αρχιτεκτονική

Συναρπαστικό μινιμαλιστικό σπίτι στην Αυστρία

μινιμαλιστικό σπίτι-πρόσοψη-μπροστά

Εδώ είναι μια εταιρεία ακινήτων στο όμορφο περιβάλλον της Αυστρίας που προσφέρει καλό, μοντέρνο σχεδιασμό. Το Schafberg Garden House είναι ένα μοντέρνο μινιμαλιστικό σπίτι, χτισμένο σε ένα κτήμα στο Schafberg, μια λοφώδη περιοχή στο West End της Βιέννης, στην Αυστρία. Έχει σχεδιαστεί από τον αρχιτέκτονα DI Johann Lettner, ο οποίος αποφάσισε να διατηρήσει τον χαρακτήρα του πράσινου χώρου διαβίωσης και του κήπου όσο το δυνατόν περισσότερο.

Ένα πρωτότυπο, μινιμαλιστικό σπίτι στην Αυστρία

μινιμαλιστικό σπίτι - μοντέρνα πισίνα

Οι απαιτήσεις της τεχνολογίας παθητικών κατοικιών χρησιμοποιήθηκαν στην επιλογή οικοδομικών υλικών: η εκτεταμένη χρήση γυαλιού επιτρέπει τη βέλτιστη χρήση της ηλιακής ενέργειας, τα δομικά υλικά προσφέρουν εξαιρετικά μονωτικές τιμές και τα δομικά στοιχεία έπρεπε να μεταφέρονται και να αποσυναρμολογούνται εύκολα.

Το εσωτερικό στο μινιμαλιστικό σπίτι, Με μια συγκρατημένη παλέτα χρωμάτων και την απλή επιλογή υλικών, η θέα έξω δημιουργεί ένα κεντρικό σημείο, δηλαδή ένα μείγμα εσωτερικού και εξωτερικού. Είναι ένας από τους κανόνες του σύγχρονου σχεδιασμού. Υπάρχει επίσης ένα «υπόγειο» που ο αρχιτέκτονας χτίστηκε με γυάλινο τοίχο. Είναι εξίσου κομψό και φωτεινό με τους επάνω ορόφους.

Συναρπαστικός εσωτερικός σχεδιασμός σε ένα μινιμαλιστικό σπίτι

μινιμαλιστικό σαλόνι με ξύλινες λεπτομέρειες

Το Schafberg Garden Haus έχει γωνίες στο ακανόνιστο σχήμα τους που δημιουργούν ενσωματωμένα υπαίθρια σαλόνια και χώρους διασκέδασης. Κάποια προστατεύονται και άλλα σε υπαίθριο χώρο. Σε αυτό το μεγάλο μινιμαλιστικό σπίτι, υπάρχει μια κεντρική πλωτή σκάλα που προσφέρει ανεμπόδιστη θέα στη φύση. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με αυτό το έργο επισκεφθείτε τον αρχιτέκτονα DI Johann Lettner.

μινιμαλιστική εσωτερική διακόσμηση σε χρώμα σπιτιού

μινιμαλιστικό σαλόνι - καναπέδες με χρώμα

μινιμαλιστικός εσωτερικός σχεδιασμός - μοντέρνο μπάνιο