αρχιτεκτονική

Ολοκληρωμένο γκαράζ για ένα Maserati – πολυτελές γυάλινο κτίριο

Εγκαταστάσεις γκαράζ Maserati

Σας παρουσιάζουμε ένα μοντέρνο Ολοκληρωμένο γκαράζ από Μπρουνέτ Φρακαρόλι , που χτίστηκε ως προσθήκη σε πολυτελές σπίτι. Ο ιδιοκτήτης του σπιτιού, οπαδός της Maserati, χρειαζόταν ένα νέο γκαράζ για το νέο του αυτοκίνητο.

Τελειωμένο γυάλινο γκαράζ

Maserati ευγενές φινίρισμα

ο Ολοκληρωμένο γκαράζ σχεδιάστηκε για να είναι πολύ μεγαλύτερο επίτηδες. Εκτός από τον παραδοσιακό σκοπό, το γκαράζ προοριζόταν να στεγάσει ένα σύγχρονο ντουλάπι. Αρκετός χώρος για αποθηκευτικό χώρο έχει προγραμματιστεί γύρω από το αυτοκίνητο. Το γκαράζ αποφασίστηκε ασπρόμαυρο – το δάπεδο, οι τοίχοι και τα έπιπλα αντιστοιχούν στη γενική ιδέα. Οι λαμπερές επιφάνειες και τα ουδέτερα χρώματα αφήνουν τη Maserati να σταθεί στο προσκήνιο. Ένας ξεχωριστός χώρος με άνετο καναπέ, τραπεζάκι σαλονιού και μικρό νησί κουζίνας κοντά στο παράθυρο προσφέρουν μια ευκαιρία για χαλάρωση και αναψυχή, ενώ ένα μικρό γραφείο προσφέρει έναν άνετο χώρο εργασίας. Όλα τα έπιπλα επιλέγονται σε σκούρους τόνους, με εξαίρεση ένα κόκκινο σκαμπό, το οποίο δίνει έμφαση στο σαλόνι. Ο εσωτερικός σχεδιασμός παρέχει μια ζεστή ατμόσφαιρα στον ιδιοκτήτη και τους φίλους του, οι οποίοι μπορούν να απολαύσουν έναν καφέ με καλό καιρό και να θαυμάσουν το αυτοκίνητο ταυτόχρονα.

Μοντέρνος καναπές που τελειώνει στο γκαράζ

μοντέρνο γκαράζ διαμέρισμα

Στο Ολοκληρωμένο γκαράζ τίποτα δεν λείπει και μπορεί εύκολα να μετατραπεί σε πολυτελή ξενώνα ή εξοχικό αν χρειαστεί. Η πλούσια τζάμια της πρόσοψης προσφέρει όμορφη θέα στον κήπο και είναι εμπνευσμένη. Το γυαλί ανοίγει το κτίριο και το συνδέει οπτικά με τον κήπο. Τα ψηλά δέντρα ρίχνουν σκιές στο γκαράζ και δροσίζονται τις ζεστές μέρες. Ο καλά μελετημένος σχεδιασμός δημιουργήθηκε το 2006, αλλά εξακολουθεί να αποτελεί πραγματικό χαρακτηριστικό στο σχεδιασμό σήμερα και προσφέρει διαχρονικούς, καλαίσθητους συνδυασμούς επίπλων. – το κόκκινο σκαμνί, για παράδειγμα, έχει αναζωογονητικό αποτέλεσμα.

Δημιουργήστε έναν μικρό χώρο εργασίας – γκαράζ και υπόστεγο κήπου σε πολυτελές σχέδιο

μοντέρνος μαύρος τοίχος

Maserati – πολυτελής τρόπος ζωής

Πολυτελής ζωή της Maserati

Μαύρο και άσπρο δάπεδο

Πολυτελής ζωή-Maserati

Τραπεζαρία και καρέκλες

Ντουλάπι γκαράζ υπόστεγο κήπο

Προκατασκευασμένο γκαράζ από γυαλί – το νέο σπίτι για αυτό το Maserati

πολυτελές προκατασκευασμένο γκαράζ

Γυάλινη πόρτα γκαράζ

Γκαράζ Maserati

Μοντέρνα κατασκευή από γυαλί και ατσάλι

Σχεδιασμός γυάλινης πόρτας γκαράζ

Προκατασκευασμένο γκαράζ με αρκετό χώρο αποθήκευσης

Ολοκληρωμένο διαμέρισμα γκαράζ

Πρακτικά ράφια τοίχου και ποδήλατο στο γκαράζ

Ολοκληρωμένο εσωτερικό ποδήλατο γκαράζ

Είσοδος πόρτας γκαράζ

Καθαρή πολυτέλεια Maserati