αρχιτεκτονική

Διαμέρισμα διακοπών στο χιονοδρομικό κέντρο στο Κολοράντο, ΗΠΑ

όμορφη-διακοπές-περιοχή σκι-Κολοράντο

Αυτό το στιλάτο Διαμέρισμα στην περιοχή του σκιτου Κολοράντο, ΗΠΑ διαθέτει πολυτελείς και άνετους εσωτερικούς χώρους, όμορφη θέα και βολική τοποθεσία. Το πρώτο πράγμα που σκέφτεστε όταν βλέπετε το όμορφο τοπίο στο παρασκήνιο είναι ότι πλησιάζουν οι διακοπές – έτσι έχουμε επιλέξει θεματικά ένα κατάλληλο εσωτερικό στυλ για εσάς – αυτό το πολυτελές ρετιρέ.

Διαμέρισμα διακοπών στην περιοχή του σκι στη μέση της φύσης

μοντέρνο-σαλόνι-διακοπές-διαμέρισμα-βουνά

Η εντυπωσιακή θέα στο περιβάλλον τονίζεται καλύτερα χάρη στην άφθονα τζάμια της πρόσοψης. Πώς είναι για α Διαμέρισμα στην περιοχή του σκι ακούστηκαν, οι αρχιτέκτονες του New Mood Design επέλεξαν τη φυσική γοητεία του τοίχου από φυσική πέτρα. Το διαμέρισμα προσφέρει συνολικό χώρο διαβίωσης 1828 τετραγωνικά μέτρα και εκτείνεται σε τρεις ορόφους. Τα υπνοδωμάτια και τα σαλόνια προσφέρουν εκπληκτική θέα στο περιβάλλον και στα βουνά. Μια κάβα προσφέρει μια επιλεγμένη συλλογή κρασιών, επτά μπάνια είναι αρκετά για όλους τους επισκέπτες. Η πέτρα χρησιμοποιήθηκε σε αφθονία – η επίπλωση φαίνεται άνετη χάρη στον φυσικό πέτρινο τοίχο. Τα πορτοκαλί και κίτρινα χρώματα δίνουν έμφαση στο εσωτερικό και συμβάλλουν στη μοντέρνα εμφάνιση του σχεδιασμού.

Διαμέρισμα διακοπών στην περιοχή του σκι με καλόγουστο εσωτερικό

Διαμέρισμα-βουνά-όμορφη θέα

Οι σχεδιαστές του Σχέδιο νέας σελήνης Έχω σκεφτεί τα πάντα – ο άνετος χώρος καθιστικού είναι ένας επιτυχημένος συνδυασμός μοντέρνων δερμάτινων επίπλων, λαμπερής κουζίνας και τοίχου από φυσική πέτρα και έγχρωμου ψηφιδωτού. Η παράδοση και η νεωτερικότητα είναι σε αρμονία Διαμέρισμα στην περιοχή του σκι στο Κολοράντο. Προτιμήθηκαν φυσικά υλικά για το εσωτερικό – ξύλο, γυαλί και πέτρα χρησιμοποιούνται σε αφθονία. Ένα ουδέτερο σχέδιο χρωμάτων καθορίζει τον εσωτερικό σχεδιασμό. Ο ενδιαφέρων φωτισμός και η μεγάλη τραπεζαρία είναι όμορφες προφορές σε έντονα χρώματα. Στα δωμάτια μπορείτε να απολαύσετε ένα κομψό εσωτερικό με επικαλυμμένους καναπέδες και σκαμπό και τηλεόραση. Τα μπάνια είναι συνήθως μινιμαλιστικά – με λευκές ανεξάρτητες μπανιέρες και ξύλινα έπιπλα μπάνιου. Η όμορφη θέα είναι η μόνη διακόσμηση που χρειάζεστε. Το μοντέρνο ενσωματωμένο τζάκι και η συλλογή κρασιών είναι επιπλέον πρόσθετα που μπορούν να απολαύσουν οι ιδιοκτήτες του ρετιρέ.

 Τζάκι στο σαλόνι

Σαλόνι-πέτρινος τοίχος-τζάκι-διαμέρισμα διακοπών

Μοντέρνα κουζίνα και τραπεζαρία με κίτρινες πινελιές

μοντέρνα ντουλάπια από ξύλο κουζίνας

Μπλε μωσαϊκό στην κουζίνα

Πίσω τοίχος κουζίνας-μπλε-μωσαϊκό

Μοντέρνο ευρύχωρο σαλόνι

μεγάλη-κουζίνα-διαμέρισμα-βουνά

Κίτρινες καρέκλες στην τραπεζαρία

τραπεζαρία με κίτρινες πινελιές

Πουριστικό μπάνιο

Διαμέρισμα στο μπάνιο του βουνού

Ρετιρέ στα βουνά

κομψά βουνά εξοχικής κατοικίας