαλιού. Για το κόκκινο χαλί, η διασημότητα κατέφυγε στο λεγόμενο υγρό look αρκετές φορές φέτος, το οποίο είναι αυτή τη στιγμή στη μόδα.

τρέχοντα χτένισμα του Ντέιβιντ Μπέκαμ 2017 μεσαίο χαμηλό τσουρέκι