αρχιτεκτονική

Μοντέρνος σχεδιασμός οικολογικού σπιτιού από τις ΗΠΑ

καινοτόμος βιώσιμη μινιμαλιστική αρχιτεκτονική πρόσοψη

Cold store 02 – Σχεδιασμός οικολογικού σπιτιού  by LeanArch Architects είναι μια μονοκατοικία στην περιοχή Gaslight District του Μανχάταν Μπιτς. Τα ηλιακά τροφοδοτούμενα ενιαία σπίτια χαρακτηρίζονται από μεγάλες συρόμενες γυάλινες πόρτες που δημιουργούν οπτική και φυσική συνέχεια μεταξύ των εσωτερικών χώρων και των διασκεδαστικών χώρων, όπως βεράντες και βεράντες οροφής, σχεδιασμένες με βιομηχανική-κομψότητα..

Μοντέρνο και βιώσιμο – σχεδιασμός οικολογικού σπιτιού

βιώσιμη μινιμαλιστική αρχιτεκτονική - σχεδιασμός κήπου

Αυτό το σύγχρονο στιλ συνδυάζεται σε 4.080 τετραγωνικά μέτρα με δροσερή πρόσοψη και μοντέρνο εσωτερικό. Η απόδειξη ότι το στιλάτο σημαίνει βιώσιμο είναι αυτή Σχεδιασμός οικολογικού σπιτιού Ονομάζεται “πράσινο”. Το σπίτι διαθέτει πράσινες τεχνολογίες και υπερσύγχρονη θερμική θέρμανση στον δεύτερο και τρίτο όροφο.

Καινοτόμος βιώσιμη μινιμαλιστική αρχιτεκτονική από τις ΗΠΑ

πρωτοποριακή μινιμαλιστική αρχιτεκτονική - έγχρωμη διακόσμηση

Χρησιμοποιεί επίσης φύλλο αλουμινίου για να αποδίδει θερμότητα πιο αποτελεσματικά και δάπεδα από σκυρόδεμα με συστήματα θέρμανσης με ακτινοβολία. Και είναι πραγματικά βιώσιμο! Η μόνωση είναι κατασκευασμένη από ανακυκλωμένα υλικά. Ολόκληρη η δυτική πλευρά του σπιτιού προσφέρει μια πραγματικά πλούσια θέα 180 μοιρών στην παραλία, το νερό, και μπορείτε ακόμη και να δείτε την ακτή του Μανχάταν.

πρωτοποριακή βιώσιμη αρχιτεκτονική προφορά - σκάλες

βιώσιμη κουζίνα μινιμαλιστικής αρχιτεκτονικής

καινοτόμος βιώσιμη εσωτερική τραπεζαρία