αρχιτεκτονική

Αρχιτέκτονες σπίτι στην Αυστραλία σε μινιμαλιστικό στιλ από τον Turner

κτίριο μινιμαλιστικής αρχιτεκτονικής εσωτερική διακόσμηση σύγχρονη ακτή πισίνας

Το σύγχρονο τριώροφο Σπίτι αρχιτεκτόνων από Γυμναστής βρίσκεται στο Bingola της Αυστραλίας. Το κτίριο αποτελείται από τρεις ξεχωριστούς όγκους κτιρίων, οι οποίοι αντιπροσωπεύουν την ανάπτυξη ενός παραδοσιακού τρίπλευρου έργου για το σχεδιασμό του ιδρύματος, το εσωτερικό του κτιρίου και την κορυφή του κτιρίου. Το παραλιακό σπίτι χαρακτηρίζεται από το μινιμαλιστικό στιλ. Γοητεύει την εμφάνιση των περαστικών με αρχιτεκτονική τέχνη και εντυπωσιακό εσωτερικό και εξωτερικό σχεδιασμό.

Σύγχρονο αρχιτεκτονικό σπίτι στην Αυστραλία – φανταστικό έργο

αρχιτέκτονες σπίτι τζάμια μινιμαλιστικό σερπεντίν fronton μοντέρνο σχεδιασμό

Οτι Σπίτι αρχιτεκτόνων έχει ένα ενδιαφέρον σχέδιο. Δίπλα στην είσοδο του σπιτιού υπάρχουν τσιμεντένιες σκάλες που οδηγούν σε μια μικρή εσωτερική αυλή. Ο σχεδιασμός δείχνει τη λεπτομερή δομή των επιμέρους στοιχείων. Οι εξωτερικοί τοίχοι με επένδυση από πέτρα χρησιμεύουν ως τοίχοι αντιστήριξης τοπίου. Οι ανοιχτοί χώροι διαβίωσης βρίσκονται σε στέρεα θεμέλια ως ενσωματωμένο αρχιτεκτονικό στοιχείο. Η οροφή πάνω από το σαλόνι καταρρέει για να πιάσει το σκανδιναβικό φως του ήλιου και να προσφέρει σκιά το καλοκαίρι. Τέντες και κιγκλιδώματα εκτείνονται στο δεύτερο επίπεδο διαβίωσης με νότιο προσανατολισμό. Μια εξωτερική βεράντα προσφέρει όμορφη θέα στον ωκεανό. Στο υπνοδωμάτιο του δεύτερου ορόφου, τα τζάμια των τοίχων δείχνουν ένα εντυπωσιακό τοπίο. Όλη η φύση από έξω μπαίνει. Και αυτό είναι μόνο μία από τις λεπτομέρειες που δημιουργούν τον ελκυστικό εσωτερικό σχεδιασμό. Μπορείτε να απολαύσετε αυτή τη θέα από τα νότια δωμάτια, ενώ οι δυτικές και ανατολικές προσόψεις έχουν μικρότερα παράθυρα. Αυτό διατηρεί την ιδιωτική ατμόσφαιρα στο σπίτι και μεταφέρει μια αίσθηση ευεξίας.

Μινιμαλισμός σε εσωτερικό και εξωτερικό σχεδιασμό – Architects House by Turner

beach house turner design μοντέρνα επένδυση τοίχου αυλή σερπεντίνικη αρχιτεκτονική

Ο κομψός σχεδιασμός παραμένει αδιαμφισβήτητος. Οτι Σπίτι αρχιτεκτόνων στην Αυστραλία έχει επιλεγμένο συνδυασμό χρωμάτων. Όχι μόνο τα χρώματα των τοίχων αλλά και τα έπιπλα διατηρούνται σε μινιμαλιστικό στιλ. Στο σαλόνι του δεύτερου ορόφου υπάρχουν λευκά επικαλυμμένα έπιπλα. Από το σαλόνι έχετε άμεση πρόσβαση στο μπαλκόνι, το οποίο είναι επιπλωμένο με μαύρα έπιπλα. Τα κλασικά χρώματα σε αντίθεση έχουν συνδυαστεί αποτελεσματικά μεταξύ τους στο εσωτερικό. Το μοντέρνο σπίτι σχεδιαστών διαθέτει κήπο με εξωτικά δέντρα και γκαζόν. Ένα ξύλινο μονοπάτι οδηγεί στην είσοδο του παραλιακού σπιτιού. Μπορεί να ειπωθεί ότι αυτό το αρχιτεκτονικό έργο τέχνης συνδυάζεται τέλεια με το περιβάλλον τοπίο.

Παραθαλάσσιο σπίτι με ανοιχτή βεράντα και ξύλινη επένδυση 

παραλιακό σπίτι μοντέρνα έπιπλα βεράντας αρχιτεκτονικής εξωτερικού σχεδιασμού γυμναστή

Εσωτερικό στο αρχιτεκτονικό σπίτι

παραλιακό σπίτι μοντέρνο εσωτερικό σχεδιασμό εσωτερική αρχιτεκτονική turner

Ζωηρή εικόνα στο υπνοδωμάτιο

παραλιακό σπίτι μοντέρνα εσωτερική αρχιτεκτονική αρχιτεκτονική μινιμαλιστική αυστραλιανή επένδυση τοίχων

Διακοσμητικός σχεδιασμός πρόσοψης με ξύλινα στοιχεία

εξωτερική σχεδίαση εξωτερική σχεδίαση τζαμιών παραλιακών σπιτιών μοντέρνα αυστραλιανή αρχιτεκτονική

Εξωτερικός σχεδιασμός και διακόσμηση από ξύλο

beach house turner κατασκευή ξύλινο εξωτερικό σχέδιο μοντέρνο μινιμαλιστικό

Το γκαράζ βρίσκεται στη σοφίτα ως μέρος ολόκληρης της αρχιτεκτονικής

αρχιτεκτονική μονοκατοικίας αρχιτεκτονική turner κατασκευή μοντέρνο γκαράζ πέτρινα πλακάκια ξύλο

Άποψη από το μπροστινό μέρος του σπιτιού των αρχιτεκτόνων Turner

αρχιτεκτονική strandhaus turner τοποθεσία μινιμαλιστική εξωτερική σχεδίαση αυλή κήπου