φωτισμός

Artemide Design φώτα – διαχρονικά κλασικά από την ιστορία του σχεδιασμού

μοντέρνα φωτιστικά Artemide που κρέμονται και φωτιστικό δαπέδου issey miyake-Tatsuno-Otoshigo

Ο διεθνούς φήμης κατασκευαστής φωτισμού Artemide είναι συνώνυμο του σχεδιασμού φωτισμού υψηλής ποιότητας με υψηλά τεχνικά πρότυπα στη βιομηχανία. Η εταιρεία, με έδρα την Pregnana, κοντά στο Μιλάνο, ιδρύθηκε το 1960 από τους Ernesto Gismondi και Sergio Mazza και έκτοτε έχει θέσει ως στόχο να ανταποκριθεί στις ατομικές ανάγκες των ανθρώπων και να φωτίσει τους τομείς της ζωής τους με θεαματικό και λειτουργικό φως. Ανακαλύψτε ένα κομμάτι του διαφορετικού κόσμου των φώτων σχεδιασμού Artemide εδώ.

Φώτα Artemide – μοναδικά στο σχεδιασμό

Led κρεμαστό φωτιστικό Pirce Mini

Ιταλική σχεδίαση κρεμαστή λάμπα λαμπτήρων artemide Τεχνολογία Pirce Mini-Soffitto LED

Ο κορυφαίος κατασκευαστής φώτων σχεδιαστών στον κόσμο σας προσφέρει μια ποικιλία ελκυστικών σχεδίων, τα οποία είναι κατάλληλα για διαφορετικά δωμάτια. Το Artemide δεν αφορά συνηθισμένους λαμπτήρες, αλλά έργα τέχνης. Αυτό αποδεικνύεται από τα πολυάριθμα φωτιστικά σώματα που έχουν ήδη βραβευτεί με διεθνούς φήμης βραβεία όπως το Red Dot Design Award – συμπεριλαμβανομένων των φωτιστικών Mercury, Logivo, Pirce κ.λπ..

Τα φώτα Artemide ενισχύουν το χώρο διαβίωσής σας

artemide design κλασικός σχεδιασμός λαμπτήρων Tolomeo Decentrato μοντέρνο εσωτερικό σχεδιασμό εστιατορίουTolomeo – ένα κλασικό στο σχεδιασμό φωτισμού

Τα φώτα Artemide Design πείθουν με τα πρώτης τάξεως υλικά τους και αντιπροσωπεύουν μια σύνθεση ευελιξίας και λειτουργικότητας. Μοντέλα όπως το Tizio (1970) από τον Γερμανό σχεδιαστή Richard Sapper και Tolomeo Tavolo (1987), σχεδιασμένα από τους Michele de Lucchi και Giancarlo Fassina, είναι ανάμεσα στα εικονίδια των βιομηχανικών σχεδίων και αποτελούν μέρος του εσωτερικού σχεδιασμού και των μουσείων τέχνης από όλο τον κόσμο. Ο σχεδιασμός Artemide συναντά τον zeitgeist και θέτει τις τάσεις ξανά και ξανά. Απολαύστε τον καλόγουστο ιταλικό τρόπο ζωής στο σπίτι σας.

Λειτουργικά φώτα με σύγχρονη τεχνολογία LED

λαμπτήρας δαπέδου artemide μοντέρνου σχεδιασμού hoshigame-tavolo

Οι λάμπες της συλλογής Hoshigame υπόσχονται πρώτη ποιότητα και κομψή εμφάνιση.

Συνδυασμός καινοτόμου τεχνολογίας LED και διαχρονικού σχεδιασμού

φωτιστικά σχεδίου artemide φωτιστικό δαπέδου-κάδμο λευκό έμμεσο φως

Το φωτιστικό δαπέδου Cadmo φαίνεται πολύ κομψό και φουτουριστικό

μοντέρνο φωτιστικό δαπέδου artemide-Cadmo φουτουριστικός σχεδιασμός