αρχιτεκτονική

Modern Two Family House – Κομψά ανακαινισμένο κτήμα και επέκταση σπιτιού στην Ιρλανδία

μοντέρνο δύο οικογενειακό σπίτι κομψά ανακαινισμένο κτίριο με επέκταση σπιτιού στην Ιρλανδία

Το έργο για ένα μοντέρνο σπίτι δύο οικογενειών σε αυτήν την ανάρτηση περιλαμβάνει την ανακαίνιση και επέκταση του πίσω μέρους ενός δίδυμου σπιτιού από τη δεκαετία του 1930. Αυτό μπορεί να φιλοξενήσει 3 γενιές μιας οικογένειας, με τα μεγαλύτερα μέλη της οικογένειας του ιδιοκτήτη να προστίθενται. Το ήδη υπάρχον σπίτι επεκτάθηκε και επανασχεδιάστηκε, δημιουργώντας έναν αριθμό δωματίων στο ισόγειο. Αυτά επίσης δεν χρησιμοποιήθηκαν επαρκώς και είχαν πολύ κακές συνδέσεις μεταξύ τους και με τον υπάρχοντα κήπο με νότιο προσανατολισμό.

Κατασκευαστικό έργο για ένα σύγχρονο σπίτι δύο οικογενειών

πρόσοψη σπιτιού με γυάλινα παράθυρα τούβλα επένδυση γλάστρες πέτρινο πεζοδρόμιο

Η σύμβαση προέβλεπε την παροχή υπνοδωματίων και μπάνιου για την παροχή ημι-ανεξάρτητου χώρου στην παλαιότερη γενιά. Αυτό δημιούργησε επίσης ένα νέο οικογενειακό δωμάτιο και για τις τρεις γενιές, το οποίο βελτίωσε τη συνεργασία στον κήπο.

μοντέρνο σπίτι δύο οικογενειακών εγκαταστάσεων κουζίνα λειτουργικά έπιπλα κουζίνα φεγγίτης πάγκος εργασίας πάγκος

Οι αρχιτέκτονες το πέτυχαν αναδιαμορφώνοντας το ισόγειο. Η ομάδα αφαίρεσε τα εσωτερικά χωρίσματα στις πίσω σειρές δωματίων και επεκτάσεις για να δημιουργήσει έναν μεγάλο οικογενειακό χώρο. Πρόσθεσαν επίσης ένα διαμέρισμα ώστε οι κάτοικοι να έχουν ένα ανεξάρτητο, μπροστινό δωμάτιο που τώρα λειτουργεί ως υπνοδωμάτιο.

δέντρο παρέχει σκιά στον κήπο τα παιδιά παίζουν στο γκαζόν στην αυλή

Η κατασκευή του σπιτιού έχει επίσης παράσχει άλλα 5 m² πίσω από το αρχικό σπίτι και επεκτάσεις. Για το λόγο αυτό, αυτή η περιοχή προσφέρει τώρα αρκετό χώρο στο δωμάτιο της διευρυμένης οικογένειας για να φιλοξενήσει όλες τις γενιές. Αποτελεί επίσης ένα κατώφλι μεταξύ του σπιτιού και του κήπου. Αυτή η προσθήκη προσφέρει επίσης ένα κάθισμα παραθύρου, ένα μικρό τζάκι και έναν καλυμμένο εξωτερικό χώρο.

Ευφάνταστος σχεδιασμός δωματίου

κάθισμα παραθύρου εφοδιασμένο με αρθρωτό καπάκι, τζάκια ξύλα μπροστά από τον καναπέ

Το σχήμα της νέας και χειροποίητης δομής από τούβλα προέρχεται και γιορτάζει τις κοινές θετικές τιμές προβολής και διαμονής αυτής της νέας γενιάς. Το τζάκι / καμινάδα καθιερώνει τη νέα δομή, ενώ η ρουστίκ λεπτομέρεια από τούβλα παρέχει ιδιωτικότητα και αίσθηση του μπορντούρα.

λουλούδια στον κήπο σχεδιασμό μοντέρνα αρχιτεκτονική ανακαινισμένο μοντέρνο σπίτι δύο οικογενειών

Το κτίριο υποστηρίζει επίσης τη νέα ξύλινη οροφή, η οποία αντικατέστησε τις παλιές στέγες επέκτασης και προεξέχει από την εσοχή περιστρεφόμενη πόρτα για να παρέχει έναν προστατευμένο εξωτερικό χώρο και χώρο για τον κήπο. Ο χώρος του κήπου συνδέεται εξωτερικά με μια σκεπαστή βεράντα.

* Ιστοσελίδα αρχιτεκτόνων

Επένδυση πρόσοψης από τούβλα για μοντέρνα αρχιτεκτονική χρήση ανακαίνιση κατασκευαστικού έργου

περιστρεφόμενη πόρτα στην είσοδο παιδιά που παίζουν φυτά

μοντέρνος εσωτερικός σχεδιασμός με ρουστίκ στοιχεία προσφέρουν θέα στον κήπο

Γενιές παιδιών γονείς πολυθρόνα καθισμάτων τζακιού στο χώρο του κήπου του καθιστικού

χώρος εισόδου με φαρδιά συρόμενη γυάλινη πόρτα και τοίχο από τούβλα

μοντέρνο αναλυτικό σχέδιο δύο οικογενειακών σπιτιών από πάνω κάθισμα κοινού σαλονιούσχέδιο για μοντέρνο σπίτι δύο οικογενειών με κάτοψη και περιγραφή των δωματίων