αρχιτεκτονική

Το μοντέρνο παραθαλάσσιο σπίτι συνδυάζει εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους

Casa a Ravas του Martin Gomez Arquitectos

 κομψός σχεδιασμός - μπλε πρόσοψη

Αυτό το μοντέρνο Παραθαλάσσιο σπίτι θα εμπνεύσει όλους όσους ενδιαφέρονται για την αρχιτεκτονική και το σχεδιασμό, και ιδιαίτερα όσοι θα ήθελαν να συνδυάσουν άψογα τους εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους. Βρίσκεται στην Πούντα ντελ Εστ, Ουρουγουάη. Το έργο σχεδιάστηκε από τον Martin Gomez Arquitectos και ολοκληρώθηκε με επιτυχία το 2008. Το σπίτι, που ονομάζεται “Casa a Raves”, προφανώς σχεδιάστηκε για να παρέχει όσο το δυνατόν περισσότερο καθαρό αέρα, έτσι ώστε μια οικογένεια να μπορεί να απολαύσει πλήρως το όμορφο περιβάλλον. Είναι ίσως ένα από τα πιο ανοιχτά σπίτια καθώς υπάρχουν ελάχιστα εμπόδια που χωρίζουν το εσωτερικό από το εξωτερικό.

Ένα μοντέρνο παραθαλάσσιο σπίτι – ιδανικό για χαλάρωση

μοντέρνα πισίνα στο παραθαλάσσιο σπίτι

Με τον μοντέρνο σχεδιασμό, οι αρχιτέκτονες επιδίωξαν τον στόχο της δημιουργίας ενός οικογενειακού σπιτιού για χαλάρωση και διαβίωση στο ύπαιθρο. Η κύρια κατασκευή του σύγχρονου Παραθαλάσσιο σπίτι αποτελείται από πέτρα, μέταλλο και σκυρόδεμα, ωστόσο αποπνέει ελαφρότητα. Μπορεί να οφείλεται στη μεγάλη βεράντα που κατασκευάστηκε με ξύλινα στηρίγματα και οροφή από μπαμπού. Είναι σε εξωτερικούς χώρους, αλλά εξακολουθεί να καλύπτεται με προστατευτική οροφή. Η βεράντα είναι εξοπλισμένη με όλα όσα χρειάζεστε, συμπεριλαμβανομένου ενός τζακιού. Η δομή του σπιτιού είναι χαρακτηριστική για α Παραθαλάσσιο σπίτι  – Μεγάλοι γυάλινοι τοίχοι συνδέουν άψογα το σαλόνι με τη βεράντα. Κάτω από τη βεράντα υπάρχει μια πολυτελής πισίνα όπου όλη η οικογένεια μπορεί να κάνει ηλιοθεραπεία ή να παίξει στο νερό.

Φωτεινό σχέδιο χρωμάτων στο μοντέρνο παραθαλάσσιο σπίτι

μοντέρνα κουζίνα στο παραθαλάσσιο σπίτι

Η διακόσμηση στο σπίτι από τον Martin Gomez Arquitectos υπογραμμίζει την οπτική ενότητα του εξωτερικού και του εσωτερικού στο σύγχρονο παραλιακό σπίτι. Η απόλυτα κομψή δομή έρχεται σε αντίθεση με τις μπλε και άσπρες ρίγες στην κουζίνα και στους εξωτερικούς τοίχους. Το γραμμικό σχήμα του κτιρίου έρχεται πραγματικά στο δικό του. Το εσωτερικό στο παραλιακό σπίτι φαίνεται φρέσκο, φωτεινό και είναι πολύ κατάλληλο για υπέροχες διακοπές.

από τον Jaz

κομψός σχεδιασμός στο παραθαλάσσιο σπίτι

μπλε πρόσοψη από το παραλιακό σπίτι

κομψή μπλε πρόσοψη από το παραθαλάσσιο σπίτι

μοντέρνα βεράντα με ξύλινο δάπεδο

μοντέρνα αρχιτεκτονική - παραλιακή κατοικία με ξύλινο πάτωμα

μοντέρνο ανοιχτό σπίτι στην παραλία

συναρπαστική θέα - παραλιακό σπίτι