αρχιτεκτονική

Σχεδιάστε μια ζεστή βεράντα στον τελευταίο όροφο – επιπλωμένες λύσεις από την Dedon

Ξύλινο δάπεδο με βεράντα στον τελευταίο όροφο με έπιπλα εξωτερικού χώρου-Dadon Patio

Η πολυτελής μάρκα Dedon είναι ένας από τους πιο καινοτόμους κατασκευαστές στη βιομηχανία επίπλων. Η Dedon παρουσιάζει μια μοντέρνα λύση επίπλωσης για ταράτσες με ξύλινη επένδυση δαπέδου. Ως γνωστόν, το ξύλο είναι ένα απαιτητικό υλικό και σπάνια επιλέγεται από τους σχεδιαστές ως κάλυμμα δαπέδου για εξωτερικούς χώρους. Υπάρχουν φυσικά είδη ξύλου που μπορούν να χρησιμοποιηθούν τόσο σε εσωτερικούς όσο και σε εξωτερικούς χώρους και είναι ελκυστικά. Ένας από τους στόχους του έργου Dadon ήταν να κάνει την ταράτσα να μοιάζει με παρκέ δάπεδο υψηλής ποιότητας και να δημιουργήσει μια ειδυλλιακή ατμόσφαιρα. Θα θέλατε επίσης μια αίσθηση ευεξίας-Σχεδιάστε τη βεράντα του τελευταίου ορόφου? Στη συνέχεια, πάρτε μερικές προτάσεις!

Σχεδιασμός βεράντας στον τελευταίο όροφο – ιδέες για υπαίθρια σαλόνια

Ιδέες για άνετο καθιστικό-βεράντα στον τελευταίο όροφο-λαμπτήρες Dadon Design Philippe-Starck

Τα ξύλινα καλύμματα δαπέδου χωρίς συντήρηση και εύκολη φροντίδα είναι απόδειξη καλής γεύσης και αίσθησης για τις τάσεις του σχεδιασμού. Σε συνδυασμό με πανοραμική θέα που κόβει την ανάσα και έπιπλα σε μοντέρνο αστικό στιλ, το αποτέλεσμα είναι μια φανταστική κατάσταση διαβίωσης. Ως προφορά, οι σχεδιαστές έθεσαν ένα υπερβολικό φωτιστικό δαπέδου – σχέδιο του Philippe Starck για τον Dedon. Η ταράτσα μοιάζει περισσότερο με σαλόνι παρά με υπαίθριο αίθριο. Τα έπιπλα και τα φώτα του σαλονιού δημιουργούν μια χαλαρή ατμόσφαιρα και μπορούν να αναδιαταχθούν με διάφορους τρόπους.

Σχεδιασμός βεράντας οροφής – επίπλωση λύσεων για αίθριο στην οροφή

έπιπλα σαλονιού δάπεδο από ξύλο σανίδες-βεράντα στον τελευταίο όροφο-ιδέες σχεδιασμού βεράντας-Dedon

DEDONΗ έννοια του σαλονιού για εξωτερικούς χώρους περιλαμβάνει υλικά με την υψηλότερη δυνατή αντίσταση καιρού και φωτός, αντοχή στη θερμότητα και στο κρύο. Τα έπιπλα Dedon δεν είναι μόνο αδιάβροχα, αλλά και φιλικά προς το περιβάλλον και ανακυκλώσιμα. Αυτά παρουσιάζονται σε εξαιρετική σταθερότητα χρώματος και δομής.

Δάπεδα για βεράντα στον τελευταίο όροφο 

Αίθριο με βεράντα στον τελευταίο όροφο μπαλκόνι σετ καναπέ σετ γραφική θέα

Έπιπλα βεράντας Rattan σε ανοιχτόχρωμα χρώματα

Outlook-πανοραμική επίπλωση πόλης-σχεδιασμός επίπλων dadon barcelona γραμμή επίπλων

Προστασία απορρήτου για βεράντες – 13 ιδέες για την ιδιωτικότητά σας στον κήπο

Έπιπλα βεράντας 2015 – Μοντέρνα έπιπλα με προσωπικότητα