αρχιτεκτονική

Ένα εξώπλατο εξάρτημα αιωρείται πάνω από το διάδρομο αυτού του σπιτιού στην Αγγλία

Προβάλλοντας εξάρτημα σπίτι-μαύρο-πρόσοψη-μοντέρνο

Οι αρχιτέκτονες από το AR Design Studio με έδρα την Αγγλία έχουν σχεδιάσει ένα πολύ ιδιαίτερο σπίτι με μαύρη πρόσοψη και μοντέρνο σχεδιασμό στο Κεντ. Η οικογένεια για την οποία σχεδιάστηκε το σπίτι ήθελε να φύγει από το σπίτι του Tudor του 15ου αιώνα και να χτίσει ένα μοντέρνο σπίτι ονείρων. Η αρχιτεκτονική του νέου σας σπιτιού δείχνει ένα μοντέρνο στυλ τόσο για την πρόσοψη όσο και για το εσωτερικό. Ο χώρος με την κουζίνα και την τραπεζαρία έχει σχεδιαστεί ως πρόβολο που κρέμεται πάνω από τον δρόμο. Άλλοι χώροι του σπιτιού επίσης προβάλλονται, δίνοντας την εντύπωση ότι ολόκληρο το κτίριο «αιωρείται» στον αέρα. Αυτή η πολύ ιδιαίτερη γλώσσα σχεδιασμού καταλήγει σε ένα μοντέρνο συνολικό σχεδιασμό και έτσι ικανοποιεί πλήρως τις απαιτήσεις των πελατών.

Προβλεπόμενο στοιχείο πλωτό σπίτι-μεγάλος-κήπος

Αυτό το μοντέρνο πρόβολο σπίτι βρίσκεται στη μέση μιας αγροτικής περιοχής και ως εκ τούτου περιβάλλεται πλήρως από τη φύση. Έχει συνολικά τέσσερις προσεκτικά σμιλεμένους κήπους που κάθε περιοχή του σπιτιού έχει θέα. Το εξωτερικό του σπιτιού έχει σχεδιαστεί με μια σκοτεινή, σχεδόν μαύρη πρόσοψη, γι ‘αυτό οι αρχιτέκτονες ονόμασαν το έργο τους “Black House”.

Στοιχείο προβολής πάνω από τον δρόμο, την κουζίνα-τραπεζαρία

Για το σχεδιασμό, οι αρχιτέκτονες επέλεξαν ένα ασυνήθιστο σχήμα για το σπίτι, το οποίο κάνει να φαίνεται σαν να είναι χωρισμένο από το πάτωμα. Ένα μεγάλο, πρόβολο στοιχείο διαφέρει σημαντικά από τα άλλα καθώς κρέμεται πολύ πάνω από την είσοδο του γκαράζ. Η κουζίνα και η καθημερινή τραπεζαρία βρίσκονται στο πρόβολο μήκους 7 μέτρων. Συρόμενες γυάλινες πόρτες ανοίγουν σε μπαλκόνι με θέα στον περιποιημένο κήπο.

Προβολή-συστατικό-σαλόνι-παράθυρο-μπροστινή-πισίνα-κήπος-μονοπάτι

Στο αντίθετο άκρο του σπιτιού βρίσκεται η πισίνα, η οποία συνδέεται με το σπίτι με μια μικρή γέφυρα. Αυτό το μονοπάτι του κήπου μετατρέπεται σε διάδρομο όταν εισέρχεται στο σπίτι από τον χώρο της πισίνας. Εκτός από την πισίνα, υπάρχει επίσης μια πισίνα και μια εξωτερική τραπεζαρία σχεδιασμένη για ευχάριστες βραδιές κάτω από τον ουρανό.

