φωτισμός

17 ασυνήθιστες λάμπες σχεδιαστών φέρνουν τη δημιουργικότητα και το στυλ στο σπίτι

φώτα σχεδιαστών φέρνουν δημιουργικότητα και στυλ στην Αίγυπτο

Μην ξεγελιέστε από αυτά τα ασυνήθιστα Φωτιστικά σχεδιαστών εμπνεύστε και επιλέξτε τον πιο δημιουργικό και ενδιαφέρον φωτισμό για το εσωτερικό σας. Αυτά τα δροσερά σχέδια λαμπτήρων θα φρεσκάρουν το διαμέρισμά σας και θα γίνουν γρήγορα έμφαση στο σπίτι σας.

Φωτιστικά σχεδιαστών από τους Beau et Bien – το σχέδιο Ombrella

οι σχεδιαστικές λάμπες φέρνουν δημιουργικότητα και στυλ στην ομπρέλα

ο Φωτιστικά σχεδιαστών από τους Beau et Bien είναι ένα πραγματικό βλέμμα. Το μοντέλο Ombrella είναι ένα φωτιστικό δαπέδου με μοναδικό σχεδιασμό που είναι κατάλληλο τόσο για εσωτερική όσο και για εξωτερική χρήση. Με το ασυνήθιστο σχήμα του, αυτός ο λαμπτήρας είναι ιδανικός για ένα μοντέρνο εσωτερικό. Ο σχεδιασμός Ombrella διατίθεται σε διαφορετικά χρώματα.

Οι σχεδιαστές λάμπες από Bocci – πολυέλαιοι από γυαλί με σφαιρικό σχήμα

φώτα σχεδιαστών φέρνουν δημιουργικότητα και στυλ στο bocci

ο Φωτιστικά σχεδιαστών από Bocci είναι διάσημοι παγκοσμίως. Οι σφαιρικοί γυάλινοι πολυέλαιοι είναι ιδιαίτερα εντυπωσιακοί και δημιουργούν μια κομψή και μαγική ατμόσφαιρα στο σπίτι σας. Το Bocci φημίζεται για τον υψηλής ποιότητας χειροποίητο φωτισμό. Τα διαχρονικά μοντέρνα σχέδια πρέπει να αγοράζονται για μια ζωή. Η εταιρεία προωθεί την περιβαλλοντικά συνειδητή σκέψη και αναπτύσσει τα προϊόντα της σύμφωνα με τις αρχές της αειφορίας.

Ο σχεδιασμός Juju από την Viso για κλασικό εσωτερικό

λαμπτήρες σχεδιαστών φέρνουν δημιουργικότητα και στιλ viso

ο Φωτιστικά σχεδιαστών από Viso είναι πάντα μια απόλαυση για τα μάτια. Το μοντέλο Juju σχεδιάστηκε από τον Filipe Lisboa. Το φωτιστικό δαπέδου εντυπωσιάζει όχι μόνο με το μέγεθος και τον μοντέρνο σχεδιασμό, αλλά και με τις κομψές γραμμές και τα κλασικά χρώματα. Αυτό το έπιπλο θα γίνει γρήγορα μια προφορά στο μοντέρνο σαλόνι σας.

Το έργο Rewashlamp για περισσότερη δημιουργικότητα

οι λαμπτήρες σχεδιαστών φέρνουν δημιουργικότητα και στυλ ξαναπλένουν

Το έχει ο Πορτογάλος σχεδιαστής To Martins Rewashlamp Σχεδιασμένο έργο. Αυτά τα ενδιαφέροντα σχέδια λαμπτήρων συνδυάστηκαν από εξαρτήματα πλυντηρίου και φέρνουν μια πινελιά δημιουργικότητας στο σπίτι σας. Το ύψος των λαμπτήρων δαπέδου μπορεί να ρυθμιστεί ξεχωριστά και διατίθενται σε διαφορετικά χρώματα με πολύχρωμα σχέδια.

Ασυνήθιστα σχέδια λαμπτήρων της Serralunga

Οι σχεδιαστικοί λαμπτήρες φέρνουν τη δημιουργικότητα και το στυλ στο serralunga

Μάθετε το Φωτιστικά σχεδιαστών από Serralunga που είναι τέλεια για τον εξωτερικό σας κήπο.Τα σχέδια έχουν χαραχτεί χρησιμοποιώντας μια ειδική τεχνική και δίνουν στους λαμπτήρες μια σχεδόν καλλιτεχνική εμφάνιση. Αυτός ο φωτισμός είναι κατασκευασμένος εξ ολοκλήρου από ανακυκλώσιμα υλικά και μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί μέσα στο σπίτι. Το ύψος των λαμπτήρων κυμαίνεται μεταξύ 1,5 και 2 μέτρων.

