φωτισμός

Μίνι κρυστάλλινος πολυέλαιος σε μια λάμπα – η λάμπα Edison

κλασικός πολυέλαιος από γυάλινο κρύσταλλο με λαμπτήρα

ΕΝΑ Κρυστάλλινος πολυέλαιος σε μια λάμπα; Το σχέδιο παρουσιάστηκε πρόσφατα από τους νέους σχεδιαστές Brendan Young και Vanessa Battaglia. Κομψό, πρωτότυπο και δημιουργημένο με αίσθηση του χιούμορ – το κρεμαστό φωτιστικό είναι η τέλεια προσθήκη στο εσωτερικό σας!

Φωτιστικό King Edison – κρυστάλλινος πολυέλαιος σε μια λάμπα

Κρυστάλλινος πολυέλαιος που φωτίζει Ιταλούς σχεδιαστές

Το αγγλο-ιταλικό ζευγάρι σχεδιαστών Brendan Young και Vanessa Battaglia προκάλεσαν αίσθηση με τη συλλογή επίπλων τους κατά την έκθεση του 2003 στο Μιλάνο. Από τότε η δημοτικότητά τους έχει αυξηθεί – στις μέρες μας είναι πολύ δημοφιλείς στην Ευρώπη καθώς και στην Αμερική. Οι σχεδιαστές παρουσιάζουν έπιπλα, αξεσουάρ σπιτιού και φωτισμό με το σήμα Studiomold. Τα πρώτα σας έργα ανακύκλωσαν τα παλιά έπιπλα και δημιουργήσατε μοντέρνα και άνετα καθίσματα από αυτά. Έκτοτε έχουν εργαστεί σε πολλά έργα για πελάτες στο Ηνωμένο Βασίλειο και τις ΗΠΑ. Η τελευταία της συλλογή συνδυάζει κλασικά και μοντέρνα στυλ με δημιουργικό τρόπο. Το απόλυτο highlight – η μικρογραφία Κρυστάλλινος πολυέλαιος. Ονομάζεται King Edison και είναι ένα αντίγραφο του αρχικού λαμπερού σχεδίου σε κλασικό στιλ.

Μικρός αλλά ωραίος – μικροσκοπικός κρυστάλλινος πολυέλαιος

στιλάτο κρεμαστό φωτιστικό κρυστάλλινος πολυέλαιος αντίκες επιχρυσωμένο βασιλικό στιλ

Απο Κρυστάλλινος πολυέλαιος τοποθετήθηκε σε λαμπτήρα χειρός που φυσούσε. Ο σχεδιασμός είναι εξαιρετικός και έγινε στο τυπικό χιουμοριστικό ύφος του Young και Battaglia σχεδιασμένο. Οι λαμπτήρες φέρνουν μια ρομαντική πινελιά από το παρελθόν και μπορούν να παραδοθούν ατομικά ή ομαδικά. Το κρεμαστό φωτιστικό είναι πολύ κατάλληλο τόσο για κλασικές όσο και για μοντέρνες εγκαταστάσεις. Η συμβουλή μας – για μέγιστο αποτέλεσμα, κρεμάστε αρκετούς λαμπτήρες πάνω από την τραπεζαρία. Αν θέλετε να είστε ιδιαίτερα δημιουργικοί, μπορείτε να κρεμάσετε μια λάμπα στο μπάνιο ή να υποδεχτείτε τους επισκέπτες με στιλ και στο διάδρομο αντί για μια κρεμαστή λάμπα, μια λάμπα King Edison.

Συνδυασμός μεταξύ βασιλικού και μοντέρνου στυλ – η λάμπα Edison

μοντέρνο φωτιστικό κρεμαστό φωτιστικό πολυέλαιου

Λαμπτήρες φυσητού γυαλιού

Πολυέλαιος λαμπτήρας βασιλικού στιλ κρυστάλλου

Για μέγιστο αποτέλεσμα, κρεμάστε αρκετούς λαμπτήρες πάνω από την τραπεζαρία

Κρεμαστό φωτιστικό κλασική ιδέα τραπεζαρία

Κρυστάλλινοι πολυέλαιοι με εξαιρετικό σχεδιασμό εμπλουτίζουν κάθε σαλόνι