φωτισμός

5 φώτα σχεδιαστών με ασυνήθιστα σχήματα και έννοιες

terra φωτιστικό δαπέδου pentalight διαφανές γυαλί Gaia Bellavia

Παρουσιάζουμε 5 φώτα σχεδιαστών που είναι πολύ πρωτότυπα και υπερβολικά. Αν σας αρέσουν τα εκφραστικά σχήματα και τα μη συμβατικά χρώματα, ρίξτε μια ματιά σε αυτήν την εξαιρετική συλλογή.

 Φωτιστικά σχεδιαστών από γυαλί της Penthalight

φώτα σχεδιαστών χειροποίητη γυάλινη λάμπα βάσης terra pentalight

Λατρεύουμε αυτά τα υπερμεγέθη γυάλινα φωτιστικά δαπέδου από την ιταλική εταιρεία PENTALIGHT. Οι λάμπες Terra είναι μια εξαιρετική προσθήκη στη βιβλιοθήκη ή στο γραφείο του σπιτιού σας, σε ένα κομψό σαλόνι ή ένα εκλεπτυσμένο υπνοδωμάτιο. Αυτά τα μοντέρνα φωτιστικά δαπέδου σχεδιάστηκαν από τη Gaia Bellavia. Οι βάσεις των λαμπτήρων είναι κατασκευασμένες από χειροποίητο γυαλί. Είναι διαφανή, άλλα άχρωμα και άλλα με ανοιχτό καπνιστό γκρι ή καφέ τόνους.

 Φωτιστικά σχεδιαστών σαν μανιτάρια από μεθακρυλικό χρώμιο

Martinelliluce λαμπτήρες μανιτάρια mico συλλογή μεθακρυλικού

martinelliluce mico επιτραπέζιο φωτιστικό μανιτάρι απόχρωση χρώμιο βάσης λάμπας

martinelliluce mico επιτραπέζια λάμπα μανιτάρι σχήμα χρώμιο βάσης λάμπας

Αυτό το χαριτωμένο και funky επιτραπέζιο φωτιστικό είναι το Mico από Martinelliluce. Μοιάζει με μανιτάρι με λευκή ομπρέλα μανιταριών από μεθακρυλικό, αλλά από κάτω κρύβει ένα χρωματιστό μυστικό με κόκκινο ή μπλε χρώμα. Αυτή η απροσδόκητη λειτουργία προσθέτει μια πινελιά χρώματος που αντανακλάται από την εξαιρετικά λαμπερή βάση λαμπτήρων χρωμίου.

Κύκλος λάμπας από τη σχεδιάστρια Monica Forster

κύκλος λαμπτήρας pa padova φωτιστικό δαπέδου κίτρινο monica forster σχεδιαστής

κύκλος de padova led φωτιστικό δαπέδου μοντέρνο λευκό μοντέρνα φωτιστικά δαπέδου ατσάλινος κύκλος de padova σχεδιαστές λαμπτήρες δαπέδου χάλυβας λαμπτήρας βάσης κύκλος de padova

Αυτό το κομψό φωτιστικό δαπέδου σχεδιάστηκε από τη Monica Forster για την ιταλική εταιρεία επίπλων Ντε Πάντοβα σχεδιασμένο. Αυτά τα μοντέρνα φώτα σχεδιαστών έχουν ένα ασυνήθιστο αμπαζούρ και μια έντονα καμπυλωτή βάση από χάλυβα. Διατίθεται σε φρέσκο ​​λευκό και έντονο κίτρινο.

Λαμπτήρας Lady Smoon από τους Beau et Bien

κυρία smoon σχεδιαστής φωτιστικό beaubien απομίμηση δέρματος

beaubien φωτιστικό κυρία smoon ραμμένη δερματίνη

Η λάμπα Lady, μέρος της συλλογής Smoon των Beau et Bien, δεν είναι μόνο για τους λάτρεις της μόδας και της ραπτικής, αλλά και για όλους όσους θέλουν να έχουν ένα μοναδικό φωτιστικό δαπέδου στο σπίτι. Αυτός ο λαμπτήρας είναι κομψός και υπερβολικός και συνδυάζει μια βιομηχανική αισθητική με σύγχρονη τεχνολογία φωτισμού. Η λάμπα αποπνέει μια συγκεκριμένη πολυτέλεια ή πλούτο μέσω του συνδυασμού συνθετικού δέρματος και λακαρισμένου χαρτιού και inox.

Ανθρώπινες λάμπες από Bizzotto

σχεδιαστές λαμπτήρες δαπέδου φυσικού μεγέθους, σαν ανθρωποειδή μπιζότο

Αυτοί οι εκπληκτικοί, ανθρώπινοι λαμπτήρες φυσικού μεγέθους από Bizzotto μπορούν να περιγραφούν ως καλλιτεχνικά στοιχεία με ελαφριά λειτουργία που έχουν εμπνευστεί από το σουρεαλιστικό καλλιτεχνικό κίνημα. Αυτά τα φώτα σχεδιαστών είναι ασυνήθιστα διακοσμητικά και θα έχουν δραματική παρουσία σε ένα μινιμαλιστικό μοντέρνο εσωτερικό σχεδιασμό. Μια λάμπα δείχνει έναν άντρα φυσικού μεγέθους να κάθεται άνετα σε δύο στοιβαγμένες βαλίτσες. Το άλλο έχει τη μορφή μιας γυναίκας που αποπνέει μια ορισμένη αυτοπεποίθηση. Αντί για κεφάλια, είναι εξοπλισμένα με υπερμεγέθη αμπαζούρ.

bizzotto λαμπτήρες που μοιάζουν με τον άνθρωπο υπερμεγέθη αμπαζούρ