αρχιτεκτονική

Ελκυστικό παράδειγμα σχεδιασμού πρόσοψης με ξύλο και πέτρα

Πλαίσια σχήματος εξαερισμός πέτρινος κήπος γκαζόν

Σας παρουσιάζουμε ένα ελκυστικό παράδειγμα Σχεδιασμός πρόσοψης με ξύλο και πέτρα από την Πολωνία. Αυτό το μοντέρνο μονοώροφο κτίριο ολοκληρώθηκε από το γραφείο των αρχιτεκτόνων 81 WAW.PL. Το έργο είναι απλό αλλά πολύ αποτελεσματικό – χάρη στη χρήση φυσικών υλικών, το σπίτι ταιριάζει απόλυτα στο τοπίο. Η μινιμαλιστική ιδέα του κτιρίου με σαφείς γραμμές θα φαινόταν εξίσου καλή σε μια πυκνοκατοικημένη περιοχή της πόλης.

Σχεδιασμός πρόσοψης με ξύλο και πέτρα – τα αντίθετα προσελκύουν

Επικάλυψη πρόσοψης από ξύλο χαλικιού φυσική πέτρα Douglas έλατου

Το ξύλο και η πέτρα είναι στην πραγματικότητα δύο πολύ διαφορετικά υλικά – αλλά κατά κάποιο τρόπο ο συνδυασμός μεταξύ των δύο λειτουργεί τέλεια. Η φυσική πέτρα στην οποία είναι επενδεδυμένη η πρόσοψη δημιουργεί μια οπτική σύνδεση με τον γύρω βραχόκηπο. Η γενναιόδωρη χρήση ξύλου χαλαρώνει τα πέτρινα στοιχεία και προστατεύει τον ιδιωτικό χώρο του ιδιοκτήτη του σπιτιού από τα αδιάκριτα βλέμματα. Κλειστό από ξύλινες περσίδες προς το μονοπάτι, το σπίτι ανοίγει στο πανέμορφο δασώδες τοπίο μέσα από άφθονα τζάμια. Οι συρόμενες γυάλινες πόρτες επιτρέπουν τη συγχώνευση των ορίων μεταξύ εσωτερικού και εξωτερικού χώρου. Η σύγχρονη αρχιτεκτονική του 81 WAW.PL είναι ένα τέλειο παράδειγμα Σχεδιασμός πρόσοψης με ξύλο.

 Σχεδιασμός πρόσοψης με ξύλο και πέτρα – μερικές συμβουλές

Πρόσοψη συρόμενη πόρτα επίπεδη οροφή σχεδιασμό μονοώροφες βεράντες

 Αν και εσείς από αυτό το εξαιρετικό Σχεδιασμός πρόσοψης με ξύλο και η πέτρα γοητεύονται και θα ήθελαν να αρωματίσουν τη δική σας πρόσοψη – εδώ είναι μερικές χρήσιμες συμβουλές:

– Το έλατο Douglas και το λάριτς είναι ιδανικά για μοντέρνο σχεδιασμό πρόσοψης – είναι ανθεκτικά στις καιρικές συνθήκες και έχουν αρκετά μεγάλη διάρκεια ζωής / περίπου. 10-15 ετών /.

– Βασικά μπορείτε να επιλέξετε μεταξύ οριζόντιου, κάθετου ξυλότυπου και ξύλινων πάνελ. Τα δύο φαίνονται καλά από καθαρά οπτική άποψη, σε κάθε περίπτωση, πρέπει να λαμβάνεται υπόψη ο καλός οπίσθιος αερισμός κατά τη συναρμολόγηση.

Μοντέρνα αρχιτεκτονική – μονοώροφο κτίριο – ο νότιος εξωτερικός τοίχος είναι επενδυμένος με ξύλο

Πολυετή πολυετή φυτά επίπεδες στέγες εξωτερικοί τοίχοι

Το συμπαγές σπίτι είναι στην πραγματικότητα κατασκευασμένο από σκυρόδεμα, αλλά η πρόσοψη με ξύλο και πέτρα φαίνεται πιο φυσική

Πέτρινη πρόσοψη με χωνευτή είσοδο σπιτιού επίπεδη οροφή

Το σκούρο ξύλο και η γκρι πέτρα είναι σε αντίθεση

Δάπεδα βρύα όμορφη μοντέρνα αρχιτεκτονική ξύλινα πάνελ τοίχου

Τα στοιχεία του Λούβρου παρέχουν ιδιωτικότητα, οι μεγάλες συρόμενες γυάλινες πόρτες συνδέονται εσωτερικά και εξωτερικά

Καρέκλες Επίπεδη οροφή Γκαζόν Ξύλινες επιτροπές Γυάλινα μέτωπα πίσω αυλή

Κλειστό στο δρόμο, το κτίριο ανοίγει στον κήπο και το όμορφο τοπίο

Ξύλινη επένδυση τοίχου με συρόμενες πόρτες μονώροφο κτίριο