αρχιτεκτονική

Hofhaus Designs – ένα αρχοντικό με φυσική όαση

μοντέρνο ενδιαφέρον αυλή σπίτι Κορέα-μπροστά

Οι κορεάτες αρχιτέκτονες IROJE KHM ανέπτυξαν αυτό το γωνιακό κομμάτι αρχιτεκτονικής σε έναν λόφο με θέα στο GuMiDong, στη Νότια Κορέα. Το όνομά του, NOKsSUNGHUN σημαίνει «Αυτό σπίτι του μέλλοντος, όπου μπορείτε πραγματικά να απολαύσετε τη φύση ». Δεν αποτελεί έκπληξη το γεγονός ότι βρίσκεται σε μια τέλεια τοποθεσία, περιτριγυρισμένο από τη φύση και με μια πόλη κοντά. Οτι Σπίτι στην αυλή έχει έναν μοντέρνο υπαίθριο χώρο και είναι μια πραγματική απόδραση από την πολυσύχναστη πόλη κάτω, ένα φυσικό καταφύγιο. Στο κέντρο του σπιτιού υπάρχει ένας υπέροχα σχεδιασμένος, διασκεδαστικός εξωτερικός χώρος. Ο εξωτερικός χώρος μεταξύ των δύο όγκων και ο δυναμικός χώρος στον κήπο αλληλεπιδρούν μέσω του ανοιχτού τοίχου. Τα γραφικά τους πλαίσια είναι ένα στοιχείο που διαμορφώνει το τοπίο.

Ένα μοντέρνο, καινοτόμο σπίτι στην αυλή στην Κορέα

μοντέρνο ενδιαφέρον αυλή σπίτι πρόσοψη Κορέα

Τα εκτεταμένα παράθυρα και οι συρόμενες γυάλινες πόρτες κάνουν το εσωτερικό να φαίνεται πιο ανοιχτό. Δέντρα, ξύλινες σανίδες και πολλά καλά τοποθετημένα φώτα δημιουργούν μια ζεστή ατμόσφαιρα. Ο ιδιοκτήτης αυτού σπίτι μπορείτε να απολαύσετε μια δωρεάν, ιδιωτική βόλτα σε έναν ανοιχτό φυσικό χώρο.

μοντέρνα αρχιτεκτονική – μια αυλή που συνδυάζει πόλη και φύση

μοντέρνο ενδιαφέρον αυλή σπίτι κορέα κορέα

Τα δύο γειτονικά στοιχεία αυτού του τολμηρού, γωνιακού, σχεδόν γλυπτού κτηρίου βλέπουν στην εσωτερική αυλή. Άλλο πράγμα για αυτό Σπίτι στην αυλή Η γωνιακή μεταλλική οροφή, η οποία εμπνεύστηκε από τα βουνά από πίσω και από το περιβάλλον του περιβάλλοντος, της δίνει έναν ιδιαίτερο χαρακτήρα. Αυτό το σπίτι από ξύλο, γυαλί και ατσάλι έχει τα ίδια υλικά μέσα και έξω: τοίχους από φύλλο ψευδαργύρου και ξύλινο στυλ, ενώ τη νύχτα το φωτιζόμενο εσωτερικό και ο κήπος εμφανίζονται οπτικά ως μονάδα. Το εσωτερικό είναι διακοσμημένο με ζεστούς λευκούς τοίχους και οροφές, ξύλινα πατώματα και φωτιστικά που δημιουργούν μια άνετη ατμόσφαιρα.

μοντέρνο ενδιαφέρον αυλή σαλόνι Κορέα Κορέα

μοντέρνο ενδιαφέρον αυλή σπίτι μπαρ Κορέα

σύγχρονη ενδιαφέρουσα αυλή με κορεάτικη κουζίνα