αρχιτεκτονική

Ιαπωνική αρχιτεκτονική – μοντέρνο σπίτι με βεράντα στον τελευταίο όροφο

roof garden σπιτιου

Το μοντέρνο ιαπωνική αρχιτεκτονική είναι ένα κομψό μείγμα ιαπωνικής παράδοσης και δυτικού στυλ. Ο ιδιωτικός χώρος είναι περισσότερο πολυτέλεια στην υπερπλήρη μητρόπολη. Πρόσθετες εγκαταστάσεις, όπως ένας υπαίθριος κήπος, για παράδειγμα, σπάνια είναι δυνατές. Λόγω αυτού του γεγονότος, το στούντιο σχεδιασμού και αρχιτεκτονικής Keiji Ashizawa Design σχεδίασε ένα μοντέρνο σπίτι με μοναδική ατμόσφαιρα. Το συναρπαστικό ιαπωνικό σπίτι με roof garden είναι το όνειρο μιας μονοκατοικίας. Αλλά είναι ο χώρος διαβίωσης αυτού του όμορφου κτιρίου, το οποίο βρίσκεται στο κέντρο της ιαπωνικής πρωτεύουσας Τόκιο. επαρκές για 2 οικογένειες.

Έργα ιαπωνικής αρχιτεκτονικής – σύγχρονο σπίτι δύο οικογενειών

αρχιτεκτονική ιαπωνικού σπιτιού tokyo

Το ιδιαίτερο σε αυτό το σπίτι είναι το όμορφο roof garden. Οτι ιαπωνική αρχιτεκτονική Το έργο έχει το πλεονέκτημα ότι έχετε τη βέλτιστη επαφή με τον έξω κόσμο εδώ. Οι αρχιτέκτονες περίμεναν ότι δύο οικογένειες θα μπορούσαν να ζήσουν μαζί σε αυτό το σπίτι ανενόχλητες. Ωστόσο, αυτές οι 2 οικογένειες θα είχαν αρκετό ιδιωτικό χώρο τόσο στο εσωτερικό όσο και στην ταράτσα.

Σύγχρονη ιαπωνική αρχιτεκτονική – εσωτερικός σχεδιασμός που εξοικονομεί χώρο

Σπίτι σαλόνι-Ιαπωνική εσωτερική αυλή για εξοικονόμηση χώρου

ο ιαπωνική αρχιτεκτονική έχει μακρές παραδόσεις. Μία από αυτές τις παραδόσεις είναι η αρχιτεκτονική και οπτική σύνδεση μεταξύ εσωτερικού και εξωτερικού χώρου. Το σαλόνι είναι επαρκώς και άνετα επιπλωμένο. Ο σχεδιασμός – ανοιχτός και καθαρός. Απλές γραμμές, καθαρές επιφάνειες και ενσωματωμένα έπιπλα βοηθούν στη βελτιστοποίηση του χώρου.

Ζεστή ατμόσφαιρα και κομψή πρόσοψη

Sky House Ιαπωνία Νυχτερινή θέα στο Τόκιο

ο ιαπωνική αρχιτεκτονική έκπληξη με ακόμη πιο δημιουργικές λύσεις από τους αρχιτέκτονες, οι οποίες δεν περιορίζονται στον πραγματικό χώρο διαβίωσης. Κατά τη διάρκεια της σκληρής δουλειάς τους, που ήταν μια μεγάλη πρόκληση, οι αρχιτέκτονες του Σχέδιο Keiji Ashizawa αναζητά πάντα επαφή με τους πελάτες για τη λήψη των καλύτερων αποφάσεων. Επιπλέον, σχεδίασαν το κτίριο με τέτοιο τρόπο ώστε να εισέρχεται αρκετό φως σε κάθε δωμάτιο. Χάρη στους μεγάλους γυάλινους τοίχους, δημιουργήθηκε μια ανοιχτή και ευρύχωρη ατμόσφαιρα στο σπίτι.

Βιβλιοθήκη σπιτιού με έξοδο στην εσωτερική αυλή

Σπίτι αυλή βιβλιοθήκης

Κάντε το εσωτερικό κομψό σε ιαπωνικό στιλ

Τραπεζαρία ξύλινη-ιαπωνική κουζίνα σπιτιού

Άνετα έπιπλα από μπαστούνι στην όμορφη ταράτσα

Μαξιλάρια πολυθρόνας βεράντας στον τελευταίο όροφο

Κήπος στον τελευταίο όροφο με θέα στο αστικό τοπίοΘέα επίπλων μπαστούνι στον κήπο οροφής

Μπάνιο- μοντέρνο ντους και φυτά εσωτερικού χώρου

Καμπίνα ντους κήπος μπάνιο ντους

Ιαπωνική αυλή

Courtyard Sky House ένα δέντρο

Άνετη ατμόσφαιρα

Γυάλινοι τοίχοι Japan House Sky μινιμαλιστικός

Σχέδιο του σπιτιού σε προφίλ

Προφίλ αρχιτεκτονικής

Κάτοψη πρώτου ορόφου

Σπίτι στο Τόκιο στον πρώτο όροφο