φωτισμός

Μοντέρνο, απαλά λαμπερό κρεμαστό φωτιστικό σχεδιαστή – Alma by Modiss

Σχεδιαστικό κρεμαστό φως λάμπει απαλά μοντέρνο σετ επίπλων σαλονιού

Μια ατελείωτη στιγμή, ένα απαλό φως, ένα σχήμα τυλιγμένο σε καθαρό αισθησιασμό … έτσι περιγράφεται το ALMA. ο Κρεμαστό φωτιστικό σχεδιαστών είναι ένα σχέδιο του Roger Vancells για τον Ισπανό κατασκευαστή λαμπτήρων Modiss. Η κομψή του φιγούρα βασίζεται στο παιχνίδι του φωτός και της σκιάς που καθορίζει το σχήμα του και τονίζει τα όρια μεταξύ του εσωτερικού και του εξωτερικού περιβλήματος. Ο αισθησιασμός ενός σώματος που λούζεται στο σκοτάδι αλλά έχει ένα λαμπερό φως μέσα. Αυτό ακριβώς ήθελε να εκφράσει ο σχεδιαστής.

Κρεμαστό φωτιστικό σχεδιαστών αναδεικνύει την εσωτερική της λάμψη

μοντέρνο σχεδιαστή κρεμαστό ανοιχτό λευκό μαύρο σαλόνι

Η καρδιά της κρεμαστής λάμπας Άλμα είναι κρυμμένη κάτω από το δέρμα της. Η ψυχή σας με τεχνολογία LED λάμπει απαλά, αλλά παρέχει επίσης μια ισχυρή και άμεση δέσμη. Ο σχεδιασμός της ALMA είναι το αποτέλεσμα μιας μακράς αναζήτησης ενός εμπνευσμένου σχήματος που μπορεί να αποτελέσει έμφαση για τη σειρά προϊόντων Modiss. Μια μάρκα που αντιπροσωπεύει τη μεσογειακή αισθησιασμό, πρωτοτυπία, ομορφιά και γοητεία.

Ένα απαλά λαμπερό Κρεμαστό φωτιστικό σχεδιαστών

μοντέρνο σχεδιαστικό κρεμαστό φωτιστικό σαλόνι λευκό led

ο Κρεμαστό φωτιστικό σχεδιαστών διατίθεται σε διαφορετικά χρώματα – κόκκινο, μαύρο, λευκό – καθώς και διαφορετικά λακαρισμένα στο εσωτερικό. Μοιάζει με ένα μεγάλο δάκρυ και είναι κατάλληλο για κάθε σύγχρονη εγκατάσταση.

λευκό εξωτερικό δέρμα

μοντέρνο μενταγιόν ανοιχτό σχήμα σταγόνα λευκό led

μαύρο εξωτερικό δέρμα

alma schwarz σχεδιαστής κρεμαστό φωτιστικό μαλακό φως γωνία ανάγνωσης

διαφορετικά χρώματα

μοντέρνα σχέδια κρεμαστό φωτιστικό alma modiss σχέδια

μοντέρνο σχεδιαστή κρεμαστό φως alma χρώματα λευκό μαύρο

μοντέρνο κρεμαστό φωτιστικό led σχεδιαστής roger vancells