αρχιτεκτονική

Το προκατασκευασμένο σπίτι με την πρόσοψη του καθρέφτη συνδυάζει κομψότητα, λειτουργικότητα και άνεση

προκατασκευασμένο σπίτι με καθρέφτη πρόσοψη κτίριο-σκάλες-τοπίο-1

Στο σημερινό άρθρο θα θέλαμε να σας παρουσιάσουμε το αρθρωτό ÖÖD Προκατασκευασμένο σπίτι με καθρέφτη παρουσιάζω. Το εντυπωσιακό σπίτι ήταν από τούβλο & Wonder σχεδιασμένο και μπορεί να συναρμολογηθεί μέσα σε οκτώ ώρες. Το κομψό μικρό σπίτι, επενδυμένο με καθρέφτη γυαλί, σχεδιάστηκε και κατασκευάστηκε στην Εσθονία και εκτείνεται σε 18 m². Στα έργα ÖÖD, η λειτουργικότητα και η άνεση είναι πολύ σημαντικά, επειδή τα αρθρωτά σπίτια τοποθετούνται σε διαφορετικές τοποθεσίες για σύντομες διαμονές. Αρχικά, το αρθρωτό προκατασκευασμένο σπίτι με καθρέφτη είχε σχεδιαστεί ειδικά για εξοχικές κατοικίες και ξενοδοχεία. Λόγω του μικρού αποτυπώματος, το προκατασκευασμένο σπίτι μπορεί να συναρμολογηθεί οπουδήποτε στην Εσθονία χωρίς οικοδομική άδεια. Το μικροσκοπικό, κινητό σπίτι προσφέρει χώρο για δύο έως τρία άτομα και συνδυάζεται άψογα με το περιβάλλον του.

είσοδος-προκατασκευασμένο σπίτι-επένδυση ξύλου-βεράντα-2

Με την πρώτη ματιά, η συναρπαστική πρόσοψη καθρέφτη είναι αναμφίβολα αισθητή. Το γυαλί καθρέφτη στις τρεις πλευρές του σπιτιού αντανακλά το περιβάλλον τοπίο έτσι ώστε το σπίτι να συγχωνεύεται με τη φύση. Η είσοδος στο σπίτι είναι στο πίσω μέρος του κτιρίου, το οποίο είναι επενδυμένο με ξύλο. Το ξεχωριστό δωμάτιο σε αυτό το προκατασκευασμένο σπίτι με πρόσοψη καθρέφτη ήταν έξυπνα οργανωμένο και διακοσμημένο για να τονίσει και να οριοθετήσει τους επιμέρους χώρους. Το στούντιο διαθέτει κρεβάτι κατά παραγγελία, μικρή κουζίνα, σαλόνι και μπάνιο. Το μεγάλο και άνετο κρεβάτι υπόσχεται έναν ξεκούραστο βραδινό ύπνο. Κάτω από το ξύλινο πλαίσιο του κρεβατιού υπάρχει ένα πτυσσόμενο κρεβάτι που παρέχει επιπλέον χώρο ύπνου.

θέα-γούνα-γυαλί-μπροστά-χώρος ύπνου-3

Στο τέλος του διαδρόμου υπάρχει μια μοντέρνα πολυθρόνα και ένα ασπρόμαυρο φωτιστικό δαπέδου, που μετατρέπουν το χώρο σε μια ωραία γωνιά χαλάρωσης και ανάγνωσης. Το μεγάλο παράθυρο μπροστά προσφέρει απεριόριστη, φανταστικά όμορφη θέα. Ένας διαχωριστικός τοίχος από παγωμένο γυαλί χωρίζει το μπάνιο από το σαλόνι χωρίς να περιορίζει την παροχή φωτός στο εσωτερικό. Το μπάνιο είναι εξοπλισμένο με ντους ψιλής βροχής, μικρό νιπτήρα και τουαλέτα. Το σπίτι είναι εξοπλισμένο με σύγχρονη, αυτοματοποιημένη τεχνολογία και διαθέτει ρυθμιζόμενη θέρμανση δαπέδου, ψύξη και φωτισμό LED. Στην ξύλινη βεράντα έξω υπάρχει ένα ενσωματωμένο τζακούζι από το οποίο μπορείτε να δείτε και να απολαύσετε το μαγευτικό περιβάλλον.

χώρος ύπνου-πτυσσόμενο κρεβάτι-παράθυρο μπροστινή συρταριέρα-4

Δυστυχώς, τέτοιες συναρπαστικές και μοντέρνες προσόψεις από γυαλί καθρέφτη θα μπορούσαν να αποτελέσουν απειλή για τα άγρια ​​πτηνά. Οι αντανακλάσεις στο γυαλί καθρέφτη προσομοιώνουν έναν χώρο διαβίωσης. Προκειμένου τα γυάλινα μέτωπα να είναι ορατά αποτελεσματικά και μόνιμα στα πτηνά, συνιστάται να λαμβάνονται έγκαιρα μέτρα, όπως η χρήση εικονικών πτηνών.

προκατασκευασμένο σπίτι-μικρή γωνιά ανάγνωσης-πολυθρόνα-5

στούντιο-ντους-καθιστικό-φωτισμός-6

νεροχύτης-μπάνιο-τουαλέτα-παράθυρο-μπροστά-7

τζακούζι-βεράντα-φυτά-ξύλο-8

* ένα έργο από Τούβλο & Θαύμα