αρχιτεκτονική

Το μοντέρνο σπίτι “Ross Street” – ένα έργο τέχνης στη Μελβούρνη

μοντέρνο ατσάλινο σπίτι - ενδιαφέρουσα πρόσοψη

Το Ross Street House στη Μελβούρνη είναι αυτό μοντέρνο σπίτι κατασκευασμένο από ξύλο, ψευδάργυρο και σκυρόδεμα, σχεδιασμένο από τους Robert Mills Architects. Οριζόντιες τέντες από ψευδάργυρο, μια σπειροειδή σκάλα, κολώνες επενδεδυμένες με χρώμιο και παράθυρα χωρίς πλαίσιο μετατρέπουν αυτό μοντέρνο σπίτι σε ένα έργο τέχνης. Οι λεπτομέρειες από ξύλο και γυαλί τονίζουν τον σχεδιασμό.

Μοντέρνος σχεδιασμός – ένα μινιμαλιστικό σπίτι στη Μελβούρνη

σύγχρονη ιδιοκτησία - σπειροειδής σκάλα - σχέδιο

Ο εσωτερικός σχεδιασμός χαρακτηρίζεται από το φωτεινό και μοντέρνο στυλ του, ενώ τα μεγάλα παράθυρα αφήνουν φως μοντέρνο σπίτι άδεια. Έξω υπάρχει μια πισίνα 13,5 σε όλο το μήκος του βόρειου τοίχου. Μια γλυπτή σκάλα από χάλυβα, επηρεασμένη από το έργο του αρχιτέκτονα David Chipperfield, βρίσκεται στο κέντρο του ισογείου και οδηγεί στον δεύτερο όροφο, ο οποίος φωτίζεται από ένα στρογγυλό παράθυρο στην οροφή και προσφέρει μια απέραντη ουράνια θέα.

μια καινοτόμα ιδέα από την Αυστραλία – το μοντέρνο σπίτι “Ross Street”

μοντέρνος φεγγίτης σπιτιού - ενδιαφέρον σχέδιο

Οι εσωτερικοί χώροι στο μοντέρνο σπίτι είναι μινιμαλιστικά και στιλάτα. Δροσερός ανοξείδωτος χάλυβας, τραγανές γραμμές και μια λευκή παλέτα χρωμάτων έχουν χρησιμοποιηθεί για να κάνουν το σπίτι να φαίνεται μοντέρνο και πολυτελές. Τα υλικά ποικίλλουν από αμερικανική βελανιδιά, ασβεστόλιθο και σκυρόδεμα έως γυαλιστερή λάκα, χρώμιο και γυαλί. Η επιθυμία για μακροζωία ενθάρρυνε τη χρήση επιφανειών και εξαρτημάτων υψηλής ποιότητας.

μινιμαλιστικό εσωτερικό σε ένα τσιμεντένιο σπίτι

μοντέρνα εσωτερική διακόσμηση σπιτιού - μινιμαλιστική αρχιτεκτονική

Προσεκτικός χωροταξικός σχεδιασμός στο μοντέρνο σπίτι μεγιστοποιεί τον διαθέσιμο χώρο και διευκολύνει τη μετακίνηση μεταξύ εσωτερικών και εξωτερικών χώρων, κάτι που έχει θεμελιώδη σημασία για τους πελάτες. Μια χαμηλή οριζόντια πλατφόρμα δημιουργεί μια γραμμική σύνδεση και συνδέεται άψογα με την ανοιχτή αυλή, ενώ ένας διάδρομος επιβεβαιώνει αυτή τη σύνδεση μεταξύ του υπνοδωματίου, του υπνοδωματίου επισκεπτών και του μπάνιου. Ο φυσικός αερισμός παρέχεται μέσω των αυτόματων συρόμενων θυρών και των ανοιχτών εσωτερικών χώρων που ρέουν. Οι περιστρεφόμενες πόρτες οδηγούν στη μελέτη στο τέλος της κουζίνας. Αυτός ο εκλεπτυσμένος, ισορροπημένος και αρμονικός σχεδιασμός προσφέρει μερικές καινοτόμες και ενδιαφέρουσες λεπτομέρειες.

πρωτοποριακός σχεδιασμός σπιτιού - εξοπλισμός κουζίνας

μοντέρνο σπίτι πίσω