αρχιτεκτονική

Συναρπαστική αρχιτεκτονική επηρεασμένη από τον μινιμαλισμό

Riva San Vitale House στην Ελβετία

μινιμαλιστική-αρχιτεκτονική-Riva-San-Vitale-House

Κάπου στο Riva San Vitale, Canton Ticino, Ελβετία θα βρείτε αυτό το υπέροχο Αρχιτεκτονική επηρεασμένη από τον μινιμαλισμό. Το Riva San Vitale House είναι μια ιδιαίτερη μινιμαλιστική αρχιτεκτονική με την κατασκευή, την ελαφρότητα και την πολυτελή εμφάνιση. Έτσι, αν ψάχνετε για ένα πραγματικά δημιουργικό και μοντέρνο μέρος, αυτό το σπίτι μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως μοτίβο. Ακόμα και για το δικό σας έργο.

Riva San Vitale House – αρχιτεκτονική επηρεασμένη από τον μινιμαλισμό

Riva-San-VitaleHouse-αρχιτεκτονική-επηρεασμένη-μινιμαλισμός

Το Riva San Vitale House είναι ένα σπίτι με μοντέρνο Αρχιτεκτονική επηρεασμένη από τον μινιμαλισμό. Αντιπροσωπεύει μια εξαιρετική αντίληψη για το πολυτελές σπίτι. Οι αρχιτέκτονες αυτού του αριστουργήματος είναι ο Gianluca Martinelli Architetto. Η ομάδα του έργου αποτελείται από τη Linda Cincinelli, τη Simone Ruffoni και τους βασικούς μηχανικούς Marco Chiesa και Massimo Michelazzi. Όλοι συνεργάστηκαν για να παρέχουν ένα πραγματικό καταφύγιο για πελάτες που θέλουν να ξεφύγουν από τον γκρίζο και θαμπό κόσμο της ομοιομορφίας.

Περιοχή πισίνας και αρχιτεκτονική επηρεασμένη από τον μινιμαλισμό

πισίνα-περιοχή-Riva-SanVitale-House

Εμφανίζει το Riva San Vitale του Gianluca Martinelli Architetto Αρχιτεκτονική επηρεασμένη από τον μινιμαλισμό. Βασίζεται σε μια μοντέρνα και ευρύχωρη πισίνα ως κεντρικό και θεμελιώδες μέρος του εξωτερικού χώρου. Το τοπίο είναι κυρίως από σκυρόδεμα και δεν αποτελείται από φυτά ή δέντρα. Η αυλή είναι υπέροχη για αθλητικούς αγώνες. Σε λίγο μπορείτε να δημιουργήσετε έναν εξωτερικό χώρο γυμναστικής.

πολύχρωμα παιδικά έπιπλα

μοντέρνο εσωτερικό σχεδιασμό

Αυτό το σπουδαίο Αρχιτεκτονική επηρεασμένη από τον μινιμαλισμό αλλά είναι εντελώς διαφορετικό μέσα. Οι εσωτερικοί σχεδιαστές χρησιμοποίησαν πάρα πολύ τα πάντα. Ο κύριος στόχος είναι να κάνει τους κατοίκους να αισθάνονται άνετα. Μια πραγματικά μεγάλη δόση πολυτέλειας και μεγαλείου. Ναι, κάθε δωμάτιο δεν είναι πολύ γεμάτο με διακοσμητικά και έπιπλα. Η τιμή και η ποιότητά τους είναι πραγματικά υψηλές, αλλά μια τέτοια επένδυση αξίζει τον κόπο.

Υπηρέτρια

    κομψή εσωτερική διακόσμηση ξύλινη σκάλα

στιλάτο-εσωτερικό-σχέδιο-ξύλινες σκάλες

όμορφο σκούρο ξύλινο πάτωμα

όμορφο ξύλινο πάτωμα

Γυάλινα στοιχεία στην αρχιτεκτονική επηρεασμένα από τον μινιμαλισμό

γυάλινα στοιχεία-αρχιτεκτονική-επηρεασμένη-μινιμαλισμός

μινιμαλιστική αρχιτεκτονική στην Ελβετία

μινιμαλιστική-αρχιτεκτονική-ελβετία

μοντέρνο σπίτι-ελβετία-φωτισμός

τοπίο-σχέδιο-Riva-SanVitaleHouse

μοντέρνο-εξωτερικό-RivaSan-VitaleHouse