αρχιτεκτονική

Επανασχεδιάστε το σπίτι – χρηματοδοτήστε σωστά εκτεταμένες ανακαινίσεις

συμβουλές χρηματοδότησης ανακαίνισης σπιτιού

Όταν πρόκειται για στεγαστικό δανεισμό, οι περισσότεροι καταναλωτές σκέφτονται να αγοράσουν ή να χτίσουν ένα ακίνητο. Ωστόσο, εάν είχατε αρκετά από το εσωτερικό ή τον κήπο σας, μπορεί να σκέφτεστε μια εκτεταμένη ανακαίνιση ή αναδιαμόρφωση αμέσως. Και στις δύο περιπτώσεις, τα πενταψήφια ποσά συσσωρεύονται γρήγορα. Αυτό ισχύει επίσης εάν μόνο ο κήπος πρόκειται να αναδιαταχθεί. Ανάλογα με το εύρος των προγραμματισμένων μέτρων, η σκέψη ενός νέου στεγαστικού δανείου παίζει πραγματικά ρόλο στον προγραμματισμό.

Χρηματοδότηση κατασκευής για ανακαίνιση – αύξηση, επαναπρογραμματισμός ή υποταγή?

ανακαίνιση σπιτιού χρηματοδότηση-πίστωση-σύμβαση-κλείσιμο

Σε περίπτωση που Επανασχεδιασμός του ακινήτου ή οι υπαίθριες εγκαταστάσεις χρηματοδοτούνται μέσω υποθήκης, παραμένει το ερώτημα εάν το υπάρχον δάνειο μπορεί να συμπληρωθεί. Ωστόσο, εάν το επιτόκιο είναι χαμηλότερο κατά την ανακαίνιση, αυτή η παραλλαγή δεν έχει νόημα από οικονομική άποψη. Σε αυτή την περίπτωση, συνιστάται ένα νέο δάνειο μειωμένης εξασφάλισης, υπό την προϋπόθεση ότι η προσαύξηση για το δευτερεύον δάνειο δεν είναι τόσο υψηλή ώστε το επιτόκιο να υπερβαίνει την αρχική κατάσταση. Ο αναπρογραμματισμός του χρέους θα ήταν μια επιλογή εάν η υπάρχουσα χρηματοδότηση πλησιάζει το τέλος του σταθερού επιτοκίου και σχεδιάζεται αναδιοργάνωση με γενικά ευνοϊκότερους όρους. Φυσικά, αυτό το θέμα δεν ισχύει εάν πρόκειται μόνο για επένδυση σε νέα έπιπλα ή νέα κουζίνα. Σε αυτή την περίπτωση, δεν μπαίνει καμία κλασική χρηματοδότηση κατασκευής. Ωστόσο, ορισμένες τράπεζες προσφέρουν τα λεγόμενα στεγαστικά δάνεια. Αυτά κινούνται στο επιτόκιο μεταξύ επιτοκίων στεγαστικών δανείων και δόσεων. Προϋπόθεση είναι να έχετε ήδη ακίνητη περιουσία και να χρησιμοποιείται για οικιστικούς σκοπούς. Δεν υπάρχει χρέωση γης για αυτά τα στεγαστικά δάνεια.

Ωστόσο, γίνεται πιο κρίσιμο όταν πρόκειται να διακοσμηθεί το σπίτι αφενός, αλλά η τράπεζα δεν μπορεί να χορηγήσει δάνειο για πιστωτικούς λόγους. Εδώ χρειάζεται μια εναλλακτική λύση.

Χρηματοδότηση από την Ελβετία για ανακαίνιση

σπίτι-ανακαίνιση-ξύλο-πρόσοψη-μοντέρνο-νέο σχέδιο

Τα δάνεια από την Ελβετία, γνωστά και ως δάνεια χωρίς Schufa, είναι μια επιλογή εάν πρόκειται να αποφευχθεί η είσοδος Schufa ή εάν πρόκειται για νέο δάνειο. Στο πλάι της πύλης σύγκρισης από το kredittestsieger.org για παράδειγμα, υπάρχουν αντίστοιχοι πάροχοι. Ένα δάνειο χωρίς Schufa δεν σημαίνει ότι ο δανειστής δεν κάνει απαιτήσεις από τον δανειολήπτη.

συμβουλές για ανακαίνιση σπιτιού-χρηματοδότηση-δάνειο

Φυσικά, η προϋπόθεση για ένα τέτοιο δάνειο είναι κυρίως η ηλικία της πλειοψηφίας. Αυτό απαιτεί τόπο διαμονής στην Ομοσπονδιακή Δημοκρατία της Γερμανίας καθώς και λογαριασμό σε γερμανική τράπεζα. Η ανάθεση μισθών χρησιμεύει κυρίως ως ασφάλεια. Οι ελεύθεροι επαγγελματίες, που είχαν πάντα μεγαλύτερα προβλήματα στη Γερμανία για να πάρουν δάνειο από έναν εργαζόμενο, παίρνουν ένα δάνειο πολύ πιο εύκολα στην Ελβετία. Αυτό ισχύει και για τον στεγαστικό δανεισμό.

συμβουλές για ανακαίνιση σπιτιού-χρηματοδότηση-στεγαστικό δάνειο

Τα ελβετικά ινστιτούτα δεν επιμένουν απαραίτητα σε ανάθεση μισθού, αλλά λαμβάνουν υπόψη και άλλους τίτλους. Ειδικά με την εισαγωγή του Πιστωτική πολιτική οικιακής κατοικίας, που αφήνει εντελώς την αξία του ακινήτου ως ασφάλεια, αυτή η μορφή χρηματοδότησης κατασκευών χωρίς ιδιωτική πίστωση θα μπορούσε να αποκτήσει σημασία. Άλλωστε, ο αριθμός των εγκεκριμένων δανείων στη Γερμανία μειώθηκε κατά 20 τοις εκατό από την εισαγωγή της οδηγίας τον Μάρτιο. Οπότε σίγουρα υπάρχουν λόγοι για τους οποίους ο ένας ή ο άλλος ιδιοκτήτης ακινήτου ή υποψήφιος ιδιοκτήτης θα αναζητήσει στο μέλλον ένα κατάλληλο δάνειο στα σύνορα προς την αλπική δημοκρατία. Οι εποχές που τα δάνεια χωρίς τον Σούφα είχαν μια δυσάρεστη σταθερή μυρωδιά ήταν παρελθόν. Καθιερώνονται ως ένα κανονικό χρηματοδοτικό μέσο.

σπίτι-ανακαίνιση-εσωτερικό-σοφίτα-στυλ-παράθυρο-κουρτίνα-καλοριφέρ