αρχιτεκτονική

Το See-Haus συνδυάζει τέχνη και σχέδιο

μινιμαλιστικό παραλιακό σπίτι

Οτι Σπίτι στη λίμνη Το έργο βρίσκεται στο Esposende της Πορτογαλίας. Το απίστευτα απλό περιγράφει καλύτερα αυτό το μινιμαλιστικό σπίτι. Το απλό, γεωμετρικό σχήμα είναι χαρακτηριστικό του εξωτερικού σχεδιασμού. Τα κυβιστικά στοιχεία είναι αρμονικά ισορροπημένα. Το laitmotif less is more »περιγράφει μια απλή δομή με μεγάλη επιρροή. Αυτό το μινιμαλιστικό σπίτι δεν θα αρέσει σε όλους, φυσικά, αλλά εκείνοι που τους αρέσει η μινιμαλιστική αρχιτεκτονική σίγουρα θα εκτιμήσουν αυτό το κτίριο.

Το σπίτι της λίμνης – μινιμαλιστική αρχιτεκτονική από την Πορτογαλία

γωνιακό σχήμα - ένα μοντέρνο σπίτι στην Πορτογαλία

Οι αρχιτέκτονες του VA-Studio προσπαθούν να είναι δημιουργικοί με κάθε νέο έργο. Για το σκοπό αυτό, ανέπτυξαν μια διεπιστημονική προσέγγιση. Το VA υποστηρίχθηκε από μια ευέλικτη ομάδα διαφορετικών καλλιτεχνών. Το αποτέλεσμα είναι ένας πρωτότυπος, φρέσκος σχεδιασμός σπιτιού που Σπίτι στη λίμνη. Or όπως εξηγούν οι ίδιοι οι αρχιτέκτονες:

«Η συνεργασία μεταξύ καλλιτεχνών και σχεδιαστών με πειραματικό τρόπο οδήγησε σε μια νέα ιδέα – έναν χώρο όπου η τέχνη και η αρχιτεκτονική μπορούν να ζήσουν κάτω από μια στέγη»

Το See-Haus συνδυάζει τέχνη και αρχιτεκτονική

μινιμαλιστική μοντέρνα αρχιτεκτονική από την Πορτογαλία

Αυτός ο μινιμαλιστικός σχεδιασμός σπιτιού είναι αναμφίβολα πολύ μοντέρνος, αλλά εξακολουθούν να υπάρχουν κάποιες ομοιότητες με την παραδοσιακή αρχιτεκτονική. Οτι Σπίτι στη λίμνη προσαρμόζεται καλά στο περιβάλλον – είναι μια απλή μονοόροφη κατασκευή με επίπεδη οροφή. Η πρόσοψη αποτελείται από απλά γωνιακά σχήματα και είναι επενδυμένη με λευκό γύψο. Οι λευκοί τοίχοι έρχονται σε αντίθεση με τη μαύρη πόρτα και τα κουφώματα. Οι κόκκινες κουρτίνες δίνουν έμφαση. Οτι Σπίτι στη λίμνη συνδυάζει στοιχεία από το στιλ του αστικού και του εξοχικού σπιτιού. Οι σαφείς γραμμές έρχονται σε αντίθεση με τους τοίχους από γρανίτη. Οι αντανακλάσεις στα παράθυρα κάνουν το σπίτι να μοιάζει με μέρος του δάσους. Οτι Σπίτι στη λίμνη κατασκευάστηκε με τέτοιο τρόπο ώστε οι κάτοικοί του να μπορούν να απολαύσουν έναν ιδιωτικό χώρο. Τα φυτά και τα δέντρα προστατεύουν το σπίτι από το «αστικό χάος». Είναι τόσο εύκολο να δημιουργήσετε ένα πραγματικό καταφύγιο από την ταραχώδη ζωή της πόλης, ένα τέλειο παραθαλάσσιο σπίτι.

Από την Τζαζ

μινιμαλιστικός σχεδιασμός σπιτιού – ιδέα από το VA Studio στην Πορτογαλία

μινιμαλιστικός εσωτερικός σχεδιασμός στο σπίτι της λίμνης

Λευκό μινιμαλιστικό εσωτερικό σχέδιο με ξύλινο πάτωμα

ενδιαφέρον μινιμαλιστικό σχέδιο παράκτιου σπιτιού

A + A by DVA Arhitekta- ένα λευκό σπίτι με αφηρημένο εξωτερικό σχέδιο