αρχιτεκτονική

Φουτουριστική σύγχρονη αρχιτεκτονική – ένα αποστακτήριο στην Ιταλία

Σχεδιάστηκε από τους Massimiliano και Doriana Fuksas Architect

 μοντέρνο-φουτουριστικό-αποστακτήριο-Ιταλία

Αυτό είναι σίγουρα ένα κτίριο που θα μείνει αξέχαστο. Μπορεί να περιγραφεί μόνο ως φουτουριστικό και είναι πιο κοντά στην επιστημονική φαντασία παρά στην παραγωγή αλκοόλ. Είναι ένα εξαιρετικό παράδειγμα στην πραγματικότητα φουτουριστική σύγχρονη αρχιτεκτονική ένα αποστακτήριο, το αποστακτήριο Nardini Grappa ‘στη Βιτσέντσα της Ιταλίας, το οποίο χαρακτηρίζεται από έναν απίστευτο σχεδιασμό. Το έργο σχεδιάστηκε από τους καινοτόμους αρχιτέκτονες Massimiliano και Doriana Fuksas και ολοκληρώθηκε με επιτυχία το 2004.

Φουτουριστική μοντέρνα αρχιτεκτονική

φουτουριστική ποτοποιία αρχιτεκτονικής

Αυτός ο φουτουριστικός σχεδιασμός δεν μπορεί να περάσει απαρατήρητος. Η σύνθεση είναι απλά εξαιρετική. Δύο ογκώδη οβάλ σχήματα υψώνονται πάνω από μια ρηχή πισίνα. Υποστηρίζονται από γυάλινα και μεταλλικά δοκάρια και βλέπουν περισσότερα από διακόσμηση από την ταινία «War of the Worlds ως αποστακτήριο». Οι διαφανείς φόρμες είναι στην πραγματικότητα τα εργαστήρια. Την ημέρα που πέφτεις ιδιαίτερα για τη δική τους φουτουριστική μοντέρνα αρχιτεκτονική ενώ τη νύχτα εξαφανίζονται στις σκιές και είναι ελάχιστα αισθητές. Η φουτουριστική μοντέρνα αρχιτεκτονική έχει σχεδιαστεί με πρακτικό τρόπο

Οι επισκέπτες μπορούν να κάνουν μια χαλαρή βόλτα στο κτίριο και μια ειδική πλατφόρμα κάτω από την πισίνα προσφέρει συναρπαστική θέα. Το νερό παίζει σημαντικό ρόλο στο μοντέρνο σχεδιασμό – αφενός, είναι ένα φυσικό φράγμα που καθοδηγεί τους επισκέπτες στο αποστακτήριο και, αφετέρου, υπογραμμίζει την όμορφη κατασκευή. Μοντέρνος φωτισμός εγκαταστάθηκε κάτω από την πισίνα και δημιουργεί συναρπαστικά λαμπερά εφέ στο νερό φουτουριστική σύγχρονη αρχιτεκτονική έρχεται από μόνο του.

Κομψή φουτουριστική αρχιτεκτονική «επιπλέει στον αέρα

φουτουριστική-πρόσοψη-μοντέρνα-αρχιτεκτονική

Η μετάβαση από το υποβρύχιο στο υπεράκτιο είναι ένα μοναδικό ταξίδι. Ενώ το κτίριο πάνω από το νερό δίνει κυρίως έμφαση με τα κυκλικά σχήματά του, η κατασκευή κάτω από το επίπεδο του εδάφους είναι γεωμετρική και γωνιακή. Οι συμπαγείς τοίχοι από σκυρόδεμα έρχονται σε αντίθεση με τα διαφανή ανώτερα επίπεδα. Τα γυάλινα στοιχεία λειτουργούν ως σύνδεσμος μεταξύ των δύο τύπων. Η υποπεριοχή είναι καλά φωτισμένη και μια οπτική σχέση με την πάνω περιοχή έχει δημιουργηθεί μέσα από το μεγάλο παράθυρο. Δημιουργήστε αυτό λοιπόν φουτουριστική σύγχρονη αρχιτεκτονική από Αρχιτέκτονας Massimiliano και Doriana Fuksas την ψευδαίσθηση ότι «επιπλέεις» στον αέρα ακόμα και στο υπόγειο.

από τον Jaz

Σύγχρονη φουτουριστική αρχιτεκτονική

φουτουριστική αρχιτεκτονική Ιταλία

Αποστακτήριο με ενδιαφέρον σχέδιο

Γυάλινη πρόσοψη φουτουριστική αρχιτεκτονική

Αποστακτήριο στην Ιταλία με εξαιρετικά μοντέρνο εσωτερικό σχεδιασμό

μοντέρνο-φουτουριστικό-εσωτερικό

κομψή πρόσοψη – φουτουριστική αρχιτεκτονική

συναρπαστική-φουτουριστική-αρχιτεκτονική

μοντέρνα σκάλα

φουτουριστικό αποστακτήριο Ιταλία

Αίθουσα κάτω από το νερό

φουτουριστικό αμφιθέατρο σχεδιασμού

Εσωτερικό σε ένα σύγχρονο αποστακτήριο

μοντέρνο-φουτουριστικό-σχεδιασμό-αποστακτήριο