αρχιτεκτονική

Μοντέρνο σπίτι στο δάσος με γυάλινη πρόσοψη

Φωτισμός δάσους σπιτιού

Βρίσκεται σε μια πλαγιά, στη μέση του δάσους, αυτό το μικρό μοντέρνο Σπίτι στο δάσος προσφέρει εξαιρετική θέα χάρη στη γυάλινη πρόσοψη και την πρωτοποριακή κατασκευή. Το ξύλο χρησιμοποιήθηκε σε αφθονία στην κατασκευή αυτού του υπέροχου κτιρίου, το οποίο προορίζεται για εξοχική κατοικία μιας νέας οικογένειας. Το φυσικό χρώμα της πρόσοψης και οι μεγάλες πόρτες από γυαλί συνδέονται άψογα το εσωτερικό με το εξωτερικό, έτσι ώστε η μοντέρνα αρχιτεκτονική να είναι σε αρμονία με το περιβάλλον. Ταυτόχρονα, σχεδιάστηκε μια επίπεδη οροφή έτσι ώστε να μπορείτε να απολαύσετε πλήρως την όμορφη τοποθεσία.

Μοντέρνο σπίτι στο δάσος – ενδιαφέρουσα ανοιχτή κατασκευή

μοντέρνο-εξοχικό-δάσος-τζάκι

Οτι Σπίτι στο δάσος περιβάλλεται από πανέμορφη φύση παντού – από τη μία πλευρά μπορείτε να θαυμάσετε μια λίμνη, από την άλλη πλευρά ξεκινά το καταπράσινο δάσος. Παρ ‘όλα αυτά, η τοποθεσία είναι πολύ ευνοϊκή, καθώς το σπίτι προστατεύεται από τα αδιάκριτα βλέμματα από όλες τις πλευρές από πράσινη βλάστηση. Γι ‘αυτό οι αρχιτέκτονες του MW Works επέλεξε ένα ανοιχτό σχέδιο. Το εσωτερικό διατηρείται όσο το δυνατόν πιο απλό, έτσι ώστε η όμορφη περιοχή να έρθει καλύτερα στη δική της. Ο ήλιος μπαίνει άφθονα μέσα από τα παράθυρα και το ξύλο κάνει το σπίτι να φαίνεται άνετο. Το ανεξάρτητο τζάκι στο σαλόνι είναι στο ίδιο χρώμα με τον καναπέ και έτσι δίνει τόνους. Η διακόσμηση είναι απλή, αλλά ακόμα άνετη. Ένας μεγάλος γωνιακός καναπές, άνετη ξύλινη πολυθρόνα και το μεγάλο ράφι στον τοίχο είναι τα μόνα έπιπλα στο σαλόνι. Το υπνοδωμάτιο συνδέεται άψογα με το μπάνιο. Πουριστικές μορφές καθορίζουν τα έπιπλα.

Σπίτι στο δάσος με βεράντα στον τελευταίο όροφο

μινιμαλιστικό-σαλόνι-σχέδιο-σπίτι-δάσος

Το καλύτερο πράγμα σε αυτό Σπίτι στο δάσος είναι η βεράντα του τελευταίου ορόφου, στην οποία μπορείτε να φτάσετε με μια μεταλλική σκάλα στο ύπαιθρο και όπου αποκαλύπτεται μια όμορφη θέα. Ένας άνετος χώρος βεράντας σχεδιάστηκε επίσης μπροστά από το σπίτι. Το ξύλινο πάτωμα συνδέει οπτικά το αίθριο με το δάσος. Όλα φαίνονται πολύ φυσικά – αυτό είναι που κάνει αυτή τη μοντέρνα αρχιτεκτονική τόσο ελκυστική.

Γκρίζος καναπές στο σαλόνι

Σαλόνι-σαλόνι-τραπεζαρία

Μοντέρνα εξοπλισμένη κουζίνα

Βίλα μοντέρνα εξοπλισμένη κουζίνα

Μοντέρνο σαλόνι με παράθυρα από το δάπεδο μέχρι την οροφή

Υπνοδωμάτιο-υπέροχη θέα

Μεγάλη ανεξάρτητη μπανιέρα

Ξύλινο μπάνιο ανεξάρτητη μπανιέρα

Λίμνη εξωτερικής βεράντας

Υπνοδωμάτιο με δάσος στο σπίτι

Μοντέρνο σπίτι με γυάλινη πρόσοψη

Γυάλινη πρόσοψη-σπίτι-δάσος-μοντέρνα-αρχιτεκτονική

Σαλόνι με υπέροχη θέα

Αγροτική εξοχική πρόσοψη από γυαλί

Εξωτερική βεράντα στον τελευταίο όροφο και κλιμακοστάσιο

μοντέρνο-σπίτι-στο-δάσος-όμορφη-τοποθεσία