αρχιτεκτονική

Ανακαινισμένο σπίτι με αερόστατη στέγη προσφέρει ανοιχτό και ευρύχωρο σαλόνι

G-house με έργο μετατροπής οροφής με αέτωμα, παλιός ανοιχτός χώρος αχυρώνα

Το σπίτι “G” είναι ένα έργο από αρχιτέκτονες Maxwan + αστικούς που συνίστατο στην μετατροπή ενός αχυρώνα. Πραγματοποιήθηκε το 2007 στο Geldermalsen της Ολλανδίας, σε οικόπεδο περίπου 2 εκτάρια, που συνορεύει με τον ποταμό Linge. Το ανακαινισμένο Σπίτι με δίρριχτη στέγη είναι σε άριστη κατάσταση και κατάλληλο για διαμονή όλο το χρόνο.

Ανακαινισμένο σπίτι με δίρριχτη στέγη στην Ολλανδία

Μετατροπή μοντέρνου σπιτιού με αέτωμα στέγης-G House πρόσοψη τοίχου από τούβλα

Ο νέος ιδιοκτήτης, ο οποίος είχε αγοράσει τον υπάρχοντα αχυρώνα, έθεσε στους ιδιοκτήτες της πολυκατοικίας την απαίτηση να χτίσουν ένα μέρος για να ζουν, να εργάζονται και να παραμένουν. Wantedθελε ένα ευρύχωρο σαλόνι με ανοιχτή κουζίνα, όπου η οικογένεια θα μπορούσε να συγκεντρωθεί, να συνομιλήσει και να χαλαρώσει και να περιποιηθεί τους επισκέπτες με λιχουδιές.

Μεταμορφωμένος αχυρώνας διπλού στυλ

Διώροφο διαμέρισμα σοφίτας με ρουστίκ σπιτάκι τραπεζαρία ενιαίας διαρρύθμισης με κεκλιμένη στέγη

Ο προηγούμενος ιδιοκτήτης ανέβασε την αέτωστη στέγη κατά 10 μέτρα και χώρισε το δωμάτιο σε 2 επίπεδα. Η υπάρχουσα κατανομή του χώρου διαβίωσης έγινε από Αρχιτέκτονες Maxwan + αστικοί στη συνέχεια άλλαξε για να κάνει καλύτερη χρήση του διαθέσιμου χώρου διαβίωσης. Μόνο τα ανοίγματα της πρόσοψης ήταν πολύ μικρά και οπτικά κακώς τοποθετημένα και προσανατολισμένα. Αυτά έχουν επίσης επανασχεδιαστεί.

Το σπίτι G με δίρριχτη στέγη στην Ολλανδία

Ρουστίκ Σπίτι Σχέδιο Επέκταση Δοκάρια Παράθυρα Καναπέ Σετ

Η σύνδεση με τον έξω κόσμο καθίσταται δυνατή μέσω αποκλειστικών ανοιγμάτων παραθύρων. Η κατασκευή της οροφής κατευθύνει πολλή φωτεινότητα στο σπίτι μέσω λωρίδων φωτός. Η εσωτερική διαρρύθμιση του σπιτιού διαθέτει ένα ευρύχωρο σαλόνι με κουζίνα και τραπεζαρία με ενσωματωμένο τζάκι, τοποθετημένο στη μέση. Ο επάνω όροφος διαθέτει ένα άνετο καθιστικό όπου μπορείτε να απολαύσετε όμορφη θέα στο τοπίο. Το γκρι τζάκι και τα ορατά δοκάρια δίνουν έμφαση.

Οι χώροι μαγειρέματος, διαμονής και φαγητού στεγάζονται στο κυρίως δωμάτιο χωρίς διαχωριστικούς τοίχους

G-Haus Ολλανδία εσωτερική διακόσμηση καρέκλες τραπεζαρίας ανοιχτού σχεδιασμού

Οι λωρίδες φωτός αφήνουν πολύ ηλιακό φως

Διώροφο διαμέρισμα μετατρεπόμενο σπίτι με σετ σαλονιού με σέλα

Ρουστίκ δοκάρια 

Επέκταση σπιτιού με αερόστατη στέγη ανακαινισμένο-σύστημα ραφιών σκαλοπατιών-λωρίδες φωτός

Διατίθενται επίσης γραφείο στο σπίτι και αποθήκη

Ανακαινισμένη εσωτερική διακόσμηση σπιτιού ανακαίνιση τζάκι-σκάλες με δοκό-στέγη

Μοντέρνο σπίτι με αέτωμα σε μεζονέτα

Μεζονέτα διαμερίσματος Gable, ρουστίκ λευκοί βαμμένοι τοίχοι

Το κύριο σαλόνι ανοίγει στον εξωτερικό χώρο

Κρεμαστά σκαλοπάτια σκαλοπάτια μεζονέτα σπιτιού με κεκλιμένη οροφή ενσωματωμένο σύστημα ραφιών

Φωτογραφίες: Filip Dujardin

Οι ανοιχτοί χώροι – απόλυτα προστατευμένοι από τον άνεμο και τις καιρικές συνθήκες

Ανακαίνιση σπιτιού παλιός αχυρώνας πριν από τις εικόνες

Σπίτι με δίρριχτη στέγη – ανακαίνιση

G-Haus έργο εσωτερικής κατασκευής ξύλινα δοκάρια παλιό στυλ μεζονέτας αχυρώνα

Κάτοψη

G-Haus Ολλανδία κάτοψη-ανακαινισμένη κάτοψη σπιτιού