αρχιτεκτονική

Χοντρό φυσικό σχοινί ως αποκορύφωμα σε ένα μοντέρνο σχεδιασμό χώρων γραφείων

χοντρό φυσικό σχοινί γραφείο εσωτερική διακόσμηση αρχιτεκτονική-σχεδιασμός-ηλιακό φως

Σας παρουσιάζουμε μια πολύ ενδιαφέρουσα και κομψή σχεδιαστική παραλλαγή για τον σύγχρονο χώρο γραφείου. Έχει επιφάνεια μόλις 170 τετραγωνικά μέτρα και βρίσκεται στο Πολιτιστικό Κέντρο Qianshuiwan, στη Σαγκάη. Η αρχική ιδέα του ιδιοκτήτη ήταν να δημιουργήσει έναν χώρο εργασίας φθηνό, καινοτόμο και ελκυστικό ταυτόχρονα. Για παράδειγμα, μικρές ομάδες σχεδιασμού ή νεοσύστατες εταιρείες μπορούν να συνεργαστούν σε αυτό το γραφείο. Ο σχεδιασμός έγινε με φιλικά προς το περιβάλλον υλικά όπως χοντρό φυσικό σχοινί.

παχύ φυσικό σχοινί γραφείο εσωτερική διακόσμηση αρχιτεκτονική ξύλινο τραπέζι

Το σύνθημα της έννοιας του σχεδιασμού είναι: κοινή χρήση επικοινωνίας και δημιουργικότητας. Η κάτοψη αποτελείται από έναν μεγάλο εσωτερικό χώρο όπου βρίσκονται οι περισσότεροι χώροι εργασίας. Από τη μία πλευρά, ένα αναγνωστήριο από ξύλινα στοιχεία κατασκευάστηκε σταδιακά. Στην άλλη πλευρά μπορείτε να δείτε ένα δωμάτιο που χωρίζεται με έναν τοίχο, το οποίο προορίζεται ως αίθουσα ανάπαυσης ή συνεδριάσεων. Με αυτόν τον τρόπο, η λειτουργικότητα και η αποτελεσματικότητα έχουν βελτιστοποιηθεί. Η αρχική περιοχή κάτω από τις δημόσιες σκάλες ήταν πολύ μικρή για να χρησιμοποιηθεί. Σύμφωνα με τις χωρικές συνθήκες, αυτό μετατράπηκε σε εκθεσιακό χώρο για διάβασμα και κουλτούρα παρέας.

παχύ φυσικό σκοινί γραφείου εσωτερική διακόσμηση αρχιτεκτονική σχέδιο κάτοψης

Χοντρό φυσικό σχοινί, ατσάλι και ξύλο χρησιμοποιήθηκαν για το σχεδιασμό του σύγχρονου χώρου γραφείων. Τα φυσικά υλικά κυριαρχούν στα περισσότερα δομικά στοιχεία του δωματίου. Επίσης, είναι χαμηλές σε τιμή και φιλικές προς το περιβάλλον. Προκειμένου να τονιστεί το σχοινί και να τονιστεί η φυσική ομορφιά του υλικού, χρησιμοποιήθηκε παχύ φυσικό σχοινί ως αποκορύφωμα για το σχέδιο.

χοντρό-φυσικό-σχοινί-γραφείο-χώρος-αρχιτεκτονική-σχέδιο-προοπτική-γωνιά ανάγνωσης

Το καινοτόμο δυναμικό σύστημα στήριξης δοκών με σχοινιά αναπτύχθηκε σαν νέο ρούχο για το δωμάτιο για να γεμίσει το γραφείο με νέα ενέργεια. Το παχύ φυσικό σχοινί ως το κύριο στοιχείο σε ένα είδος κρεμασμένου χωρίσματος οριοθετεί τη λειτουργία του δωματίου. Δίνει μια αίσθηση ευρυχωρίας που δημιουργεί μια πολύ θετική χωρική εμπειρία για μικρότερες επιφάνειες εργασίας. Η ζεστή ατμόσφαιρα επιτεύχθηκε με τη βοήθεια εκλεπτυσμένων ζεστών τόνων, καλλιτεχνικού φωτισμού και κομψών επίπλων με ευθείες γραμμές.

παχύ-φυσικό-σχοινί-γραφείο-χώρος-σχεδιασμός-αρχιτεκτονική-δοκός-σύστημα υποστήριξης

Το δωμάτιο εντυπωσιάζει με τα φυσικά του χρώματα και τα ασυνήθιστα σχήματα. Χοντρό φυσικό σχοινί, ατσάλι και ξύλο εναρμονίζονται με τις κρεμαστές λάμπες και τον μοντέρνο χώρο γραφείου. Η υπερβολική γωνιά ανάγνωσης με φαρδιές ξύλινες σκάλες είναι εύκολα προσβάσιμη και ελκυστική. Ο αρχιτέκτονας σχεδίασε τις απόλυτα ισορροπημένες αναλογίες των χώρων εργασίας προκειμένου να μοιραστεί ένα σαφές μήνυμα: Πάνω απ ‘όλα, η εργασία σε αυτόν τον χώρο γραφείων πρέπει να είναι διασκεδαστική.

χοντρό-φυσικό-σχοινί-γραφείο-χώρος-αρχιτεκτονική-σχεδιασμός-γωνιά ανάγνωσης

Περιηγηθείτε στη γκαλερί και κάντε μια μικρή περιήγηση σε αυτή την εμπνευσμένη δημιουργία καλής αρχιτεκτονικής.

χοντρό-φυσικό-σχοινί-γραφείο-χώρος-σχεδιασμός-αρχιτεκτονική-σχέδιο-εξωτερική θέα

παχύ-φυσικό-σχοινί-γραφείο-εσωτερικό-σχέδιο-τοίχος-σχεδιασμός-φωτισμός-ατσάλινοι λαμπτήρες

παχύ-φυσικό-σχοινί-γραφείο-χώρος-σχεδιασμός-αρχιτεκτονική

παχύ-φυσικό-σχοινί-γραφείο-χώρος-αρχιτεκτονική-σχέδιο-φωτισμός-γυάλινα-λαμπτήρες

παχύ-φυσικό-σχοινί-γραφείο-χώρος-αρχιτεκτονική-σχέδιο-φωτισμός-γυαλί

παχύ-φυσικό-σχοινί-γραφείο-χώρος-αρχιτεκτονική-σχέδιο-φωτισμός

παχύ-φυσικό-σχοινί-γραφείο-χώρος-αρχιτεκτονική-σχέδιο-βραδινό φως

παχύ-φυσικό-σχοινί-γραφείο-χώρος-σχεδιασμός-αρχιτεκτονική-αρχική-κατάσταση

παχύ-φυσικό-σχοινί-γραφείο-χώρος-αρχιτεκτονική-σχεδιασμός-κάτοψη-πλήρης

* Ο χώρος του γραφείου σχεδιάστηκε από το “Usual Studio + ten-arch” και ο σχεδιαστής είναι LIN Jing Rui