Η λάμπα Lumiere από τη Gallery Vetri D’Arte

φώτα σχεδιαστών φέρνουν τη δημιουργικότητα και το στυλ στο lumiere

Ο σχεδιασμός της λάμπας Lumiere από Γκαλερί Vetri D’Arte θα φέρει τον εξωτερικό σας χώρο σε εσωτερικούς χώρους. Το μοντέλο εμπνεύστηκε από τον φωτισμό του δρόμου αλλά προορίζεται ως λάμπα μέσα στο σπίτι. Αυτός ο λαμπτήρας δαπέδου είναι ιδανικός για ένα μοντέρνο εσωτερικό. Το σχέδιο δημιουργήθηκε από τον Zin Gianluca και είναι διαθέσιμο σε ασπρόμαυρο.

Φωτισμός από το Mawa Design – το μοντέλο της Μαδρίτης

τα φώτα σχεδιαστών φέρνουν τη δημιουργικότητα και το στυλ στη Μαδρίτη

ο Φωτιστικά σχεδιαστών από Σχέδιο Mawa εντυπωσιάστε με λεπτές γραμμές και καθαρά σχήματα. Ο σχεδιασμός της Isabell Ham στη Μαδρίτη μοιάζει να αιωρείται πάνω από τους επισκέπτες σαν φωτοστέφανο. Αυτός ο φωτισμός περιέχει φώτα LED που εκπέμπουν μπλε φως και δημιουργούν μια ιδιαίτερη ατμόσφαιρα στο δωμάτιο.

Ο σχεδιαστικός λαμπτήρας από την Axo Light για περισσότερη διάθεση

οι σχεδιαστικοί λαμπτήρες φέρνουν τη μούσα δημιουργικότητα και στυλ

Έχετε τα καινούργια; Φωτιστικά σχεδιαστών από Axo Light δει? Δώστε προσοχή σε ένα συγκεκριμένο μοντέλο. Ο σχεδιασμός Muse είναι ιδιαίτερα μοναδικός χάρη στο ασυνήθιστο σχήμα και τα έντονα χρώματα. Αυτή η λάμπα διατίθεται σε δύο μεγέθη και έντεκα χρώματα. Αυτό το δημιουργικό μοντέλο θα ταιριάξει αρκετά στο μοντέρνο σπίτι σας.

Μοντέρνος φωτισμός από Hive – το σχέδιο Knottee

φώτα σχεδιαστών φέρνουν τη δημιουργικότητα και το στυλ στο knottee

Ο σχεδιασμός Knottee του Kenneth Cobonpue είναι ένα τέλειο παράδειγμα ενδιαφέροντος φωτισμού. Αυτή η λάμπα από Κυψέλη είναι αρκετά κατάλληλο για ένα μοντέρνα επιπλωμένο διαμέρισμα. Ο απλός και ευέλικτος σχεδιασμός θα ανανεώσει το εσωτερικό σας και θα φέρει μια ορισμένη κομψότητα.

Δημιουργικά σχέδια λαμπτήρων από τον Lolli Memmoli – η λάμπα Ugolino

οι σχεδιαστικές λάμπες φέρνουν τη δημιουργικότητα και το στυλ στο κόκκινο vibia

Ετοιμαστείτε να τυφλωθείτε από τον Ugolino. Αυτό το φανταστικό Φωτιστικά σχεδιαστών να είναι από Λόλι Μεμμόλι κατασκευασμένο. Ο πολυέλαιος από κόκκινο γυαλί φαίνεται υπέροχος και μοναδικός και δημιουργεί ένα εντυπωσιακό αποτέλεσμα στο εσωτερικό. Η σύνθετη δομή και ο κομψός σχεδιασμός δημιουργούν μια οικεία και φιλόξενη ατμόσφαιρα. Ο φωτισμός του Lolli Memmoli είναι πολύ ιδιαίτερος και κάθε λάμπα θεωρείται ως ένα αρχιτεκτονικό έργο από μόνο του.

Κομψή συλλογή από φωτιστικά σχεδιαστών από τον Zenza

οι λαμπτήρες σχεδιαστών φέρνουν δημιουργικότητα και στυλ στο zenza

Αυτή η συλλογή φωτισμού από το Zenza ήταν εμπνευσμένη από την Αίγυπτο. Τα υπερμεγέθη σχέδια δημιουργούν μια παραμυθένια ατμόσφαιρα με το παιχνίδι σκιών τους. Κάθε λάμπα κατασκευάζεται στο χέρι χρησιμοποιώντας παραδοσιακές τεχνολογίες. Επιλέξτε αυτό το υπέροχο Φωτιστικά σχεδιαστών για μια ρομαντική ατμόσφαιρα.

