αρχιτεκτονική

Εκθεσιακό Κέντρο Zoomlion – μοντέρνα αρχιτεκτονική με αφηρημένα σχήματα

εκθεσιακό κέντρο zoomlion μοντέρνα αρχιτεκτονική Κίνα

Εκθεσιακό Κέντρο Zoomlion και η εταιρική έδρα είναι εξαιρετική μοντέρνα αρχιτεκτονική, που πέφτει επίσης στο κρίσιμο και έντονο μάτι. Ο λόγος που επιλέξαμε αυτό το κτίριο ως παράδειγμα μιας πραγματικά σύγχρονης οργάνωσης της αστικοποίησης στις πιο σημαντικές βιομηχανικές και ταχέως αναπτυσσόμενες πόλεις είναι η τέλεια αντίληψη για λειτουργικότητα και κομψότητα. Η έντονη παρουσία σύγχρονων στοιχείων και μεθόδων σύνδεσης και συνεργασίας είναι άμεσα εμφανής.

Η μοντέρνα αρχιτεκτονική συνδυάζει τεχνολογία και φύση

Το λαμπρό κτίριο του Εκθεσιακού Κέντρου Zoomlion αποτελείται από Αμερικανούς σχεδιαστές και αρχιτέκτονες amphibianArc Studio δημιουργήθηκε. Σας ανέθεσαν αυτό το δύσκολο έργο να σχεδιάσετε κάτι πραγματικά μοναδικό και διαφορετικό για τον κατασκευαστή μηχανών Zoomilion – τον κορυφαίο κατασκευαστή οχημάτων στην Κίνα. Το έργο είναι σίγουρα επιτυχές και βρίσκεται στο κεντρικό τμήμα της πόλης Changsha, το οποίο είναι ένα ταχέως αναπτυσσόμενο βιομηχανικό τμήμα της επαρχίας Χουνάν. Με θέα στο ερευνητικό πάρκο, το κτίριο είναι ένα όμορφο παράδειγμα επιτευγμάτων και στους δύο τομείς – τη βιομηχανία και τη σύγχρονη αρχιτεκτονική.

Σύγχρονη αρχιτεκτονική με καινοτομία

σύγχρονη αρχιτεκτονική κίνηση τεχνολογία zoomlion

Η ιδέα πίσω από το εκθεσιακό κέντρο Zoomlion είναι πολύ μοντέρνα και συμπαγής. Η κύρια ιδέα πίσω από αυτό το κτίριο είναι να γίνει ένα ιδανικό μέρος για εκθέσεις εκδηλώσεων και εορτασμούς μεγάλων κινεζικών εταιρειών. Οι σχεδιαστές και οι αρχιτέκτονες πίσω από το έργο μετέφρασαν την αποστολή της εταιρείας στην κατασκευή. Μετά την ιδέα του μεγάλου και τέλειου συνδυασμού μεταξύ φύσης και ανθρώπινης προόδου, αυτό έγινε μοντέρνα αρχιτεκτονική χτισμένο.

σαν φτερά πεταλούδας

μοντέρνα αρχιτεκτονική zoomlion εκθεσιακό κέντρο πτέρυγα πεταλούδα

Αυτό που είναι πραγματικά διαφορετικό και ευρηματικό για το έργο είναι η μετασχηματιστική λειτουργία. Το κτίριο μπορεί να αλλάξει σχήμα με τρόπο που κόβει την ανάσα χάρη στις τελευταίες επιστημονικές και βιομηχανικές εξελίξεις. Επιπλέον, το κτίριο φαίνεται εντελώς φοβερό σε οποιαδήποτε θέση, ειδικά όταν οι σύγχρονες εγκαταστάσεις φωτισμού είναι ενεργοποιημένες.

Καινοτόμος δύναμη

σύγχρονη αρχιτεκτονική καινοτόμο εκθεσιακό κέντρο zoomlion της Κίνας

Το εκθεσιακό κέντρο Zoomlion Head Head έχει σχεδιαστεί για να μιμείται τις κινήσεις εντόμων, πεταλούδων και δράκων. Οι γυάλινες και συμπαγείς ανοξείδωτες πλατφόρμες κινούνται εύκολα, δημιουργώντας την ψευδαίσθηση μιας πεταλούδας κατά την πτήση και ενός χαρταετού που ανοίγει τα φτερά της.

οικολογικό σχεδιασμό

μοντέρνα αρχιτεκτονική zoomlion εκθεσιακό κέντρο οικολογική χρήση του φωτός

Το εκθεσιακό κέντρο Zoomlion είναι χτισμένο σε τέσσερις ορόφους. Το πολύπλοκο μοτίβο και στους τέσσερις ορόφους είναι το κεντρικό στοιχείο στη φιλική προς το περιβάλλον αποστολή των σχεδιαστών – να πιάνουν και να χρησιμοποιούν φυσικό φως. Το όλο εγχείρημα παρουσίασε μια διαφορετική άποψη γι ‘αυτούς μοντέρνα αρχιτεκτονική ως πραγματικό αριστούργημα.

επαρκή συχνότητα φωτός

μοντέρνα αρχιτεκτονική zoomlion εκθεσιακό κέντρο επίπτωσης φωτός

Νυχτερινός φωτισμός

μοντέρνα αρχιτεκτονική zoomlion εκθεσιακό κέντρο νυχτερινός φωτισμός

Φωτισμός και ωραία εφέ

μοντέρνα αρχιτεκτονική zoomlion φωτισμός εταιρικών κεντρικών γραφείων

Εξωτερικός σχεδιασμός

εκθεσιακό κέντρο zoomlion πεταλούδα σύγχρονης αρχιτεκτονικής

εκθεσιακό κέντρο zoomlion εταιρεία έδρα σύγχρονης αρχιτεκτονικής

Bird’s eye       μοντέρνα αρχιτεκτονική εκθεσιακό κέντρο zoomlion Κίνα

Θέα από το δρόμο

μοντέρνα αρχιτεκτονική zoomlion εκθεσιακό κέντρο αφηρημένα σχήματα

Η σύγχρονη αρχιτεκτονική και η σχέση εσωτερικού και εξωτερικού

Υπηρέτρια