αρχιτεκτονική

Σχεδιασμός μικρού σπιτιού

Σχεδιάστηκε από το Moon Noon

μοντέρνο μικρό σπίτι

Το S Mahal House βρίσκεται στο Angpyeong-gun, στη Νότια Κορέα. Είναι ένα μοντέρνο σπίτι που ο Κορεάτης αρχιτέκτονας Μουν Χουν σχεδίασε για τον φίλο του. Ο πελάτης καθορίζει ένα μικρό σπίτι που θα ταιριάζει στον προϋπολογισμό και τις καθημερινές του ανάγκες. Wantedθελε να ζήσει εκεί με τη γυναίκα του και τους γονείς τους και να εκτρέψει ζώα. Γι ‘αυτό ήταν απαραίτητο αυτό σχεδιασμός μικρού σπιτιού Παρέχει αρκετό χώρο για όλους και έχει μια εσωτερική αυλή για τα ζώα.

Σχέδιο μικρού σπιτιού από τη Νότια Κορέα

μικρό σπίτι με αυλή

Ο αρχιτέκτονας Moon Hoon θα πρέπει να χειριστεί τις πολλές συνθήκες και έναν περιορισμένο προϋπολογισμό προσεκτικά και να επιλέξει φθηνά υλικά. Η περιοχή όπου έχτισε προσφέρει πολλούς πόρους – νερό, δάσος, ορυζώνα και χάλυβα για αναπαραγωγή ζώων. Οτι σχεδιασμός μικρού σπιτιού θα πρέπει να σχεδιάζεται με τέτοιο τρόπο ώστε η όμορφη περιοχή να έρχεται από μόνη της. Ο σχεδιαστής δημιούργησε μια ξεχωριστή αυλή για κάθε δωμάτιο και μια κοινή αυλή – δηλαδή συνολικά 7 αυλές! Μια βεράντα χωρίζει το ατσάλι για τα ζώα από το σαλόνι. Όλοι αυτοί οι ανοιχτοί χώροι μπήκαν σχεδιασμός μικρού σπιτιού εμφανίζονται οπτικά μεγαλύτερα. Ο ιδιοκτήτης προτιμούσε την Ινδία και τον πολιτισμό της και ως εκ τούτου διατέθηκε ένα ξεχωριστό δωμάτιο για κρεβάτια και χτίστηκε ένα sonarasi στην οροφή, το οποίο μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί ως πισίνα.

Μοντέρνος και συναρπαστικός σχεδιασμός μικρών σπιτιών

ενδιαφέρουσα ταράτσα σε μοντέρνο σχεδιασμό σπιτιού

Ο περιορισμένος προϋπολογισμός ήταν μόλις αρκετός για τα υλικά για την πρόσοψη – είναι σκληρά και κρύα, όπως τα περιγράφει ο ίδιος ο αρχιτέκτονας. Το κύριο μέρος της πρόσοψης είναι βαμμένο σε λευκό χρώμα, αλλά λόγω έλλειψης χρημάτων θα πρέπει να επιλέξει μεγάλες κουρτίνες από αδιάβροχο ύφασμα. Κινούνται και δημιουργούν μια μοναδική ατμόσφαιρα. Λόγω του ισχυρού ανέμου θα πρέπει να κάνετε χωρίς τις κουρτίνες αργότερα. ΕΝΑ σχεδιασμός μικρού σπιτιού αποδεικνύει ότι δεν μπορείτε να αγοράσετε πρωτοτυπία με χρήματα και ότι ένα όμορφο σπίτι μπορεί να χτιστεί ακόμη και με περιορισμένο προϋπολογισμό.

Του Κ.Χ. Χριστόβα

μοντέρνο μικρό σπίτι με ενδιαφέρουσα πρόσοψη

ενδιαφέρουσα σχεδίαση σπιτιού – λευκές κουρτίνες

συναρπαστικό σχέδιο - λευκές κουρτίνες στην αυλή

μοντέρνο εσωτερικό – κόκκινες κουρτίνες στο σαλόνι

κόκκινες κουρτίνες στο σαλόνι

ενδιαφέρουσα εξωτερική σκάλα με πέτρα από βότσαλο

συναρπαστικός σχεδιασμός σπιτιού - λευκή πρόσοψη

μικρό σπίτι με αυλή

μοντέρνα αυλή και βεράντα

μοντέρνα αρχιτεκτονική – μικρό σπίτι με γυάλινη πρόσοψη

μοντέρνα αρχιτεκτονική - μικρό σπίτι

μοντέρνος σχεδιασμός σπιτιού – κόκκινη κουζίνα

μικρή κόκκινη κουζίνα

συναρπαστικό σχέδιο – μικρό σπίτι

ενδιαφέρον σχέδιο - μικρό σπίτι