αρχιτεκτονική

Σύγχρονο σπίτι με ξύλινη πρόσοψη στη Γερμανία

μοντέρνο σπίτι-με-ξύλινη-πρόσοψη

ΕΝΑ Σπίτι με ξύλινη πρόσοψη στο Μέμινγκεν συνδυάζει το παραδοσιακό στυλ και τη μοντέρνα αρχιτεκτονική. Οι αρχιτέκτονες από το Soho σχεδίασαν αυτό το σπίτι έτσι ώστε να ξεχωρίζει από τα άλλα και να αποπνέει μια συγκεκριμένη ατομικότητα. Ονομάστηκε MuUGN House, το έργο βασίστηκε σε ένα τυπικό γερμανικό σχέδιο κατασκευής, το οποίο χάρη στο σκούρο ξύλο δίνει στο σχέδιο μια ρουστίκ εμφάνιση. Τα ξύλινα πάνελ καλύπτουν ολόκληρη την πρόσοψη και πίσω τους κρύβεται ένα εκπληκτικά φωτεινό εσωτερικό. Τα σκούρα χρώματα και τα ασύμμετρα τοποθετημένα παράθυρα κάνουν το κτίριο να φαίνεται ενδιαφέρον και τραβούν την προσοχή όλων.

Σπίτι με ξύλινη πρόσοψη και μοντέρνο εσωτερικό

ενδιαφέρουσα σχεδίαση σκάλας

Οτι Σπίτι με ξύλινη πρόσοψη ταιριάζει καλά με το περιβάλλον και δείχνει ορισμένες ομοιότητες με τα άλλα κτίρια στο δρόμο, αλλά το έργο επαναπροσδιορίζει την κλασική έννοια της παραδοσιακής κατασκευής. Μια μοντέρνα, μεγάλη εξωτερική βεράντα με δάπεδο από ανοιχτόχρωμο ξύλο και επιπλωμένη με μοντέρνα έπιπλα βεράντας υπόσχεται υπέροχο χρόνο σε εξωτερικούς χώρους για όλη την οικογένεια. Η συντηρητική πρόσοψη προστατεύει τους κατοίκους από τα περίεργα βλέμματα των περαστικών και εξακολουθεί να επιτρέπει αρκετό ηλιακό φως στο σπίτι.

Σπίτι με ξύλινη πρόσοψη – μινιμαλιστικό εσωτερικό

ρουστίκ διακόσμηση ξύλινα δοκάρια

Μέσα από Σπίτι με ξύλινη πρόσοψη το εσωτερικό είναι φωτεινό και φιλόξενο. Το ξύλο χρησιμοποιήθηκε επίσης εδώ σε αφθονία, τουλάχιστον σε ανοιχτό μπεζ χρώμα. Οι τοίχοι έχουν βαφτεί λευκά και μόνο σκούρα ξύλινα δοκάρια θυμίζουν την παραδοσιακή αρχιτεκτονική. Ένα ζεστό εσωτερικό με πολλές γωνίες ανάγνωσης, ένα μοντέρνο νησί κουζίνας και ένα μεγάλο ράφι βιβλίων στο σαλόνι τραβούν τα βλέμματα. Το κλιμακοστάσιο είναι επίσης πολύ καινοτόμο – η κατασκευή “επιπλέει” πάνω από το πάτωμα και ταυτόχρονα δεν υπάρχει κίνδυνος πτώσης. Μπορείτε να δείτε καθαρά ότι τα φυσικά υλικά προτιμήθηκαν στην κατασκευή – οι τοίχοι από ξύλο, γρανίτη και φυσική πέτρα είναι τα καθοριστικά χαρακτηριστικά του εσωτερικού. Το σπίτι του Αρχιτεκτονική SoHo είναι οριστική απόδειξη ότι δεν υπάρχουν όρια στη δημιουργικότητα και τη φαντασία.

Σύγχρονη αρχιτεκτονική από τη Γερμανία

Σπίτι Γερμανία μοντέρνα αρχιτεκτονική

Γκρι μπάνιο

γκρι τοίχος μπάνιου από φυσική πέτρα

Μοντέρνα εξοπλισμένη κουζίνα

μοντέρνα σχεδίαση σπιτιού εξοπλισμένη κουζίνα