σπίτι-μοντέρνος σχεδιασμός-θέα στο πουλί-πισίνα-αυλή-μπροστινά τζάμια

Από την όψη ενός πουλιού, μπορείτε να δείτε ότι υπάρχει μια εσωτερική αυλή στη μέση του σπιτιού. Περιβάλλεται από όλες τις πλευρές με υαλοπίνακες που αφήνουν φυσικό φως στο εσωτερικό. Ένας προστατευμένος εξωτερικός χώρος μπορεί να χρησιμοποιηθεί όλο το χρόνο για να χαλαρώσετε σε εξωτερικούς χώρους. Έχει σχεδιαστεί με μοντέρνα έπιπλα εξωτερικού χώρου και διαθέτει έναν μικρό κήπο με χαλίκια, μερικά μικρά δέντρα και μια μοντέρνα λίμνη κήπου.

Πρόβολο-συστατικό-λευκό-κουζίνα-τραπεζαρία-χώρος-μπαλκόνι-φεγγίτης

Ένα εξάρτημα με πρόβολο συνήθως όχι μόνο φαίνεται ενδιαφέρον και μοντέρνο από έξω, αλλά μπορεί επίσης να σχεδιαστεί πρακτικά στο εσωτερικό. Κατ ‘αρχήν, δεν είναι τίποτα περισσότερο από έναν επάνω όροφο, ο οποίος δεν βρίσκεται ακριβώς πάνω από τον κάτω, αλλά προεξέχει από αυτόν. Έτσι μπορεί να σχεδιαστεί ένας επάνω όροφος χωρίς ισόγειο. Στην προεξοχή του σπιτιού στην Αγγλία υπάρχει μια ευρύχωρη, μοντέρνα κουζίνα σε λευκό χρώμα, σχεδιασμένη με ένα μακρύ νησί. Ακριβώς δίπλα υπάρχει μια ανεπίσημη τραπεζαρία για την καθημερινή ζωή, καθώς και μια μονάδα τοίχου με τηλεόραση και πολλά ράφια τοίχου. Τα μπροστινά παράθυρα στο μπαλκόνι και ένας επιμήκης φεγγίτης στην οροφή εξασφαλίζουν τη μεγάλη ποσότητα φωτός στο δωμάτιο.

τραπεζαρία-ξύλινο-τραπέζι-μαύρο-κρεμαστό-φώτα-παράθυρο-θέα-κήπος

Όλοι οι άλλοι εσωτερικοί χώροι είναι εξίσου ελαφροί και ευάεροι. Το σπίτι διαθέτει μια δεύτερη, επίσημη τραπεζαρία για τους επισκέπτες και ειδικές περιστάσεις. Αυτός ο χώρος σχεδιάζεται και πάλι σε ανοιχτά χρώματα, με τα μασίφ ξύλινα έπιπλα και τα μαύρα κρεμαστά φώτα να δημιουργούν μεγάλες αντιθέσεις. Ένα μακρύ, οριζόντιο παράθυρο έχει θέα στον κήπο και μοιάζει με μια φυσική τοιχογραφία.

μινιμαλιστικό-μπάνιο-ουδέτερο-χρώμα-σχέδιο-φεγγίτη

Το μπάνιο είναι ουδέτερα επιπλωμένο με μεγάλα πλακάκια και πολλούς καθρέφτες. Διαθέτει μπανιέρα και καμπίνα ντους με γυάλινο διαμέρισμα. Ακριβώς όπως στην κουζίνα, υπάρχει ένας μακρύς φεγγίτης στο μπάνιο που αφήνει μια λωρίδα φωτός της ημέρας στο μπάνιο.

μονόχρωμη-σκάλα-μαύρες-σκάλες-λευκοί-τοίχοι

Τα δύο επίπεδα του σπιτιού συνδέονται με μονόχρωμη σκάλα. Εδώ οι λευκοί τοίχοι έρχονται σε αντίθεση με τις μαύρες σκάλες και παρέχουν μια μοντέρνα προφορά.

Αρχιτεκτονική και σχεδιασμός από AR Design Studio