αρχιτεκτονική

“Audile House” – Κομψή μινιμαλιστική αρχιτεκτονική σπιτιού

μινιμαλιστική αρχιτεκτονικήΑπό τον Ruiz Require Burros στο Matosinhos της Πορτογαλίας

Το Audile House παρουσιάζει το μινιμαλιστική αρχιτεκτονική σπιτιού τόσο δυναμικό και συναρπαστικό. Το επιβλητικό ακίνητο είναι κατασκευασμένο με μαύρη πρόσοψη. Ο αρχιτέκτονας, Rui Cerqueira Barros, λέει ότι είναι μια «νηφάλια και λογική κατασκευή» που ανταποκρίνεται στην επιθυμία των πελατών να έχουν ένα σπίτι με εξαιρετικό χαρακτήρα. Αυτά τα μινιμαλιστική αρχιτεκτονική σπιτιού είναι σίγουρα άτυπο για ένα παραθαλάσσιο σπίτι που απολαμβάνει ώρες αδιάλειπτης ηλιοφάνειας. Η τυπική επιλογή για ένα τέτοιο περιβάλλον είναι φυσικά το λευκό ή το παστέλ χρώμα.

 κομψή μινιμαλιστική αρχιτεκτονική από πίσω

κομψή μινιμαλιστική αρχιτεκτονική - γκαράζ

Η συναρπαστική κομψή μαύρη σιλουέτα του μινιμαλιστικό Αρχιτεκτονική σπιτιού, που βρίσκεται σε μια επιθυμητή κατοικημένη περιοχή κάνει μια τολμηρή δήλωση. Τα κενά κόβουν την κατασκευή του σπιτιού έτσι ώστε το φως να ρέει στο εσωτερικό. Δημιουργήθηκαν ανοιχτοί χώροι για την εσωτερική αυλή και τις ηλιόλουστες βεράντες, έτσι ώστε οι ένοικοι να μπορούν να απολαύσουν τις μέγιστες ευκαιρίες για χαλάρωση και διασκέδαση στο ύπαιθρο. Ολόκληρη η νότια πλευρά είναι ένας χώρος για δραστηριότητες αναψυχής. Εδώ και εκεί υπάρχει μια πολυτελής πισίνα, ένας υπέροχος κήπος και μια ευρύχωρη βεράντα.

κομψή μινιμαλιστική αρχιτεκτονική – στην αυλή

κομψή μινιμαλιστική αρχιτεκτονική - αυλή

Χτισμένο σε τρεις ορόφους, το μινιμαλιστικό Αρχιτεκτονική σπιτιού ευρύχωρα με απλά σχεδιασμένα δωμάτια. Αυτά βασίζονται σε ογκομετρική μη στολισμένη γεωμετρία. Τα παράθυρα που εκτείνονται από το δάπεδο μέχρι την οροφή επιτρέπουν την άμεση σύνδεση με τον εξωτερικό χώρο, έτσι ώστε να δημιουργείται η ενότητα μεταξύ εσωτερικών και εξωτερικών χώρων. ο μινιμαλιστική αρχιτεκτονική σπιτιού είναι λευκό σε όλο το εσωτερικό. Οι απλοί λευκοί τοίχοι και οι επιφάνειες συμπληρώνονται ομοιόμορφα με ζεστά ξύλινα πατώματα, με εξαίρεση την κουζίνα. Εδώ ένα γυαλιστερό μαύρο πάτωμα χρησιμοποιεί το κομψό θέμα των ασπρόμαυρων αντιθέσεων. Οι πόρτες του ντουλαπιού είναι επίσης εντελώς λείες, χωρίς προεξέχοντες λαβές για να διασπάσουν το απλό σχέδιο. Αυτά τα μινιμαλιστικό Αρχιτεκτονική σπιτιού δείχνει περισσότερο από μια παροδική αναφορά στην αρμονική γοητεία της ιαπωνικής αρχιτεκτονικής σπιτιών. Το σύστημα των διασυνδεδεμένων ορθογώνιων σχημάτων και μορφών είναι ένας απόλυτα ισορροπημένος συσχετισμός ασπρόμαυρων αντιθέσεων.

Ο Rui Cerqueira Barros έχει τον ιδιοκτήτη αυτού του υπέροχου μινιμαλιστικό Αρχιτεκτονική σπιτιού Δίνεται ένας καμβάς ζωγράφου που περιμένει να επιπλωθεί ξεχωριστά.

από τον Jaz

Λευκό μινιμαλιστικό σχέδιο κουζίνας

  μινιμαλιστικό σχέδιο μπάνιου στο σπίτι

μινιμαλιστικός εσωτερικός σχεδιασμός