Φωτιστικό ανάρτησης από την Cattelan – το Artic Design

φώτα σχεδιαστών φέρνουν δημιουργικότητα και καλλιτεχνικό στυλ

Αν σας αρέσει η κρεμαστή λάμπα, το Artic Design by Cattelan να είναι αυτό ακριβώς για σένα. Η λάμπα μοιάζει με παγωμένη επιφάνεια. Με τις καθαρές γραμμές του, αυτό το μοντέλο φέρνει κομψότητα και λαμπρότητα στο σπίτι σας. Το Artic Design σίγουρα θα παίξει κεντρικό ρόλο στο σχέδιο φωτισμού σας.

Όμορφα σχέδια λαμπτήρων από τον Tom Dixon

φώτα σχεδιαστών φέρνουν δημιουργικότητα και στιλ χάραξη

Το εμπνευσμένο Φωτιστικά σχεδιαστών από Τομ Ντίξον φαίνονται όμορφα και είναι κατάλληλα για κάθε μοντέρνο εσωτερικό. Αυτά τα μοντέλα ήταν κυρίως κατασκευασμένα από ανοξείδωτο χάλυβα και χαλκό. Τα υλικά και τα γεωμετρικά σχήματα κάνουν αυτόν τον φωτισμό να φαίνεται μοντέρνος και κλασικός. Το μοντέλο ονομάζεται Etch και εμπνεύστηκε από καθαρά μαθηματικούς νόμους. Τα δημιουργικά μοτίβα δημιουργούν ένα ενδιαφέρον παιχνίδι σκιών που θα μεταφέρει μια μυστηριώδη ατμόσφαιρα στο δωμάτιο.

Ο πολυέλαιος Miracle της La Porcellane με φώτα LED

φώτα σχεδιαστών φέρνουν τη δημιουργικότητα και το στυλ στο θαύμα

Ο πολυέλαιος Miracle με φώτα LED είναι το τελευταίο σχέδιο στη συλλογή του Le porcellane. Το τρισδιάστατο αστέρι από πορσελάνη σχεδιάστηκε σε συνεργασία με το Studio Carlo Bimbi. Ο πολύπλοκος σχεδιασμός είναι πολύ εντυπωσιακός και είναι τέλειος ως έμφαση για την τραπεζαρία σας.

Φωτισμός σχεδιαστών από τη Vibia για την περιοχή του αίθριου

οι σχεδιαστικοί λαμπτήρες φέρνουν τη δημιουργικότητα και το στυλ στο vibia

ο Φωτιστικά σχεδιαστών από Vibia σχεδιάστηκαν από τον Jordi Vilardel και έχουν μια ανεπίσημη μοναδική κομψότητα που έχει κερδίσει ακόμη και πολλά βραβεία. Αυτός ο φωτισμός σχεδιάστηκε ειδικά για την αυλή και μοιάζει με σχήμα ομπρέλας. Το λεπτό φως δημιουργεί μια ακαταμάχητη ρομαντική ατμόσφαιρα. Αυτός ο μοντέρνος λαμπτήρας θα φέρει σίγουρα μια πινελιά κομψότητας στον κήπο σας.

Η πρακτική επιτραπέζια λάμπα από το Northern Lighting

οι σχεδιαστές λάμπες φέρνουν τη δημιουργικότητα και το στυλ στο βόρειο

Τα επιτραπέζια φωτιστικά μπορούν επίσης να είναι πολύ καινοτόμα και ενδιαφέροντα. Αυτό μας δείχνει τον σχεδιασμό της ψευδαίσθησης του Βόρειος Φωτισμός. Αυτό το μοντέλο είναι μια πραγματική εξοικονόμηση χώρου. Ο λαμπτήρας όχι μόνο έχει μοντέρνο σχεδιασμό, αλλά είναι πραγματικά πρακτικός και κομψός. Μπορεί να τοποθετηθεί στον τοίχο ή να κρεμαστεί ως κρεμαστό φως και έρχεται σε μαύρο και άσπρο.

Κομψός σχεδιασμός λαμπτήρων της Lucente

φώτα σχεδιαστών φέρνουν δημιουργικότητα και στυλ στο libera

Ο Ιταλός κατασκευαστής Lucente σχεδίασε αυτό το εκπληκτικό φωτιστικό σχεδιαστή. Το μοντέλο ονομάστηκε Libera και αποτελείται κυρίως από γυαλί και ατσάλι. Ο κομψός και μοντέρνος σχεδιασμός έχει σχεδιαστεί για να δημιουργεί ασυνήθιστα και ενδιαφέροντα μοτίβα σκιών. Επιλέξτε αυτό το μοντέλο αν θέλετε να αποχαιρετήσετε τον βαρετό φωτισμό για το σπίτι σας. Η λάμπα Libera είναι ιδανική για τραπεζαρία ή σαλόνι και θα δημιουργήσει μια φιλόξενη και ζεστή ατμόσφαιρα.