αρχιτεκτονική

Το μοντέρνο σπίτι της λίμνης από το K_m Architektur στο Lindau, Γερμανία

ενδιαφέρουσα-πρόσοψη-μοντέρνα-λίμνη-σπίτι-Γερμανία

Χτίστηκε το 2006, το αποκλειστικό μοντέρνο σπίτι στη λίμνη από K_m αρχιτεκτονική προσφέρει εκπληκτική θέα και εξαιρετικές εγκαταστάσεις. Βρίσκεται στο Lindau της Γερμανίας.

εκπληκτική θέα – το μοντέρνο σπίτι της λίμνης στο Lindau

δάπεδο-μέχρι-οροφή-παράθυρο-σπίτι-lindau

εκπληκτική θέα-μοντέρνα-λίμνη-σπίτι-Γερμανία

Εκτός από την επική θέα στη λίμνη, αυτό το σπίτι έχει μια πολύ ενδιαφέρουσα πρόσοψη που συνδυάζεται με το περιβάλλον. Οτι μοντέρνο σπίτι στη λίμνη  χωρίζεται σε δύο ενότητες. Στο πίσω μέρος, όπου «η πρόσοψη είναι πιο κοντά στην κατοικία, βρίσκονται οι αίθουσες εκδηλώσεων και τα υπνοδωμάτια. Οι χώροι καθιστικού και τραπεζαρίας είναι ανοιχτοί σε μια φανταστική πανοραμική θέα στη λίμνη της Κωνσταντίας και βρίσκονται στο άλλο μέρος του σπιτιού. Έχετε μια μοναδική ξυλόσομπα.

όμορφο περιβάλλον και παράθυρα από το δάπεδο μέχρι την οροφή-το μοντέρνο σπίτι της λίμνης

όμορφο περιβάλλον-σπίτι της λίμνης

Το να ζεις σε αυτό το σπίτι είναι απλώς ένα όνειρο που έγινε πραγματικότητα. Μπορείτε να κάνετε λάθος σε αυτό το υπέροχο μοντέρνο σπίτι στη λίμνη Εύρημα? Είναι εκτεταμένο, έχει παράθυρα από το δάπεδο μέχρι την οροφή, ώστε η θέα στη λίμνη να μπορεί να αποτυπωθεί τέλεια από κάθε γωνία.

Skluptural τζάκι στο σαλόνι

skluptural-τζάκι-σαλόνι

Κάτι λείπει? Εάν πρόκειται για ένα μοντέρνο σπίτι, όχι μόνο θα πρέπει να έχει ένα αποτελεσματικό, όμορφο εσωτερικό, αλλά θα πρέπει επίσης να είναι φιλικό προς το περιβάλλον και ενεργειακά αποδοτικό. Λοιπόν, έγινε. Το σύγχρονο σπίτι της λίμνης είναι εξαιρετικά ενεργειακά αποδοτικό και επίσης φιλικό προς το περιβάλλον. Περιλαμβάνει φωτοβολταϊκά συστήματα και γεωμετρική θέρμανση εκτός από το μεγάλο, γλυπτό τζάκι στο σαλόνι. Αυτό το σπίτι τα έχει όλα. Είναι απολύτως ιδανικό για ανθρώπους που θέλουν να ξεφύγουν από την πόλη και να απολαύσουν την ηρεμία και την ησυχία της υπαίθρου, αλλά δεν ζουν εντελώς σε μια απολύτως ερημική περιοχή. Είναι ιδανικό για άτομα που θέλουν ένα μικρό διάλειμμα από τον γρήγορο κόσμο – καθίστε αναπαυτικά και παρακολουθήστε για λίγο.

φιλόξενη ατμόσφαιρα στο υπνοδωμάτιο

φιλόξενο-ατμόσφαιρα-υπνοδωμάτιο

Πρακτικά συναντά όμορφη. Αυτό είναι συναρπαστικό, μοντέρνο σπίτι στη λίμνη, που έχει αναπτυχθεί από τους ταλαντούχους αρχιτέκτονες από το K_m architektur είναι πλήρως εξοπλισμένο με όλα όσα πρέπει να έχει μια κατοικία. Φυσικά, για να κάνετε την ατμόσφαιρα πιο φιλόξενη και πιο ζεστή, βοηθήστε την φανταστική θέα και την όμορφη φύση, που συμπληρώνουν μόνο αυτό το όμορφο έργο τέχνης.

  φιλική προς το περιβάλλον εξοικονόμηση ενέργειας σε λίμνη

φιλική προς το περιβάλλον-ενεργειακά αποδοτική-λίμνη σπίτι

Το μοντέρνο σπίτι της λίμνης – τραπεζαρία

μοντέρνα τραπεζαρία με λίμνη

Σπίτι στην κουζίνα του Lindau

haus-lindau-κουζίνα    modern-seehaus-bodensee-Γερμανία

House Lindau by k_m Architektur – το μοντέρνο σπίτι της λίμνης

σπίτι-lindau-k-m-αρχιτεκτονική σπίτι-lindau-αρχιτεκτονική-σχέδιο