Σχεδιασμός, τρόπος ζωής

Μετατρέψιμο σκάφος – πολυτελής ιδέα από τον Kormaran

Πρωτότυπο ξύλινη βάρκα με ξύλο

Τα συμβατικά σκάφη δεν μπορούν να αλλάξουν τις ακτοπλοϊκές τους δραστηριότητες, κάτι που συμβαίνει Κορμαράν δεν ισχύει. ΕΝΑ μετατρέψιμο σκάφος από το Kormaran, το οποίο συνδυάζει την κινητικότητα του μονοπλαισίου για γρήγορους ελιγμούς με τη δύναμη του πολλαπλού κύτους του καταμαράν και του τριμαράν. Επιπλέον, αυτό το «μετατρέψιμο» κορμάνης μπορεί να μεταμορφωθεί σε μια μεγάλη πλατφόρμα κολύμβησης με λεπτές κινήσεις.

Μετατρέψιμο σκάφος- η έννοια της κατασκευής

Κολυμβητές-σε-βάρκες-στο νερό-το-μοντέρνο

ΕΝΑ μετατρέψιμο σκάφος ως υδροπτέρυγο διευρύνει την έννοια του Kormaran. Τα πλεονεκτήματα είναι προφανή – υψηλότερη ταχύτητα με λιγότερη κατανάλωση ενέργειας και μεγαλύτερη άνεση οδήγησης χάρη στην αποσύνδεση των κυμάτων του νερού. Κατασκευασμένο από άνθρακα και αυτοκινούμενο, το σκάφος που μεταμορφώνει συνδυάζει την ενσωματωμένη τεχνολογία της Formula 1 με ένα ελαφρύ προφίλ, παρόμοιο με την τεχνολογία αεροσκαφών και τις τελευταίες προφυλάξεις ασφαλείας. Κάνουν το Kormaran ένα σκάφος υψηλής τεχνολογίας, οπλισμένο με τις υψηλότερες απαιτήσεις της σύγχρονης εποχής. Ακολουθεί λεπτομερής προβολή και μια μικρή συλλογή εικόνων του πρωτοτύπου.

 Μετατρέψιμο σκάφος από το Kormaran για μια απίστευτη οδηγική εμπειρία στο νερό

Επιβάτες πτέρυγες για ξαπλώστρες

Το γραφείο ανάπτυξης του Σάλτσμπουργκ εφευρίσκει α μετατρέψιμο σκάφος και συνδυάζει το μονοκάουλο με το πολλαπλό κέλυφος για μια εντυπωσιακή οδηγική εμπειρία. Χάρη στους κολυμβητές, οι οποίοι είναι διπλωμένοι κατά τη διάρκεια του ταξιδιού, έχετε μια αθλητική εμπειρία στο νερό, ενώ με τους κολυμβητές που ξεδιπλώνονται μπορείτε να απολαύσετε μια ευρεία περιοχή ηλιοθεραπείας και ακόμη και να φτάσετε στην παραλία όσο το δυνατόν πιο κοντά, άνετα για να φτάσετε από τους επιβάτες. Περισσότερες τεχνικές λεπτομέρειες θα παρουσιαστούν στο κοινό το καλοκαίρι όταν το πρωτότυπο είναι έτοιμο για τους θεατές!

Έλικα πλωτήρα νερού κύτους

Πρωτότυπο στο νερό 

Sail-boat-by-Kormaran-wood look

Τεχνολογία της νεωτερικότητας με το σχήμα του μετασχηματισμού

Πρωτότυπο-του-Kormaran-boat

Το όραμα του Κορμαράν

Πρωτότυπο τεχνολογία κίνησης φωτογραφιών

Ενεργοί μηχανισμοί και σύστημα ελέγχου

Μοτίβο κίνησης ενέργειας κινητήρα

Υλικό άνθρακα

Μπροστινή όψη εμπορικού σήματος στο σκάφος

Βαθμός διεύθυνσης-βαθμός-σκάφος-από-κορμαράν

Πολυτελής μπότα με δερμάτινο εσωτερικό

Εξοπλισμός με κουμπιά με ξύλινη εμφάνιση

Εσωτερικός σχεδιασμός-σκάφους Kormaran

Ενέργεια-λειτουργία-και-κατανάλωση-του-σκάφους

Boot-from-above πρωτότυπο ξύλινο look