αρχιτεκτονική

Το 360 House of Subarquitectura, Ισπανία

σχέδιο σπιράλ σπιτιού από την Subarquitectura

Αυτό το σπίτι, θα το πούμε έτσι, θα σε κάνει έναν κύκλο. Οτι  360 House of Subarquitectura είναι ένα σύγχρονο μονόλιθο στο Μαδρίτη, Ισπανία. Λέγεται 360 σπίτι λόγω του σχήματος του. Η εσωτερική αυλή, σχεδιασμένη από τον Ισπανό αρχιτέκτονα Subarquitectura, σίγουρα φαίνεται εξαιρετική. Μπορείτε να δείτε την όμορφα σχεδιασμένη σπειροειδή αρχιτεκτονική να περιστρέφεται. Όχι, δεν είναι μια οφθαλμαπάτη, είναι στην πραγματικότητα αυτό που μοιάζει. Είναι τόσο εξαίσιο και όμως τόσο φυσικό, έτσι δεν είναι; Αναρωτιέται κανείς πώς κάτι μπορεί να είναι τόσο απλό και τόσο εξαιρετικό ταυτόχρονα. Τώρα αυτό το σπίτι δεν είναι μόνο εξαιρετικό και μοναδικό. Είναι μια αναπαράσταση της απλότητας μιας πραγματικής ιδιοφυΐας.

Σπειροειδής δομή

σπειροειδής κατασκευή από το σπίτι

Η γραμμική διάταξη ξεκινά από το ανώτερο επίπεδο και μετά εκπληκτικά τελειώνει στο κάτω επίπεδο με θέα την πισίνα. Ελέγξτε τις εικόνες για να πάρετε μια ιδέα για αυτό το συναρπαστικό αρχιτεκτονικό σχέδιο. Μπορείτε να δείτε ότι το σπίτι είναι ένα μείγμα φουτουριστικού και μοντέρνου στυλ. Τα παράθυρα βρίσκονται στον εξωτερικό τοίχο, έτσι ώστε τα δωμάτια να περιποιούνται τον φυσικό ήλιο. Το σπίτι περιβάλλεται από έναν υπέροχο κήπο. Είναι ιδανικό για απογευματινό τσάι ή απλά για να διαβάσετε ένα βιβλίο στο φως της ημέρας. Η μαύρη πρόσοψη είναι σε πολύ κομψή αντίθεση με τους όμορφους λευκούς εσωτερικούς χώρους.

Μαγνητική σκοτεινή πρόσοψη

360 σπίτι - πρωτοποριακός σχεδιασμός

Αυτό το σπίτι δεν είναι απλώς ένα έργο τέχνης · είναι μια αποτελεσματική πολυτέλεια. Μπορείτε να δείτε κάθε λεπτομέρεια του 360 σπίτια Είναι όμορφα σχεδιασμένο και εναρμονίζεται τέλεια με το σχέδιο και το στυλ του εσωτερικού. Το σπίτι είναι επιπλωμένο με μοντέρνο, κομψό και πολύ κομψό.

σχέδιο σπιράλ σπιτιού από την Subarquitectura

σχέδιο σπιράλ σπιτιού από την Subarquitectura

Κυκλική αρχιτεκτονική - πίσω όψη

360 σπίτι με σχέδιο Subarquitectura